انجمن های تخصصی  فلش خور
اسپاگتی با میتبال - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: اسپاگتی با میتبال (/showthread.php?tid=112947)



اسپاگتی با میتبال - Ƒαкє ѕмιƖє - 28-05-2014

اسپاگتی با میتبال 1

یه نوع اسپاگتی جدید که تا حالا نخوردی!
مواد لازم:
اسپاگتی یک بسته کوچیک
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین به مقدار لازم
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
پودر ریحان و پودر جعفری (از جعفری تازه خورد شده استفاده کنید خیلی خوب میشه) ۱ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
پنیر مازارولا یا چدار برای روی اسپاگتی
زرشک ۲ قاشق غذاخوری (اگه طعم ترش زرشک رو تو سس دوست نداشتید میتونید نریزید)
سس ماکارونی ۱ قوطی کوچیک
گوشت رو تو ی کاسه گود میریزیم و پیاز رو توش رنده میکنیم بعد ادویه + پودر ریحان و جعفری + پودر سوخاری + رب گوجه + تخم مرغ را اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم تا مواد به خورد هم برن. بعد از مواد به اندازه ی تخم مرغ بزرگ برمیداریم و گلوله میکنیم به صورت گرد و در روغن سرخ میکنیم. وقتی همه میتبال ها سرخ شدن سس ماکارونی رو بهش اضافه میکنیم و زرشک شسته شده و کمی پودر ریحان و میگذریم مواد به خورد هم بروند. آب را میگذریم جوش بیاد با نمک و روغن و اسپاگتی رو آماده میکنیم. کمی نرمتر اسپاگتی ها رو بر میداریم چون نمیخواهیم دم کنیم. اسپاگتی را با میتبال سرو میکنیم و روش پنیر رنده شده میریزیم. خیلی خوشمزه میشه. نوش جان!