کاخ های فرزندان سید علی! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: کاخ های فرزندان سید علی! (/showthread.php?tid=113511) |
کاخ های فرزندان سید علی! - gomnam - 29-05-2014 مرکز خدمات حوزه علمیه یک مرکز برای ارایه خدمات رفاهی به طلاب است.چیزی شبیه فروشگاه فرهنگیان یا فروشگاه های اتکا .البته نه به آن بزرگی و تنوع.بیشتر مایحتاج اولیه زندگی طلاب را به صورت قسطی یا نقدی ارائه می دهد.این خاطره را یکی از نزدیکترین افراد خانواده که کارمند مرکز خدمات است برایم تعریف کرد: هشت نه سال پیش زمانی که هنوز کارت های اعتباری خرید کتاب برای طلاب وجود نداشت بن هایی صادر می شد که طلاب برای گرفتنش باید به مرکز مراجعه می کردند و با ایستادن در صف های نسبتا طولانی با ارائه کارت شناسایی ان را دریافت میکردند.من هم بی آنکه سر بلند کنم کارت ها را می گرفتم ،مشخصات را وارد سیستم می کردم و بن ها را تحویل می دادم.یک روز طلبه ای کارت شناسایی به من دادکه روی آن نوشته بود:سید.....حسینی خامنه ای فرزند سید علی! در کمال حیرت سر بلند کردم .لبخندی زد و به سکوت دعوتم کرد.سی هزار تومن بن کتاب را گرفت و رفت! همین! توی این پست خاطرات فرزندان رهبری رو می زارم دوست داشتید می تونید شما هم خاطراتی که دارید رو بزارید قرآن یادگاری
مصطفی خامنه ای فرزند ارشد رهبر انقلاب است.پدر شهید «علی اصغر صفرخانی» فرمانده واحد «آر. پی. جی» تیپ ذوالفقار لشکر ۲۷ و سپس فرمانده گردان ویژه شهادت که صبح روز ۱۰ تیر ماه ۱۳۶۵ بر اثر اصابت ترکش خمپاره به شهادت رسید. می گوید:«علی اصغر که شهید شد آقای خامنهای با پسرشان آمدند منزل ما. پسر بزرگ ایشان آقا مصطفی، هم رزم علی اصغر بود و زمان شهادت پسرم آقا مصطفی هم آنجا حضور داشته. ایشان از لحظه شهادت علی اصغر تعریف میکرد که: ما داشتیم از خط بر میگشتیم، گفتم: علی اصغر بیا برویم داخل سنگر. گفت: شما برو من الان میآیم. آقا مصطفی گفت: من چند قدم که رفته بودم انفجاری شد و گفتند صفرخانی تیر خورده. رفتم جلو دیدم غرق در خون افتاده و قرآنش هم کنارش افتاده بود. پسر حاج آقا خامنهای به من گفت: راضی باشید من این قرآن را به یادگار بر میدارم». سید مصطفی داماد آیتالله عزیز الله خوشوقت است که همین چند وقت پیش در مکه به دیدار معبود شتافت.
RE: کاخ های فرزندان سید علی! - armin van buuren - 29-05-2014 هر کی تو این سرزمین میخواد به راحتی پولدار بشه بهترین راهش اینه که یه اخوند بشه یک واقعیت تلخ بین مردم ایران همینه RE: کاخ های فرزندان سید علی! - F A R ! N - 29-05-2014 خیلی خوبه اصن میخوام این تابستون بشینم بیوگرافی سیاستمدران رو حفظ کنم ((: RE: کاخ های فرزندان سید علی! - Hitchcock - 29-05-2014 آقا من یه بار به یه وبلاگ ارزشی سر زدم یه برادر ارزشی پست گذاشته بود درباره مکارم میگفت من وقتی شنیدم پشت سر ایشون شایعاتی مبنی بر فعالیت های اقتصادی ایشون هست با تمام اعتمادی که به ایشون داشتم تصمیم گرفتم تحقیق و تفحصی در باب این شایعات داشته باشم بنابراین به دفتر ایشون مراجعه کردم از رییس دفتر ایشون قضیه رو جویا شدم رییس دفتر مربوطه هم با آرامش همه قضایا رو تعریف کرده و ایشون از مراتب پاکدستی مکارم شرمنده سوءظن به این شخصیت ارزشی شدن طرف رفته ته و توی کار یارو رو دربیاره نه گذاشته نه برداشته رفته پیش رییس دفتر یارو بعد انتظار داشته رییس دفتره بگه همه این چیزایی که مردم میگن درسته خلاصه موجبات خنده من و دوستامو تا یه هفته فراهم کرد. خیلی مدیونش شدم من کاش بتونم جبران کنم RE: کاخ های فرزندان سید علی! - gomnam - 29-05-2014 من پسر عموی خودم آخونده یه بار از زن عموم آمارش رو در آوردم حقوق ش رو می خواید می گمخوب سیاستمدارا یا بچه ی سیاستمدارا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کاربر مطمئنا رئیس دفتر یه آدم از همه ی جیک و پوک یه آدم خبر داره اون بنده ی خدا هم بدون منبع که حرف های اون بنده خدا رو قبول نکرده RE: کاخ های فرزندان سید علی! - منتظر19 - 29-05-2014 ممنون دادا راستی چرا شما پست تون کمه؟؟؟ RE: کاخ های فرزندان سید علی! - mustafa ceceli - 29-05-2014 (29-05-2014، 18:46)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پست های تو واسه ما کافیه RE: کاخ های فرزندان سید علی! - منتظر19 - 29-05-2014 (29-05-2014، 18:48)mustafa ceceli نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خخخخخخخ همون جوری که تو اینجا حق داری مطلب بنویسی این دوستمون هم حق داره چیزی که دوست داره بنویسه آستانه ی تحملت رو ببر بالا RE: کاخ های فرزندان سید علی! - mustafa ceceli - 29-05-2014 (29-05-2014، 18:50)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اره این دوستمون بازم چرت و پرت نمیذاره گمنام جان هر چقد دوس داری پست بذار RE: کاخ های فرزندان سید علی! - منتظر19 - 29-05-2014 (29-05-2014، 18:52)mustafa ceceli نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اره پس چی میذارم هر چیزی که دوست داشته باشم ...... باز چرت و پرت هایی که من میذارم ارزش خوندن رو داره اما چرت و پرتایی که تو میذاری ارزش اونم نداره |