ترجمه آهنگ Little Mix – Wings - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: ترجمه آهنگ Little Mix – Wings (/showthread.php?tid=113530) |
ترجمه آهنگ Little Mix – Wings - ~Mahnaz~ - 29-05-2014 [All : همه] Mamma told me not to waste my life مامان بهم گفت که زندگیمو تلف نکنم She said spread your wings my little butterfly اون بهم گفت پروانه ی کوچک من بالهاتو باز کن Don’t let what they say keep you up at night نذار چیزی که اونها میگن تو رو تو تاریکی نگه داره And if they give you shh… و اگه اونا بهت گفتن ساکت. Then they can walk on by پس اونا میتونن راه برن با [Jesy : جسی] My feet,feet can’t touch the ground پاهای من، پاهام نمیتونن زمین رو لمس کنن And I can’t hear a sound و من نمیتونم صدایی بشنوم But you just keep on running up your mouth yeah و تو به زیاد حرف زدن ادامه میدی،آره [Jade : جید] Walk,walk on over there راه برو،اون طرف راه برو Cause’ I’m too fly to care,oh yeah چون من زرنگ تر از این حرفام که اهمیت بدم،آره [All:] Your words don’t mean a thing حرفات یه ذره هم معنی نمیده I’m not listening من گوش نمیدم Keep talking,all I know is به حرف زدن ادمه بده،همه ی چیزی که من میدونم اینه که [Chorus:] Mamma told me not to waste my life مامان بهم گفت که زندگیمو تلف نکنم She said spread your wings my little butterfly اون بهم گفت پروانه ی کوچک من بالهاتو باز کن Don’t let what they say keep you up at night نذار چیزی که اونها میگن تو رو تو تاریکی نگه داره And they can’t detain you اونا نمیتونن متوقفت کنن Cos wings are made to fly چون بالها برای صعود بوجود اومده And we don’t let nobody bring us down و ما به هیچ کس اجازه نمیدین باعث سقوطمون بشه No matter what you say it won’t hurt me اهمیت نداره تو چی میگی حرفات آزارم نمیده Don’t matter if I fall from the sky اگه از آسمون سقوط کردم اهمیت نده These wings are made to fly چون این بالها برای صعود بوجود اومده Huh huh… [Perrie : پری] I’m firing up on that runway من روی اون صحنه هیجان زده ام I know we gonna get there someday من میدونم که ما همون روز بهش میرسیم But we don’t need no ready set go,no اما ما نیازی به آمادگی برای شروع نداریم،نه [Leigh-Anne : لی ان] Talk,talk turns into air حرف بزن، حرف زدن به هوا تبدیل میشه And I don’t even care,oh yeah و من حتی اهمیت هم نمیدم [All:] Your words don’t mean a thing حرفات یه ذره هم معنی نمیده I’m not listening من گوش نمیدم Keep talking,all I know is به حرف زدن ادمه بده،همه ی چیزی که من میدونم اینه که [Chorus:] Mamma told me not to waste my life مامان بهم گفت که زندگیمو تلف نکنم She said spread your wings my little butterfly اون بهم گفت پروانه ی کوچک من بالهاتو باز کن Don’t let what they say keep you up at night نذار چیزی که اونها میگن تو رو تو تاریکی نگه داره And they can’t detain you اونا نمیتونن متوقفت کنن Cos wings are made to fly چون بالها برای صعود بوجود اومده And we don’t let nobody bring us down و ما به هیچ کس اجازه نمیدین باعث سقوطمون بشه No matter what you say it won’t hurt me اهمیت نداره تو چی میگی حرفات آزارم نمیده Don’t matter if I fall from the sky اگه از آسمون سقوط کردم اهمیت نده These wings are made to fly چون این بالها برای صعود بوجود اومده [All:] I don’t need no one saying hey,hey,hey,hey من به کسی نیاز ندارم که بگه اهای I don’t heard no one saying hey,hey,hey,hey,hey,hey,hey,hey من نشنیدم کسی بگه اهای You better keep on walking بهتره به راه رفتن ادامه بدی I don’t wanna hear you talking boy نمیخوام حرف زدنتو بشنوم پسر You better keep on walking بهتره به راه رفتن ادامه بدی I don’t wanna hear you talking boy نمیخوام حرف زدنتو بشنوم پسر [Perrie:] Your words don’t mean a thing حرفات یه ذره هم معنی نمیده I’m not listening من گوش نمیدم They’re just like water off my wings حرفات در مقابل بالهای من مثل آبه [Chorus:] Mamma told me not to waste my life مامان بهم گفت که زندگیمو تلف نکنم She said spread your wings my little butterfly اون بهم گفت پروانه ی کوچک من بالهاتو باز کن Don’t let what they say keep you up at night نذار چیزی که اونها میگن تو رو تو تاریکی نگه داره And they can’t detain you اونا نمیتونن متوقفت کنن Cos wings are made to fly چون بالها برای صعود بوجود اومده And we don’t let nobody bring us down و ما به هیچ کس اجازه نمیدین باعث سقوطمون بشه No matter what you say it won’t hurt me اهمیت نداره تو چی میگی حرفات آزارم نمیده Don’t matter if I fall from the sky اگه از آسمون سقوط کردم اهمیت نده These wings are made to fly چون این بالها برای صعود بوجود اومده And we don’t let nobody bring us down و ما به هیچ کس اجازه نمیدین باعث سقوطمون بشه No matter what you say it won’t hurt me اهمیت نداره تو چی میگی حرفات آزارم نمیده Don’t matter if I fall from the sky اگه از آسمون سقوط کردم اهمیت نده These wings are made to fly |