![]() |
طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی (/showthread.php?tid=106903) |
طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی - امیررضا* - 08-05-2014 مواد لازم جهت تهیه کیک پسته ای یوهانس
آماده سازی : 20 دقیقه
پخت : 40 دقیقه مواد لازم : آرد
220 گرم شیر ولرم 60 میلی لیتر کره 170 گرم شکر قهوه ای 180 گرم تخم مرغ 1 عدد روغن مایع 40 میلی لیتر وانیل به میزان لازم ( وانیل مایع با طعم بادام 2 قطره ) دارچین 1 قاشق چای خوری هل 1.2 قاشق چای خوری جوز هندی رنده شده به میزان لازم زنجبیل تازه رنده شده کمی به میزان لازم پودر بادام 1 قاشق غذا خوری بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری بیکینگ سودا 1.2 قاشق چای خوری پسته به میزان لازم پودر هل و دارچین به میزان لازم میوه یوهانس بر به میزان لازم شکر برای تزیین طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر : كره و شكر (من از شكر قهو ه اى استفاده كردم) را خوب زدم تا یكدست شد. بعد یك عدد تخم مرغ اضافه كردم و خوب زدم. دو قطره وانیل مایع با طعم بادام، یك قاشق جایخورى دارچین، نصف قاشق چایخورى هل، كمى جوز هندى رنده شده و كمى زنجبیل تازه رنده شده هم به این مواد اضافه كردم و خوب هم زدم. سپس پودر بادام، شیر ولرم و روغن مایع را افزوده و هم زدم. در اخر هم آرد سه بار الك شده به همرا ه بكینگ سودا و بكینك پودر را كم كم اضافه کردم و آرام هم زدم. مواد را در قالب چرب شده و كمى آرد پاشیده شده ریختم. روش را میوه یوهانس بر بقول آلمانى ها و كمى مغز پسته ریختم. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ و زمان پخت هم ٤٠ دقیقه قرار دادم. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/url]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() بعد پخت و سرد شدن كمى پودر هل و شكر و دارچین روش پاشیدم. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[url=http://www.taknaz.ir/news_cats_77.html] ![]() |