اسـ امـ اسـ...به بعضیآم بـ ـآس بگی♥♣♦• - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اسـ امـ اسـ...به بعضیآم بـ ـآس بگی♥♣♦• (/showthread.php?tid=111881) |
اسـ امـ اسـ...به بعضیآم بـ ـآس بگی♥♣♦• - ✘ӍДЯЈДл✘ - 26-05-2014 بعضی ها به صورت خیلی شیک و مجلسی «گاو» تشریف دارند ولی ما مثل مردم هندوستان براشون احترام قائلیم! .... این جمله رو هیچ وقت فراموش نکنین : برای دوستت دارم های بعضی ها مرسی هم زیاده ….. ... کثیف بودنِ بعضی آدم ها اذیتم نمیکنه ! اما بعضیا خیلی پاکن؛ این که قراره اینا گیره اون کثیفا بیُفتن, اعصابم رو خورد میکنه .... ﺑﻪ ﺑﻌﻀﯿﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﻔﺖ: ﺁﺭﻩ ﻣﻦ ﺳﺮ ﺗﺎ ﭘﺎﻡ ﯾﻪ ﻗﺮﻭﻧﻪ ﻭﻟﯽ ﺑﺎﺯ ﻭﺍﺳﻪ ﺗﻮ ﮔﺮﻭﻧﻪ … ... ﺻﻔﺖ ” ﻋﻘـﺪﻩ ﺍﯼ ” ﺭﻭ ﺍﮔﻪ ﺍﺯ ﻟﻐﺖ ﻧﺎﻣﻪ ﺣﺬﻑ ﮐﻨﻦ بعضیاااا ﺭﺳــــﻤﺄ ﺑﯽ ﻫﻮﯾــﺖ ﻣﯽ ﺷــــﻦ . به بعضی هام باید بگی :
فیلمت که تموم شد بیدارم کن ! .
. به بعضیام باس بگی : هیچ چیز من دیگه به تو مربوط نیست به جز حالم که اونم ازت بهم میخوره ! . . به بعضیا باس گفت عزیزم زندگی ما بازار نیست که بری یه دور بزنی و اگه از کسی خوشت نیومد برگردی ، اگه رفتی دیگه برو تا یه لگد نخوابوندم زیر گوشِت . . .
.
.
به بعضیا هم باید گفت : بالاخره ما بد و خوب ، کم و زیاد همینیم که هستیم ، شما همینشم نیستی ! . . به بعضیا باید بگی: من به زندگی خودم ر.ی.د.م چه برسه به هیکل تو ! .
. به ﺑﻌﻀﯿﺎ ﺑﺎﯾﺩ ﮔﻔﺖ:
ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺭﯾﺎﺿﯿﻢ ﺿﻌﯿﻔﻪ؛
ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻢ ﺁﺩﻡ ﺣﺴﺎﺑﺖ ﮐﻨﻢ!!!
. . ﺑﻪ ﺑﻌﻀﯿﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﻔﺖ : ﺍﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ ﺗﻮ ﻋﮑﺴﺎﺵ ﺍﺧﻢ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺩﯾﻮﯾﺪ ﺑﮑﺎﻣﻪ ؛ ﺗﻮ ﺑﺎ ﺍﺭﻓﺎﻕ ﻗﯿﺎﻓﺖ ﺷﺒﯿﻪ ﺩﺍﺷﭙﻮﺭﺕ ﭘﯿﮑﺎﻧﻢ ﻧﯿﺴﺖ ! . . به بعضی ها باید گفت : ﺻﺪﺍ ، ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ، ﺣﺮﮐﺖ ﮔــُـــــم شـــــﻮ !!! . . به بعضیام باید گفت :
عزیزم بی شعوریت ذاتـیه یا خودتم در این راستا تلاش میکنی؟
:|
. . به بعضی ها باید گفت : فکر میکردم چیزی هستی ؛ مممنون که ثابت کردی هیچ بوقی نیستی ! . . ﺑﻪ ﺑﻌﻀﯿﺎﻡ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﻔﺖ : ﺗﻮ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺎ ﮐﻼﺳﯽ ﻗﺒﻮﻝ ؛ ﺍﻣﺎ ﻣﻦ ﻋﺎﺩﺕ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻼﺳﺎﺭﻭ ﺑﭙﯿﭽﻮﻧﻢ ! . . به بعضیا باید گفت :
كم پیدایی الحمدالله !!! )
. . ب بعضیا هم باید گفت باور کن من خودمو نمیگیرم. شما زیادى خودتو ول کردى!!
. . به بعضیا هم باید گفت :
من خودم با ذغال رنگت کردم ؛ جلوی ما ادعای سیاهی نکن ! RE: اسـ امـ اسـ...به بعضیآم بـ ـآس بگی♥♣♦• - ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ - 26-05-2014 به بعضیا باس گف: یکم راس بگو ببینم بلدی RE: اسـ امـ اسـ...به بعضیآم بـ ـآس بگی♥♣♦• - ♥♥ONLY-DADDy♥♥ - 26-05-2014 ب بعضیا بآس گف: کم آواتار دزدی کنید RE: اسـ امـ اسـ...به بعضیآم بـ ـآس بگی♥♣♦• - *ArAsH* - 26-05-2014 لااااااااااااااااااااااااااااااااااااایک RE: اسـ امـ اسـ...به بعضیآم بـ ـآس بگی♥♣♦• - ḲℑℳℐÅ - 28-05-2014 باحال بود مخسی RE: اسـ امـ اسـ...به بعضیآم بـ ـآس بگی♥♣♦• - ~ArTaBaNoOs~ - 28-05-2014 بازم بذار عالی بود RE: اسـ امـ اسـ...به بعضیآم بـ ـآس بگی♥♣♦• - حسنیه - 28-05-2014 RE: اسـ امـ اسـ...به بعضیآم بـ ـآس بگی♥♣♦• - آرمیتا18 - 28-05-2014 مرسی عالی بود حسیسنیه اسبم میدی محروم میشیا RE: اسـ امـ اسـ...به بعضیآم بـ ـآس بگی♥♣♦• - alireza1224 - 28-05-2014 تکه های دختر کشت خیلی باحاله دمت گرم RE: اسـ امـ اسـ...به بعضیآم بـ ـآس بگی♥♣♦• - Niloofar1994 - 01-06-2014 به بعضیا خیلی چیزا باس گفت ولی به بعضیا هم باس گفت:
مهربونیت تو حلقم ...به هیشکی نه نمیگی ... من آرزوی دیگرانم ... تو آویزون دیگران ... فک میکردم دمت گرمه... ولی دیدم سرت گرمه ... هه ! بـه بضیـا بایــد بگــی....:
"بیـمــار سکــوت تــوأم.....بیـشتــر خفــه شــو!!!" =))) به بعضیا باید گفت:
آفرین بر تو . . مرحبا که این قدر صبوری . . میتونی خودتو روزی 24 ساعت تحمل کنی ولی ما چند دیقه بیشتر نمی تونیم |