![]() |
اس ام اس جدید و زیبا خرداد ۹۳ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس جدید و زیبا خرداد ۹۳ (/showthread.php?tid=110472) |
اس ام اس جدید و زیبا خرداد ۹۳ - ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ - 22-05-2014 ![]() ساعت عشق به سر میکوبد که زمان رفت و نیامد یارت گفتمش ساعت دیوانه بخواب تا نگاهم ندهد آزارت ! ♥ …::: اس ام اس جدید و زیبا خرداد ۹۳ :::… ♥ شمعم شکفته بود که خندد به روی تو افسوس ای شکوفه ی خندان نیامدی ! ♥ …::: اس ام اس جدید و زیبا خرداد ۹۳ :::… ♥ بلای عشق را جز عاشقِ شیدا نمی داند به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را ! ♥ …::: اس ام اس جدید و زیبا خرداد ۹۳ :::… ♥ من هجرِ یار دیده ام و باز زنده ام این شرطِ عاشقی نبود ، خاک بر سرم ! ♥ …::: اس ام اس جدید و زیبا خرداد ۹۳ :::… ♥ نیازارم ز خود هرگز دلی را که می ترسم در او جای تو باشد ! ♥ …::: اس ام اس جدید و زیبا خرداد ۹۳ :::… ♥ از غم جدا مشو که غنا می دهد به دل امّا چه غم ، غمی که خدا می دهد به دل ؟ ♥ …::: اس ام اس جدید و زیبا خرداد ۹۳ :::… ♥ گفتی که به دلشکستگان نزدیکیم ما نیز دلی شکسته داریم ای دوست ! ♥ …::: اس ام اس جدید و زیبا خرداد ۹۳ :::… ♥ تا کی تحمل غم و تا کی خدا خدا ؟ دیگر ز یاد برده گمانم مرا خدا … ♥ …::: اس ام اس جدید و زیبا خرداد ۹۳ :::… ♥ عشق ، بازیست نه بازی که مرا مات کنی نازنیا دل من صفحه شطرنج که نیست ! ♥ …::: اس ام اس جدید و زیبا خرداد ۹۳ :::… ♥ مشکل از سبک عراقی و خراسانی نیست همه با قافیه ی “عشق” مصیبت دارند… ♥ …::: اس ام اس جدید و زیبا خرداد ۹۳ :::… ♥ بسته راه نفسم بغض و دلم شعله ور است چون یتیمی که به او فحش پدر داده کسی ! ♥ …::: اس ام اس جدید و زیبا خرداد ۹۳ :::… ♥ پروانه وش از عشق تو در آتشم امشب میسوزم و با این همه سوزش خوشم امشب ! ♥ …::: اس ام اس جدید و زیبا خرداد ۹۳ :::… ♥ می روی و گریه می آید مرا ساعتی بنشین که باران بگذرد ♥ …::: اس ام اس جدید و زیبا خرداد ۹۳ :::… ♥ اگرچه نیت خوبیست زیستن اما خوشا که دست به تصمیم دیگری بزنیم ! ♥ …::: اس ام اس جدید و زیبا خرداد ۹۳ :::… ♥ من آسمان پر از ابرهای دلگیرم اگر تو دلخوری از من ، من از خودم سیرم ! ♥ …::: اس ام اس جدید و زیبا خرداد ۹۳ :::… ♥ هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد وای از این عمر که با میگذرد ، میگذرد ! ♥ …::: اس ام اس جدید و زیبا خرداد ۹۳ :::… ♥ من به بعضی چهره ها چون زود عادت می کنم پیششان سر بر نمی آرم ، رعایت می کنم ! ♥ …::: اس ام اس جدید و زیبا خرداد ۹۳ :::… ♥ چه بگویم که زبانم دگر گویا نیست قصه غصه و غم به همین آسانیست ! ♥ …::: اس ام اس جدید و زیبا خرداد ۹۳ :::… ♥ بر لبم کس خنده ای هرگز مدید الا مگر در میان گریه بر احوال خود خندیده ام ♥ …::: اس ام اس جدید و زیبا خرداد ۹۳ :::… ♥ همه خفتند به غیر از من و پروانه و شمع قصه ی ما دو سه دیوانه دراز است هنوز ! ♥ …::: اس ام اس جدید و زیبا خرداد ۹۳ :::… ♥ تسبیح شیخ پاره شد و دانه دانه شد از بس که استخاره زدم تا ببینمت ! ♥ …::: اس ام اس جدید و زیبا خرداد ۹۳ :::… ♥ تا رفته ای ، شمار شب و روزها کنم ایام عمر من همه یوم الحساب بود ! ♥ …::: اس ام اس جدید و زیبا خرداد ۹۳ :::… ♥ بی تو هر روز مرا ماهی و هر شب سالی است شب چنین ، روز چنان ، آه چه مشکل حالی است ! ♥ …::: اس ام اس جدید و زیبا خرداد ۹۳ :::… ♥ شهید نیستم اما تو کوچه ی خود را به پاس این همه سرگشتگی به نامم کن ! ♥ …::: اس ام اس جدید و زیبا خرداد ۹۳ :::… ♥ دریا اگر سر می زند بر سنگ ، حق دارد تنها دوای درد عاشق ناشکیبایی است ! ♥ …::: اس ام اس جدید و زیبا خرداد ۹۳ :::… ♥ سنگدل با من مدارا کن ، فراموشم مکن بر مزارم این غبار از سنگ هم سنگین تر است ♥ اس ام اس شعر جدید و زیبا خرداد ۹۳ ♥ ما زخم ترین شاخه ی این جنگل خشکیم تیغ و تبری نیست که ما را نشِناسد ! ♥ …::: اس ام اس جدید و زیبا خرداد ۹۳ :::… ♥ گرچه می دانم نمی آیی ولی هردم ز شوق سوی در می آیم و هر سو نگاهی می کنم ! ♥ …::: اس ام اس جدید و زیبا خرداد ۹۳ :::… ♥ آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی کی بود ؟ کجا رفت ؟ چرا بود ؟ چرا نیست ؟ ♥ …::: اس ام اس جدید و زیبا خرداد ۹۳ :::… ♥ شنیدمت که نظر می کنی به حال ضعیفان تبم گرفت و دلم خوش به انتظار عیادت |