گرفتن حال پسرا... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: گرفتن حال پسرا... (/showthread.php?tid=113087) |
گرفتن حال پسرا... - ~~SARA:HIVA~~ - 28-05-2014 1- تو خیابون خیلی با احترام از یه پسر آدرس بپرسید بعد از جواب دادن جلوی چشماش از یکی دیگه بپرسید ۲- پشت چراغ قرمز راننده جلویی اگه پسر بود قبل از سبزشدن چراغ دستتون رو بذارید رو بوق ۳- توی اتوبان جلوی ماشین یه پسر با سرعت 50 کیلومتر حرکت کنید ۴- توی جمع پسرای فامیل وقتی همشون دارن یه سریال می ببینن هی کانال تلویزیون رو عوض کنید ۵- توی یه رستوران که چند تا پسرهم نشستن سوپ رو با صدای بلند هورت بکشید و نوش جان کنید ۶- توی یه بوتیک که فروشندش پسره وادارش کنید شونصد رنگ لباس رو براتون باز کنه و در آخر بگید خوشتون نیومد و برید ۷- توی جشن تولد یکی ازپسرا فامیل تا اومد شمع ها را فوت کنه همه رو خاموش کنید ۸- اگه یه پسریه جا یه جک تعریف کرد بلافاصه بگید چقدر قدیمی بود ۹- اشتباهات لغوی پسرارو موقع صحبت کردن تکرار کنید و بخندید ۱۰- تو یه جمع دانشجویی و رسمی هنگام عکس گرفتن واسه پسرا شاخ بذارید ۱۱- عید نوروز تمام پسته ها و فندق های سر بسته را بذاریید توی ظرف پسر مورد نظرتون ۱۲- روزهای بارونی تا یه پسر دیدید و یه چاله پر آب و شما با ماشین بودید یه لحظه درنگ نکنید ۱۳- اگه کلاس موسیقی می روید قبل از اجرای دختر خانوم مورد نظر پیچ های کوک گیتارش رو به چند جهت بچرخونید ۱۴- تو دانشگاه از پسر مورد نظر یه جزو 1000 صفحه ای بگیرید و بعد از اینکه تمام صفحاتش رو جا به جا کردید بهش بر گردونید ۱۵- چاق بودن و بی ریخت بودن پسر مورد نظر رو دم به ساعت به اطلاعش برسونید ۱۶- به پسری که دماغش رو تازه عمل کرده بگید دکترش بد بوده و دماغش کوفته شده ۱۷- شیشه نوشابه پسر مورد نظر رو حسابی تکون بدید و بذارید خودش درش رو باز کنه ۱۸- زمستون وقتی همه جا یخ زده با دیدن زمین خوردن یه پسر با صدای بلند بزنید زیر خنده ۱۹- از یه پسر ساعت بپرسید بعد از جواب دادن به ساعتتون نگاه کنید و بگین ساعتش عقبه ۲۰- توی ساندویچی موقعی که چند تا پسر نشستن طوری که اونا هم بشنوند از حال بهم خوردن و گلاب به روتون استفراغی که چند روز پیش داشتید تعریف کنید ۲۱- توی یه جمع که چند تا پسر نشستن در گوشی صحبت کنید و بلند بلند بخندید ۲۲- توی خیابون به یه قسمت از لباس یه پسر خیره بشید و بزنید زیر خنده (نمی دونید پسره چه حالی می شه) RE: گرفتن حال پسرا... - آرمیتا18 - 28-05-2014 افرین ضایع میشه RE: گرفتن حال پسرا... - キム尺刀ム乙 - 28-05-2014 پسرا که کلا حالشون گرفته هس RE: گرفتن حال پسرا... - امیر جان - 29-05-2014 وای چه خنده دار یعنی حالابخندیم اینطورکه ابرو دخترا بیشتر میره RE: گرفتن حال پسرا... - رونالدو 7777777 - 31-05-2014 تکراری است چیزای تکراری ننویسید:97: RE: گرفتن حال پسرا... - REZA.N.A - 31-05-2014 حالا گيريم اين كارارو هم كردين خب بعدش ميخواين چيكار كنين ك چارتا تيكه كلفت و فحش بارتون ميشه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! RE: گرفتن حال پسرا... - L²evi - 31-05-2014 حال کردم /مرسی حتما یه بار امتحان میکنم مخصوصا آخریو با سپاس فراوان مدیریت پارک RE: گرفتن حال پسرا... - Jack Daniel'ѕ - 31-05-2014 فایده نداره از من گفتم از شما شنیدن بیخودی زحمت نکشین RE: گرفتن حال پسرا... - ✖ ̶̶ℬ̶̶Å̶̶Ð̶̶ ̶̶Ш̶̶ϴ̶̶Ḻ̶̶ℱ̶̶ ✖ - 31-05-2014 بنظر من اینا خود دخترا رو ضایع میکنه تا پسرا RE: گرفتن حال پسرا... - محمدسامان - 31-05-2014 وای چه خنده دار یعنی حالابخندیم اینطورکه ابرو دخترا بیشتر میره الان من بخندم بهت یا پولشو بدم |