خوشگل خانوم کدوم آرایشگاه رفتی این شکلی شدی؟! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: خوشگل خانوم کدوم آرایشگاه رفتی این شکلی شدی؟! (/showthread.php?tid=112178) |
خوشگل خانوم کدوم آرایشگاه رفتی این شکلی شدی؟! - منتظر19 - 26-05-2014 گفتم : خواهر حجابت ؟ چیزی نگفت … دوباره گفتم : خواهرم حجابت ؟ برگشت گفت : چی ؟ گفتم: اِوا خاک بر سرم شما پسری ؟ بعضی از این اقایون رو که تو خیابون میبینم دوست دارم بهشون بگم: خوشگل خانم کدوم آرایشگاه رفتی این شکلی شدی؟! پی نوشــــــت: جامعه است دیگــــــر دوست دارد روز به روز خـــــرآب تــر شـود...!! 1- می گفت : دلم میخواهد اینجور باشم مَردها نبینند! روزهـا گذشت و همچنان دلبــری می کرد در خیابان وقتی خبـر ارتبـاط همسرش را با فلان دختر شهر شنید شوکه شد! شاید همسرش هم نباید می دید... 2- در روزگاري كه : زن را بـه "تن" مي شناسند غيرت را "بددلي" مي نامند و باحجاب را " اُمل" مي دانند ، تو همچنـان "فرشته" بمان بانوي سرزمين من 3- دختركـ از گذشتـه اش پشيماלּ بود. خستـه از نگآه هاي هوس آلود امآ خجالـت مے كشيد برگردد مے ترسيد از همهمـه ها و پچ پچ ها... بگذار من بـه تـو بگويم: خواهرمـ! از يكجايـے بايد همـه پلهاي پشت سرت را خراب كنے از يكجايـے بـه بعد بايد براي خودش باشے يك جاهايـے بايد سرت را بيندازي پاييـלּ و فقط بـه خودش توكل كنے بدوלּ شنيدלּ هيچ صدايے... آيا او بـراي تو كافے نيست؟ 4- بر روی زمین، انعکاس آسمان را می بینند(1) آنــان که نگاه خود را به زیــر دوخته اند...(2) 1.امام صادق(ع): هر کس دیده اش بر زنی افتد و چشم به سوی آسمان بالا برد و یا آن را روی هم گذارد ، دیده بر هم ننهد مگر آنکه خداوند یکی از حوران بهشتی را به همسری وی در آورد. {من لایحضره الفقیه/ج 5/ص 131} 2.امام علی (ع): هرکس (در برابر گناه) چشم خود را فرو بندد، دلش را آسوده گرداند.{غرر الحکم، ص 354} نتــیــجـــه: 1) دلبری کن، اما برای دلبر! 2) مراقب پاکی هاتون باشید فرشته های مهربونمـــ... 3) عمق نگرانی ما، بیانگر فاصله ی ما از خداست... 4) سر به زیران سر افرازند! وقتی دخترک ساپورت پوش شهر چشم ها را به دنبال خود می کشاند چادرم را عاشقانه تر می پوشم چادر یعنی آهای نامحرم برای دستهایم نقشه نکش این دست ها فقط برای گرفتن دست های یک نفرند.... برای بدنم نقشه نکش به اندامم نگاه نکن طرز فکرم را نگاه کن آرامشم را نظاره کن چادر یعنی من آرامش می خواهم اما نه فقط برای خودم بدان این سیاهی چادر برای تو هم آرامش می آورد همین خودخواه نبودن است که چادر را با عشق می پوشم دلــــنوشتــــ: پشت ماشینش زده بود فروشی هر کسی میدید می گفت چند؟ فرقیم نمی کرد پول داشته باشد یا نه اصلا برای خنده هم که شده می پرسید همه به خودشون اجازه می دادن بپرسند چند؟!! چون صاحب ماشین خودش این اجازه رو به همه داده بود با همون تیکه کاغذی که روش نوشت بود "فروشی" زنی هم که آرایش میکنه و میاد تو جامعه دقیقا انگار پشت شیشه شخصیتش نوشته شده "فروشی" یعنی به همه اجازه داده.... RE: خوشگل خانوم کدوم آرایشگاه رفتی این شکلی شدی؟! - لبیک یا خامنه ای - 26-05-2014 محرکه بود RE: خوشگل خانوم کدوم آرایشگاه رفتی این شکلی شدی؟! - -м α є ∂ є- - 26-05-2014 ممنون واقعا عالی بود(: RE: خوشگل خانوم کدوم آرایشگاه رفتی این شکلی شدی؟! - نگین15 - 26-05-2014 (26-05-2014، 18:12)لبیک یا خامنه ای نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منظورت معرکست؟ RE: خوشگل خانوم کدوم آرایشگاه رفتی این شکلی شدی؟! - arian amr - 26-05-2014 RE: خوشگل خانوم کدوم آرایشگاه رفتی این شکلی شدی؟! - منتظر19 - 26-05-2014 (26-05-2014، 19:10)نگین15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آبجی اشتباه تایپی رو همه ممکنه ازشون سر بزنه ممنون ازحضورت RE: خوشگل خانوم کدوم آرایشگاه رفتی این شکلی شدی؟! - ℙÅℕⅈℤ - 26-05-2014 تحت تاثیر قرار گرفتم RE: خوشگل خانوم کدوم آرایشگاه رفتی این شکلی شدی؟! - امیر_یاس - 26-05-2014 ایولا RE: خوشگل خانوم کدوم آرایشگاه رفتی این شکلی شدی؟! - mustafa ceceli - 29-05-2014 RE: خوشگل خانوم کدوم آرایشگاه رفتی این شکلی شدی؟! - ғдф!ทд ^ــ^ - 29-05-2014 واقعن باید به پسراگف مردزن نما وقتی ابروبرمیدارن خط چشم میکشن رژلب میزنن اصن زدن رودست مادختراااا |