![]() |
سکوتـــــــــــــــــــــ) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: سکوتـــــــــــــــــــــ) (/showthread.php?tid=106034) |
سکوتـــــــــــــــــــــ) - ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ - 06-05-2014 ![]() زندگی نوشتنی زیاد داره ، اما گاهی هیچی پیدا نمی کن بنویسی جز ، سکوت . . . سکوتی بود بر قلبم که با آن میزدم فریاد / اگر از شهر غم رفتی مرا هرگز مبر از یاد اینجا فقط واژه می فروشم و سکوت میخرم ! چه تجارت دردناکی ! آرامتر سکوت کن ! صدای بی تفاوتی هایت خُردم میکند ! تیغ روزگار شاهرگ “ کلامم ” را چنان بریده که سکوتم “بند” نمی آید . . . دیگه نه بحث میکنم نه توضیح میخوام نه توضیح میدم نه دنبال دلیل میگردم فقط میبینم ، سکوت میکنم و فاصله میگیرم . . . این روزها احساس میکنم چقدر شبیه سکوتم . . . با کوچکترین حرفی میشکنم . . . تمام حرفهای ناگفته ام همین سکوتی است که می شنوی . . . سکوت تو سهمگین تر از سکوت ابرهاست ؛ هرگاه تو سکوت می کنی من می بارم ! شاید به همین خاطر سکوت کرده ای چون تو باران را دوست داری . . . گاهی سکوت علامت رضایت نیست شاید کسی دارد خفه میشود پشت سنگینی یک بغض . . . ﻫﻤﻪ ﺍﺧﻄﺎﺭ ﻫﺎ ” ﺯﻧﮓ ” ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ ! ﮔﺎﻫﯽ ” ﺳﮑﻮﺕ ” ﺁﺧﺮﯾﻦ ” ﺍﺧﻄﺎﺭ ” ﺍﺳﺖ . . . قدر سکوتم را در بهار نگاهت دریاب ، که به اندازه ی سکوتم ، به یادتم ! چند وقتیست هر چه می گردم ، هیچ حرفی بهتر از سکوت پیدا نمی کنم ! نگاهم اما . . . گاهی حرف می زند ، گاهی فریاد می کشد . . . و من همیشه به دنبال کسی می گردم که بفهمد یک نگاه خسته چه می خواهد بگوید ! بهم گفت کمى از حال و روزت بگو و من سکوت کردم و سکوت کردم و سکوت کردم ، اونقدر سکوت کردم که مطمئن شدم چیزى رو از قلم ننداختم ! ﮔﺎﻫﯽ ﺳﮑﻮﺕ ﺧﯿﻠﯽ ﻭﺣﺸﺘﻨﺎﮐﻪ ! ﯾﻌﻨﯽ ﻃﺮﻑ ﺍﺯﺕ ﻗﻄﻊ ﺍﻣﯿﺪ ﮐﺮﺩﻩ . . . ﻓﻬﻤﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﻧﻪ ﺍﻫﻞ ” ﺩﺭﮐﯽ ” ، ﻧﻪ ﺍﻫﻞ ” ﮔﻔﺘﮕﻮ ” من اگر راضی باشم با شادی می خندم ! سکوت نمی کنم ! سکوتِ من هیچگاه نشانه ی رضایتم نیست . . . سکوتم را به باران هدیه کردم / تمام زندگی را گریه کردم نبودی در فراق شانه هایت / به هر خاکی رسیدم تکیه کردم سکوت میکنم ، به احترام آن همه حرف که در دلم مرد ! گاه سکوت بیجا همه چیز را بر باد میدهد ! همانگونه که حرّافی تمام آرامش را ! سکوت میکنم نه به احترام آنان که از فریادم خسته شدند ! نه برای آنانی که به دنبال سکوتم هستند ! نه برای دل او که میخواهد با سکوتم مرا بشکند ! و نه برای بودنی تکراری سکوت میکنم . . . چون صدای تو را در سکوت می شنوم ، تو که تمام دنیای پر از فریادم را به یکباره خاموش کردی و به من سکوت را هدیه دادی . . . ﺭﻭﺍﻧﭙﺰﺷﮏ ﻫﻢ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺷﺪ ! . . . ﻭﻗﺘﯽ ﭼﻨﺪ ﻟﺤﻈﻪ ﺍﺯ ﺳﮑﻮﺗﻢ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯾﺶ ﻣﻌﻨﺎ ﮐﺮﺩﻡ . . . خالی تر از سکوتم ، از نا سروده سرشار حالا چه مانده از من ؟ ، یک مشت شعر بیمار انبوهی از ترانه ، با یاد صبح روشن اما ، امید باطل ، شب دائمی ست انگار تاریکی اتاقم شکسته می شود با نوری ضعیف . . . لرزشی روی میز کنار تختم میفتد . . . از این صدا متنفر بودم اما چشم هایم را میمالم . . . New Message تا لود شود آرزو می کنم ، کاش تو باشی . . . سکوت می کنم ، آرزوی بی جایی بود ! اونی که سکته ی قلبی کرده مُرده اونی که سکوت قلبی کرده مُرده تر . . . RE: سکوتـــــــــــــــــــــ) - امیررضا* - 08-05-2014 اسپم ها پاک شدند. لطفا اسپم ندهید...! |