![]() |
خب دیگه بیا سپاس بدهـــــــــ))) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: خب دیگه بیا سپاس بدهـــــــــ))) (/showthread.php?tid=105652) |
خب دیگه بیا سپاس بدهـــــــــ))) - ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ - 04-05-2014 <@> <@> <@> الهی مثل چراغ راهنمایی باشی لپّت همیشه قرمز روی دشمنات زرد دلت همیشه سبز ————————————— .___??/__ .-o—-o-’- ‘ دربست مخلصتم ————————————— (‘،’) <) (> ! ! خب چیه؟ دلم واست تنگ شده دارم نگات می کنم ————————————— o-o<-< __ o<-< __ o<-< __ o<-< __ o<-<<-< خیال نکن اینا از دوریت مردن دارن خودشونو برنزه می کنن ————————————— (-_-)/ )) (( _/ _ اس جدید نداشتم گفتم قر بدم شاد شی ————————————— // // _______________ |________________| سیگارتم رفیق می سوزم تا حالشو ببری ————————————— >(///)< مثل شکلات شیرین (آآآآ)c مثل قهوه داغ و دلچسب و @>–>>– مثل گل زیبا هستی ————————————— _۰’ I JL. هی تو ! می دونی چقد دوست دارم ؟ ._____۰______. l . JL inghad………….. ————————————— ///\ (< @ @> ) ….o00……………۰۰o……… این عکس رو وقتی داشتی دختر همسایه رو دید میزدی ازت گرفتن…. واقعا که….از تو بعید بود ! ————————————— -O ><(((;> o O o ><(((;> o O o ><(((;> O عمیق ترین دریاها رو شنا کردم تا بهت بگم: چه کار می کنی؟ خوب هستی؟ در سلامتی کامل به سر می بری؟ هو؟ ————————————— ()() (`;`) (“)_(“) o,,,o ( ‘;’ ) (,(“”‘),) (“)’(“) ————————————— این نردبان ترقیه : |-| |-| |-| |-| |-| |-| |-| |-| |-| |-| |-| |-| i.Q ازش می رن بالا نه پایین ! ————————————— @’”‘@ (‘-’) (#) salam (#) (#)(#) .:””:.:””:. >>–’.— .’–> “-.-” ————————————— _۱_ ۰___.(“””).___۰ ” ‘ ” _____..______ ………. ,–”–.______x “—-______/ …….’۰”۰” ————————————— |””””””””””|_:!””-., “@@”””””” “”@”” ده تن آجر فدای زیر بنای وجودت ————————————— ۰ ۰ ـــــ[]ــ!=[] _ @@ / فلجتیم رفیق ————————————— |——-l-l | ‘.o | /l | JL درد دوریتو نتونستم تحمل کنم خودمو دار زدم ————————————— وقتی دلم برات تنگ می شه ()*() چشامو (-.-) میبندم (“)(“) فکر می کنم که تو ()*())(() ( ‘.’ )’.’ ) (“)(“)’)(“) همیشه پیشمی ————————————— // _*_ ( ‘;’)(‘;’ ) /|.| /[] | | / این عکستو تو پارک گرفتم که با یک میمون بودی ! اگه اس ام اس ندی پخشش می کنم ————————————— //// <( @ @ )> –o0O———۰۰o– - - - - - دلم برات تنگ شده بود کلید نداشتم از دیوار اومدم بالا ببینمت ————————————— () <،،> _//_ چیه . . دلم می خواد اینجا واستم ————————————— /) /) @@ _____/ / / ____ ¤¤ | | | | ^^ ^^ دوستی ما تمام شد عکستو پس بگیر ————————————— (‘, ‘) <( )> J L 120kg (‘, ‘) <( )> J L 60kg (‘,’) <) (> JL 30 kg نگاه کن من از دوری تو چی شدم ————————————— (“v”) __/??_ _ ‘ v ‘ ‘-O—–O- این قلب منه اگه فکر می کنی به یاد تو نیست با همین ماشین لهش کن ————————————— *;%*;* *;%*;%*;* )i( ( ) تمام گل های این گلدون تقدیم تو ————————————— *.*;’.*”*,*.L*;’. *,*.* ” O *”*,*.*; *”*,*.*;’*”*,V*.*;’ *,*.*E;’.*”**”* ببین برات LOVE ترکوندم ————————————— آهای ۰ | JL میدونی چقدر دوست دارم O <> JL اینقد ________O________ | JL ————————————— ^^ oO @ (-) مگه بهت نگفتم دیگه عکستو به این و اون نده ————————————— () () ( Ö ) (( )) موش ,,,,_ o(. .)o ;(–); میمون <).””.(> (oo) خوک و حتی ><((((;> ماهی دلشون برات تنگ شده و می خوان برگردی به باغ وحش ————————————— ۰ / JL روتو اونور کن بی حیا مگه نمی بینی لباس تنم نیست ————————————— از ته ….. ….. .* ** *. * . .* .*” “*. “*.*” می گم دوست دارم ————————————— ۰ |/|/ // دستاتو سفت گرفتم که یهو گمت نکم آخه بی تو من تنهام ————————————— ()’ “‘ ‘() ( ‘ ; ‘ ) .,’@, =(,,)=(“‘)===:’,@,’@ t_!_J ‘@; ————————————— تایتانیک ــــــــ||ــ=”………….”—___t/,_. …………. ,_ / __________________ با همه مسافراش فدات RE: خب دیگه بیا سپاس بدهـــــــــ))) - memory - 08-05-2014 +3پاس ![]() RE: خب دیگه بیا سپاس بدهـــــــــ))) - ~~SARA:HIVA~~ - 21-05-2014 عالييي RE: خب دیگه بیا سپاس بدهـــــــــ))) - | NEON DEMON | - 21-05-2014 مرسی باحال بود:cool: |