![]() |
اس ام اس کنکور - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس کنکور (/showthread.php?tid=105117) |
اس ام اس کنکور - ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ - 01-05-2014 پشت کنکوریه نذر میکنه اگه دانشگاه قبول بشه ،،،ننه اش رو با پای برهنه بفرسته کربلا @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ چو تــــــابستان شد و هنگام کنکور/ هــزاران بـــــــــــــار رفتم تا لب گور پشیمــــــان گشته ام از کردۀ خویش/ نبرده علــــــم کــــــــار بـــنده را پیش @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ دانشجو گر عاشق شود بي پرده مشروط مي شود، چيزي شبيه حذف ترم با عشق ممكن مي شود! @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ دانشجوی پسر + دانشجوی پسر = انتظار برای رسیدن ۲ دانشجوی دیگر جهت بازی حکم دانشجوی دختر + دانشجوی پسر = عشق دانشجوی دختر + دانشجوی دختر = غیبت از یه دانشجوی پسر @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ در کوچه ی درس رهگذریم هنوز ... وین راه دراز می سپاریم هنوز ... از اول ثبت نام دو سه ماهی میگذرد ... ما واحد پاس نکرده داریم هنوز ... !!!!!!!!!!! _@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ یه دانشجو توی قزوین کارت دانشجویش می افته روی زمین .دوباره کنکور میده ! @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ دانشجو چیست؟ موجودى نحيف، عصبى، بى پول و شبيه به انسان، كه از تخم مرغ ، گوجه و نيكوتين تغذيه می كند و دشمنى عجيبى با كتاب دارد! _@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ شمع شدی، شعله شدی، سوختی خاک تو سرت بعد 8 ترم هیچی نیاموختی دست از طلب ندارم، تا جان من برآید یا تن رسد به مدرک، یا جان ز تن درآید @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ تا حالا یه بچه مارمولک دُم بریده ی تحصیلکرده رو تو یه پلاستیک پرس شده دیدی؟ اگه ندیدی یه نگاه به کارت دانشجوئیت بنداز!!! @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ سپاس و ستایش دانشگاه آزاد را ، که ترکش موجب بی مدرکی است و به کلاس اندرش مزید در به دری ، هر ترمی که آغاز می شود موجب پرداخت زر است و چون به پایان رسد مایه ضرر ، پس در هر سالی دو ترم موجودو بر هر ترمی شهریه ای واجب ...... از جیب و جان که بر آید ...... کز عهده خرجش به در آید اس ام اس روز دانشجو مشروط چشمانت منم، روزت مبارک نازنین _@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ روز دانشجو بر سرِکاران امروز و بیکاران فردا مبارک باد! @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ روزت مبارک … … چی؟ تو که دانشجو نیستی؟ من هم روز دانشجو رو نگفتم، روز جهانی کودک رو می گم! _@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ روز قلم های تیز، روز فکر های خلاق، روز اندیشه های نو، روز تو، روز دانشجو مبارک _@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ روز دانشجو را به تو تبریک نمی گویم. تو را به این روز تبریک می گویم. که این روز بی تو، و بی حس “آرمان خواهی” و “ایمانت به حق طلبی”، وجودی بی معناست. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ دانشجو یعنی تلاش، امید، آینده، صبر، یعنی تو، یعنی من، یعنی تمام اونایی که رفتن تا ما بمونیم. روزت مبارک توي خانه انگار ، پدرم بود که گفت : درس را خوب بخوان درس را خوب بفهم : بلکه چيزي بشوي، درس را ول نکنيم چه کشنده است اين درس چه خوش است دانشگاه ، سال بالايي ها چه صفايي دارند. همه شان سنواتي مدتش افزون باد من نديدم همه شان ،بي گمان ، همه بيش از ده ترم است که همينجا ماندند همگي مي دانند که تقلب خوب است و ميانترم هميشه دو در است اصل خانم بابايي ست اصل پايان ترم است توي برگ کسي ، مسئله حل بشود ، همگي باخبرند دمشان گرم بابا! سال بالاي ها درس را مي فهمند ول نکردندش ما نيز درس را ول نکنيم. |