1 QUIZ fOr U thAt U thInk Ur biGGest FAN~~ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: 1 QUIZ fOr U thAt U thInk Ur biGGest FAN~~ (/showthread.php?tid=105681) صفحهها:
1
2
|
1 QUIZ fOr U thAt U thInk Ur biGGest FAN~~ - RєƖαx gнσѕт - 04-05-2014 خــــــو این یه تآپیک فوق العآدست اینجآ هرکی ادعـآ دآرع بزرگ ترین فَنــــه^.^ مث خودَم این کوئیزو بده خعلی جآلبـــــه من همه ی سوآلا رو درست ج دآدم آخرش بم گف:تو سلنآ رو از خودش بهتر میشنآسـی اینو از دس ندید نتیجشو بگید سپآســـ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. وان دایرکشن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آدام لمبرت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. لیتل میکس دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. 5ثانیه از تابستون دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلنا گومز دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اد شیران فقط همینآ رو دآشت RE: 1 QUIZ fOr U thAt U thInk Ur biGGest FAN~~ - RєƖαx gнσѕт - 04-05-2014 اگه دیه نظر و سپآس ندید تآپیک نمیزنم هر جور رآحتید RE: 1 QUIZ fOr U thAt U thInk Ur biGGest FAN~~ - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 04-05-2014 ولیی خدایی سخت بودش !! دو تاش رو شانسی زدم درست در اومد یه دونش رو هم غلط !! ONE DIRECTION QUIZ Your Score: 19 / 20 Your Ranking: ULTIMATE DIRECTIONER - Awesome, you know EVERYTHING! You've obviously been 'Up All Night' reading 1D facts! RE: 1 QUIZ fOr U thAt U thInk Ur biGGest FAN~~ - RєƖαx gнσѕт - 04-05-2014 (04-05-2014، 16:27)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آرع سخت بود ولی من همشو درست زدم تو هم عالی زدی RE: 1 QUIZ fOr U thAt U thInk Ur biGGest FAN~~ - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 04-05-2014 وای که چ قد سخت بودم!! همش داشتم ترجمه می کردم!!!! Your Score: 19 / 20 Your Ranking: ULTIMATE DIRECTIONER - Awesome, you know EVERYTHING! You've obviously been 'Up All Night' reading 1D facts! RE: 1 QUIZ fOr U thAt U thInk Ur biGGest FAN~~ - حسنیه - 04-05-2014 بد بود همش انگلیشی بود RE: 1 QUIZ fOr U thAt U thInk Ur biGGest FAN~~ - RєƖαx gнσѕт - 04-05-2014 (04-05-2014، 17:45)حسنیه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خب چون سایته کلهم انگلیسی بود سوالاش زیادم سخت نبود که ببخشید اگه بد بود RE: 1 QUIZ fOr U thAt U thInk Ur biGGest FAN~~ - яᎧмιиα - 04-05-2014 رسمن ر*ـدم مال وان دی رو من یک رقمـی اوردم RE: 1 QUIZ fOr U thAt U thInk Ur biGGest FAN~~ - PISHY - 04-05-2014 وای ایول خیلی جالب بود مال سلنارو همه درست جواب داد من و تو بزرگترین طرفداراشیم اجی هوورا RE: 1 QUIZ fOr U thAt U thInk Ur biGGest FAN~~ - RєƖαx gнσѕт - 04-05-2014 (04-05-2014، 18:48)Rom!na نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هِه آورین آورین ^ــ^ عِب ندآره سوآلآش خیلی جزئی بود (04-05-2014، 18:55)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آرع we are walk like champion!♥ |