♦اس ام اس های جدید خنده دار♦ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: ♦اس ام اس های جدید خنده دار♦ (/showthread.php?tid=105091) |
♦اس ام اس های جدید خنده دار♦ - ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ - 01-05-2014 میخوای فیلم ببینی ، همش آشغاله میخوای هاردو خالی کنی ، همش توپه ! ♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس های جدید خنده دار♦♦♦♦♦♦♦♦ از نشونه های یه عطسۀ دلچسب اینه که: پشتش دو سه تا “زهرمار” از قسمت های مختلف خونه بشنوی ..! ♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس های جدید خنده دار♦♦♦♦♦♦♦♦ دقت کردین !؟ هرچی کنترلِ تلویزیون از دسترس دورتره برنامۀ در حالِ پخش عذاب آورتره ! ♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس های جدید خنده دار♦♦♦♦♦♦♦♦ امروز رفتم بازار لپ تاب بگیرم . . هیچی دیگه پولم نرسید تی تاب گرفتم ♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس های جدید خنده دار♦♦♦♦♦♦♦♦ امروز رفتم کافی شاپ دیدم همه با دوست دختراشون اومدن ولی خودم تنها هستم هیچی دیگه گوشیم رو برداشتم و کنار گوشم گرفتم و با صدای بلند گفتم هی بدبخت بیا که خواهرت با یه پسره تو کافی شاپ نشسته ! جاتون خالی همه دخترا فرار کردن! ♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس های جدید خنده دار♦♦♦♦♦♦♦♦ رایج ترین دلیل پسرا براى جمع نکردن رختخوابشون : . . . شب دوباره باید بیام بخوابم دیگه ♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس های جدید خنده دار♦♦♦♦♦♦♦♦ پسرا به هم فوش میدن و واقعا منظوری ندارن دخترا قربون صدقه هم میرن و اونا هم واقعا منظوری ندارن! ♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس های جدید خنده دار♦♦♦♦♦♦♦♦ ﻫﺮ ﭼﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﻓﺮﻭﺧﺘﻢ ﺷﯿﺶ ﻣﺎﻩ ﺩﺍﺭﻡ ﭼﺎﯼ ﮔﻠﺴﺘﺎﻥ ﻣﯿﺨﺮﻡ که ﺗﻮﯾﻮﺗﺎ ﺑﺮﻧﺪﻩ ﺑﺸﻢ ﺗﺎﺯﻩ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﺗﻮﯾﻮﺗﺎ ﺟﺎﯾﺰۀ ﭼﺎﯼ ﻣﺤﺴﻨﻪ ! ﮐﻤﺮﻡ ﺷﮑﺴﺖ ! ♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس های جدید خنده دار♦♦♦♦♦♦♦♦ یه دختره هست تو دوران کودکی هم محله ایمون بود! الان جوری خودشو میگیره انگار کیه….. یادش رفته بچه بود هر وقت ماکارونی داشتن می دوید تو کوچه میگفت : ما امشب برنج دراز داریم ♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس های جدید خنده دار♦♦♦♦♦♦♦♦ تنــها دعوتــی که تــوی زندگیــم شــدم از طــرف اسپانســر برنامــه ها بــرا دیــدن ادامــه برنامــه بــود و دیگــر هیــــــــچ ! ♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس های جدید خنده دار♦♦♦♦♦♦♦♦ توی خونۀ مامان بزرگا سیر شدن معنایی نداره! انقد باید بخوری تا موقعِ رفتن برسه ♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس های جدید خنده دار♦♦♦♦♦♦♦♦ محتویات بیست دقیقه آهنگ سنتی: ده دقیقه اهنگ خالی پنج دقیقه صدای بلبل و قناری چهاردقیقه سر تکون دادن یه دقیقه هم هاهاهاها هی هی بعد میگن چرا اصالتمونو حفظ نمیکنیم ! ♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس های جدید خنده دار♦♦♦♦♦♦♦♦ هر چقدرم دلیل منطقی واسه خریدنِ یه چیز داشته باشی همیشه یکی پیدا میشه که بگه : کردن تو پاچت ♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس های جدید خنده دار♦♦♦♦♦♦♦♦ صُب داشتم میرفتم جایی؛ رادیوی تاکسی روشن بود! تو رادیو پرسید که : شما برای حفظ امنیت توی فضای مجازی چیکار میکنید؟ یه پسره زنگ زد گفت : من توی فضای مجازی سعی میکنم اصلا به اینترنت وصل نشم! خوش بحالشون دیگه ! یه سریا که عقل ندارن ، راحت زندگی میکنن ! ♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس های جدید خنده دار♦♦♦♦♦♦♦♦ تو خونه ما همه اتفاق نظر دارن من مسلمون نیستم با این حال هر وقت مادرم میگه یه مسلمون بره نون بخره همه با انگشت منو نشون میدن ! ♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس های جدید خنده دار♦♦♦♦♦♦♦♦ آرزو به دلمون موند یکی صب جمعه با این جمله بیدارمون کنه : عزیزم پاشو شیر موزتو بخور، توش گردو ریختم ! ♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس های جدید خنده دار♦♦♦♦♦♦♦♦ تصمیمات کوتاهمدتی که قبل از خوردن شام گرفته میشه حتی یک درصد هم ضمانت نداره که بعد از خوردنِ شام اجـــــــــــــــــرا بشه ..! ♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس های جدید خنده دار♦♦♦♦♦♦♦♦ یه بارم یه دختره ازم پرسید: فلان ساختمون کجاس؟ با دست نشون دادم و گفتم: اونه ، اونور خیابون گفت : ینی الان باید برم اونور خیابون !؟!؟ فک کنم منتظر بود من هماهنگ کنم ساختمون بیاد اینور ! ♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس های جدید خنده دار♦♦♦♦♦♦♦♦ ” یه گدایی هم هست جاش تو فلکه دوم صادقیه اس ! الـان 4 سالـه که هــر روز صبح دارم میبینمش داسـتانشم اینـه که کـرایه نـداره بره تا کـرج ! امروز رفتم بهش گفتم اگه تو این 4 سال پیـاده هم رفته بودی الـان نزدیکای مونیخ بودی ! ♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس های جدید خنده دار♦♦♦♦♦♦♦♦ میدونین فرق کلاغ با قناری چیه ؟! هیچ فرقی ندارن ، فقط قناری سنتی میخونه کلاغ راک ! ♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس های جدید خنده دار♦♦♦♦♦♦♦♦ یارو مغازه ساندویچی باز کرده با دوتا کارگر بعد کارت ویزیت چاپ کرده : ” ساندویچ فلان با مدیریت اصغر...” مدیرعامل اپل این قدر احساس مدیریت نداره ! ♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس های جدید خنده دار♦♦♦♦♦♦♦♦ به بعضیا باید گفت : عزیزم نصف آفریقا رو من سیاه کردم ، زغالتو بنداز اونور ! ♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس های جدید خنده دار♦♦♦♦♦♦♦♦ فقط یه ﺍﻳﺮﺍﻧﻴﻪ ﻛﻪ ﻣﻴﺸﻴﻨﻪ ﻳﻪ ﺩﻝ ﺳﻴﺮ ﻏﻴﺒﺖ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﻭ برای عالم و آدم ﺣﺮﻑ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﺭﻩ و آﺧﺮﺷﻢ ﻣﻴﮕﻪ : ﺍﺻﻼ ﺑﻪ ﻣﺎ ﭼﻪ!ما به کسی کاری نداریم! هر کی ﻭﺍﺳﻪ ﺧﻮﺩﺵ زندگی میکنه ! ♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس های جدید خنده دار♦♦♦♦♦♦♦♦ پسرخاله من خودشو کشته در حال ترکه ترک سیگاره از صبح تا شب سیگار نمی کشه شب به خاطر اراده خفنش به خودش 2 نخ سیگار جایزه می ده |