صرفاجهت اطلاع...!(2) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: صرفاجهت اطلاع...!(2) (/showthread.php?tid=109631) صفحهها:
1
2
|
صرفاجهت اطلاع...!(2) - nahid☺ - 18-05-2014 خودت باش...کسی هم خوشش نیامد به درک... اینجامجسمه سازی نیس که... ........................................♣♣♣♣♣♣................................................... خدا یک زن افرید ویک مرد نمیدونم این همه نامرد ازکجابیدا شد... ....................................♠♠♠♠♠................................................ کشف کردم که بالاترین سرعت تودنیاسرعت نور نیست رنگ عوض کردن ادماس... .......................................☻☻☻☻☻.................................. وقتی به عقب برمیگردی میبینی که جای بعضیا واقعن تو زندگیت خالی نیست که هیچ... اون موقعشم زیادی بوده... ...................................◘◘◘◘.............. این روز ها اگه کسی گفت عاشقتم ببرس؟ تاچند ساعت اینده...! ..................................♥♥♥♥............................. ب بعضیا باس گفت عزیزم من کارگردان همون فیلمیم که تو داری بازیش میکنی...! ....................................○○○○○○........................ یادته گفتی به شرافتم قسم تا اخرش هستم...؟ شرافتت بیش من گرو مونده؟؟! حالا باعشق جدید چه کار میکنی ×بی شرف× ......................♠♠♠♠♠............................ شاخ که باشی جات روسر گاوه نه روسرما(قابل توجه بعضیا) ....................................○○○○○○.............................. اومدیم بعضیا رو ادم کنیم زیادی روشون کارکردیم خدا شدن...بببععلللههه .......................♦♦♦♦♦♦........................................... عزیزمازدستت هر کاری براومد حالا نوبت باهاته×گمشو...× ...................................☻☻☻☻☻☻.................................... ب بعضیا باس گفت عزیزم 4دیقه تحولیت گرفتیم فک نکن خبریه به اون الاغ تو کلاه قرمزی هم میگن جیگر...× .....................................◘◘◘◘◘◘◘...................................... بزرگترین بشیمانیم ساعت ها جمله ساختن برای کسی ود که حتی لیاقت یک کلمه هم نداشت...× ........................♠♠♠♠♠♠............................................ میدونی باوجود اون همه دروغ هنوزم باور دارم که نفستم ! اخه اونی که الان باهاشی حشره کشم نی تابرسه به نفس...× ...............................••••••••......................................... ریاضییم ضعیفه نمیتونم ادم حسابت کنم... به بعضا باس گفت عزیزم بی شعوریت ذاتیه یاخودتم در این راستاتلاش میکنی...× RE: صرفاجهت اطلاع...!(2) - جونmahsa - 19-05-2014 مرسی توپه ان عزیزم RE: صرفاجهت اطلاع...!(2) - nahid☺ - 19-05-2014 (19-05-2014، 0:17)جونmahsa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خواهش گلم RE: صرفاجهت اطلاع...!(2) - mahdi1441 - 19-05-2014 واقعا سپاس:cool: RE: صرفاجهت اطلاع...!(2) - nahid☺ - 19-05-2014 (19-05-2014، 0:49)mahdi1441 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. واقعا خواهش... RE: صرفاجهت اطلاع...!(2) - ☺☺☺☺selena☺☺☺☺ - 19-05-2014 چییییییییییی؟؟؟؟:297::297::297::297: RE: صرفاجهت اطلاع...!(2) - nahid☺ - 19-05-2014 (19-05-2014، 6:45)☺☺☺☺selena☺☺☺☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نخود چی؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: صرفاجهت اطلاع...!(2) - D.I.Z.E.R.E - 19-05-2014 عالی بود عزیزم دمت گرم مرسی RE: صرفاجهت اطلاع...!(2) - " Arrow" - 19-05-2014 ممنون...خوب بود...ولی کاشکی بیشتر بود....!! RE: صرفاجهت اطلاع...!(2) - A.Z.E.L - 19-05-2014 قشنگ ترین جملات عمرمو از زبون . . . . . . تو . . . . . نشنیدم شوخی کردم ممنون |