انجمن های تخصصی  فلش خور
هوش بیولوژیکی فازی زودگذر در تکامل جهان! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: دانستنیها و موضوعات علمی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=33)
+--- موضوع: هوش بیولوژیکی فازی زودگذر در تکامل جهان! (/showthread.php?tid=114200)



هوش بیولوژیکی فازی زودگذر در تکامل جهان! - ∆ MeRzaD ∆ - 31-05-2014

200.000 سال پیش،در عصر تغییرات چشمگیر آب و هوایی، انسان های هوشمندی (انسان های مدرن) در آفریقا تکامل پیدا کردند. چندین دانشمندِ پیشرو این پرسش را مطرح می کنند: آیا گونه های انسانی وارد تکاملی جدید یعنی نقطه ی عطف پس بیولوژیکی می شوند؟
هوش بیولوژیکی فازی زودگذر در تکامل جهان! 1
به گزارش بیگ بنگ، پائول دیویس، اهل بریتانیا، فیزیکدان نظری، کیهان شناس، زیست شناس نجومی و رئیس مرکزِ فراتر از مفاهیم بنیادی علم در دانشگاه ایالت آریزونا بیان می کند: «هر بیگانه ای که جهان را سیر و سیاحت می کند یک ماشین توانمندِ هوش مصنوعی ( Al) است. نه تنها ماشین ها بهتر می توانند به مدت طولانی در معرض فشار قرار گیرند، بلکه پتانسیل آن را دارند تا هوش را فراتر از ظرفیت مغز انسان توسعه دهند. دیویس در کتاب «سکوت وهم آور» می نویسند: «به نظرم به احتمال زیاد– در واقع اجتناب ناپذیر است –هوش بیولوژیکی فقط پدیده ای خیالی ، یعنی فازی زودگذر در تکامل جهان است. اگر تاکنون با هوشِ فراتر از عالم خاکی (محیط زمین) روبه رو شده باشیم، به نظرم احتمالش بسیار زیاد است که ماهیتی پس بیولوژیکی ( بعد از هوش بیولوژیکی ) داشته باشد.»

در تحقیق حاضر بر روی زندگیِ پیشرفته ی فراتر از عالم خاکی، متخصصانِSETI ( جستجوی هوش فرا زمینی ) معتقدند که افراد عجیب و غریب ترجیح می دهند بیگانگانِی با هوش مصنوعی را شناسایی کنند تا زندگی بیولوژیکی را، چون فاصله زمانی فناوریِ توسعه ی رادیویی و هوش مصنوعیِ بیگانگان کوتاه است.

هوش بیولوژیکی فازی زودگذر در تکامل جهان! 1
سِت شوستاک، منجم ارشدِ SETI می گوید: «اگر بتوانیم ماشینی با ظرفیت ذهنی یک انسان بسازیم، آنگاه ظرف پنج سال، جانشینش هوشمندتر از تمام انسانیت است. هر جامعه ای وقتی این فناوری را اختراع کند و در تماس با جهان هستی قرار گیرد می تواند این فناوری را فقط در طی چند صد سال دورتر از تغییر الگوی تواناییِ حسی به هوش مصنوعی بدل کند. به نظرم حداقل می توانیم چند درصد اندک از زمان خود را صرفِ مشاهده ی راهنمایی هایی کنیم که احتمالأ از لحاظ هوش بیولوژیکی جذاب ترین راهنمایی ها نیستند اما در این صورت شاید ماشین های حساس مقاومت نشان دهند.»

شوستاک معتقد است که SETI باید تحقیقاتش را در مورد همسایگیِ غنیِ ماده و انرژی در ستارگان داغ، سیاه چاله ها و ستارگان نوترونی در نظر بگیرد. قبل از سال 2020، پیش بینی می شود که دانشمندان ربات های هوشمندی را راه اندازی و پرتاب کنند تا جهان را برایمان جستجو کنند. ماشین های ET ( موجودات فرا زمینی ) به طور بی نهایت هوشمندتر و ماندگارتر از هوش بیولوژیکی که آنها را ساخته هستند. «جستجوی رباتیک احتمالأ برای همیشه پیشگامِ جستجوی انسان در فضای دور دست است.»