اسپاگتی با میتبال - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: اسپاگتی با میتبال (/showthread.php?tid=112947) |
اسپاگتی با میتبال - Ƒαкє ѕмιƖє - 28-05-2014 یه نوع اسپاگتی جدید که تا حالا نخوردی! مواد لازم: اسپاگتی یک بسته کوچیک گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین به مقدار لازم رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری پودر ریحان و پودر جعفری (از جعفری تازه خورد شده استفاده کنید خیلی خوب میشه) ۱ قاشق غذاخوری پودر سوخاری ۲ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۱ عدد پنیر مازارولا یا چدار برای روی اسپاگتی زرشک ۲ قاشق غذاخوری (اگه طعم ترش زرشک رو تو سس دوست نداشتید میتونید نریزید) سس ماکارونی ۱ قوطی کوچیک گوشت رو تو ی کاسه گود میریزیم و پیاز رو توش رنده میکنیم بعد ادویه + پودر ریحان و جعفری + پودر سوخاری + رب گوجه + تخم مرغ را اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم تا مواد به خورد هم برن. بعد از مواد به اندازه ی تخم مرغ بزرگ برمیداریم و گلوله میکنیم به صورت گرد و در روغن سرخ میکنیم. وقتی همه میتبال ها سرخ شدن سس ماکارونی رو بهش اضافه میکنیم و زرشک شسته شده و کمی پودر ریحان و میگذریم مواد به خورد هم بروند. آب را میگذریم جوش بیاد با نمک و روغن و اسپاگتی رو آماده میکنیم. کمی نرمتر اسپاگتی ها رو بر میداریم چون نمیخواهیم دم کنیم. اسپاگتی را با میتبال سرو میکنیم و روش پنیر رنده شده میریزیم. خیلی خوشمزه میشه. نوش جان! |