انجمن های تخصصی  فلش خور
^_^×××آهنگ هاي جام جهاني 2014 برزيل ×××^_^ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+--- موضوع: ^_^×××آهنگ هاي جام جهاني 2014 برزيل ×××^_^ (/showthread.php?tid=110110)

صفحه‌ها: 1 2

^_^×××آهنگ هاي جام جهاني 2014 برزيل ×××^_^ - ~HiSssh~ - 21-05-2014

با نزديك شدن جام جهاني 2014 در برزيل خواننده ها اهنگايي كه حال وهواي فوتبال داشته رو خوندن و واسش موزيك ويديو ساختن !
خواننده هاي رسمي جام جهاني پيت بال و جنيفر لوپز و كلوديا اهنگ رسمي جام جهاني We are one هست البته خواننده هاي معروف مثل شكيرا و ريكي مارتين و ساير خواننده هاي برزيلي اهنگ هايي در مورد جام جهاني خوندن !

اهنگ رسمي(We are one (ole ola
من كه خودم از اهنگشون خوشم نيومد |: فقط بخش جنيفر جالب بود |:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
^_^×××آهنگ هاي جام جهاني 2014 برزيل ×××^_^ 1

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهنگ شكيرا (Dare (la la la
اهنگ شكيرا جزو البوم جديدش بود و عكس خاصي نداشت Angel

و اهنگ ريكي مارتين vida

كلا آهنگاي امسال خوب نبودن |:
سپاس و نظر ؟!!

RE: ^_^×××آهنگ هاي جام جهاني 2014 برزيل ×××^_^ - S R U H - 21-05-2014

عجب جام جهانی بشه ولی فکر کنم شکیرا پارتی داره چون هر جام جهانی هست

RE: ^_^×××آهنگ هاي جام جهاني 2014 برزيل ×××^_^ - ✘PETER✘ - 24-05-2014

تتلو هم یدونه آهنگ ب نام من یکی از اون 11 تام رو برای ایران خونده ک قراره ببریم تو جام جهانی

همه بگید ایشالا

RE: ^_^×××آهنگ هاي جام جهاني 2014 برزيل ×××^_^ - تیز بال - 24-05-2014

(24-05-2014، 9:53)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تتلو هم یدونه آهنگ ب نام من یکی از اون 11 تام رو برای ایران خونده ک قراره ببریم تو جام جهانی

همه بگید ایشالا

خیلی هم باحاله

RE: ^_^×××آهنگ هاي جام جهاني 2014 برزيل ×××^_^ - ~HiSssh~ - 24-05-2014

(24-05-2014، 9:53)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه بگید ایشالا

تتلو چه فعال شده |:

RE: ^_^×××آهنگ هاي جام جهاني 2014 برزيل ×××^_^ - Alijah-1994 - 25-05-2014

آره..
تتلو رو جآ اندآختی .... :}

RE: ^_^×××آهنگ هاي جام جهاني 2014 برزيل ×××^_^ - ஐற£ℒἶ†дஐ - 25-05-2014

اتفاقا قشنگن

مال شکی عالیه

شکی وا3 مراسم افتتاحیه دعوت شده بود ولی ب خاطر خواننده ی فلسطینی ک در لحظات اخر از لیست حذف شد کنار کشید

RE: ^_^×××آهنگ هاي جام جهاني 2014 برزيل ×××^_^ - ~HiSssh~ - 26-05-2014

(25-05-2014، 15:50)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره..
تتلو رو جآ اندآختی .... :}

جا ننداخته بودم فقط اهنگاي خارجي رو گذاشته بودم (:

RE: ^_^×××آهنگ هاي جام جهاني 2014 برزيل ×××^_^ - ♥CRAZY G!RL♥ - 26-05-2014

از نظر من شعر شکیرا قسمتیش به جام جهانی نمیخوره!!!

RE: ^_^×××آهنگ هاي جام جهاني 2014 برزيل ×××^_^ - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 27-05-2014

Vidaye ricky martin alie