خوردن شیرخشک شانس مبتلا شدن به فشارخون بدخیم را افزایش می دهد - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57) +--- موضوع: خوردن شیرخشک شانس مبتلا شدن به فشارخون بدخیم را افزایش می دهد (/showthread.php?tid=109615) |
خوردن شیرخشک شانس مبتلا شدن به فشارخون بدخیم را افزایش می دهد - bahare_021 - 18-05-2014 احمدرضا فرسار افزود: به مناسبت هفته جهانی سلامت و کنترل فشار خون با همکاری شهرداری مناطق یک، دو و پنج در فضای سبز و پارکها برنامههایی را به همراه برپایی نمایشگاه در زمینه پیشگیری از فشار خون برگزار کردهایم. وی با تاکید بر اینکه فشار خون را باید جدی گرفت، افزود: افرادی که مبتلا به این بیماری نیستند نیز باید فشار خون را جدی بگیرند چرا که فشار خون مادر بیماریها است و باعث بیماریهای قلبی، کلیوی، ریوی، مغزی و عصبی میشود. فرسار گفت: زندگی امروز شرایط را برای اینکه فشار خون از حالت طبیعی خارج شود بیشتر کرده است کم تحرکی، استفاده از رایانه، مصرف فستفود، عادت به تنقلات شور مانند چیپس و پفک و مصرف غذاهای پرچرب با روغن اشباع شده بالا شرایط را برای ابتلا به این بیماری بیشتر میکند. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ادامه داد: زمینه ابتلا به فشار خون از لحظه تولد شروع میشود و استفاده از شیر مادر بهترین راه پیشگیری از فشار خون وخیم و بدخیم است و تغذیه مصنوعی با شیرخشک شانس ابتلا به فشار خون غیرقابل کنترل را بیشتر میکند. فرسار عوامل مختلفی را در ابتلا به فشار خون مؤثر دانست و گفت: کاهش تحرک بدنی و استفاده از نوشابههای گازدار، مصرف نمک و غذاهای پرچرب از جمله این عوامل است. وی ادامه داد: توصیه میشود که مردم در برنامه غذایی خود از روغن زیتون استفاده کنند و تا جایی که امکان دارد در خارج از منزل از غذاهای خانگی به جای فستفود بهره بگیرند به عنوان مثال مصرف نان و ماست کمچرب بهترین انتخاب است همچنین خیارشور را افراد باید از زندگی خود خارج کنند و به جای مصرف تنقلات پرنمک مانند چیپس و پفک از تنقلات خانگی استفاده کنند. |