انجمن های تخصصی  فلش خور
روش تهیه استیک شیـرماهی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: روش تهیه استیک شیـرماهی (/showthread.php?tid=10460)



روش تهیه استیک شیـرماهی - امیررضا* - 27-06-2012

مواد لازم

پیاز متوسط : یک عدد
گوجه‌فرنگی: یک عدد
رب گوجه‌فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
سس سفید: یک قاشق غذاخوری،(مطابق دستور گفته شده)

آماده سازی

پیازرا نگینی خرد کرده و با روغن سرخ می‌کنیم، تا حدی که شفاف و نرم شود. سپس گوجه​فرنگی را اضافه می‌کنیم تا آب آن گرفته شود. بعد رب گوجه​فرنگی را همراه نمک و فلفل اضافه می‌کنیم. ماهی را شسته و خشک می‌کنیم و برای یک‌ساعت در نمک، فلفل و زعفران می‌خوابانیم.
روی گاز

ماهی را در روغن داغ داغ سرخ کرده و سس آن را همراه با کمی ذرت و آبلیمو برای تزئین روی ماهی بریزید
نکته سلامتی

زنانی که در طی دوران بارداری ماهی مصرف نمی‌کنند، در معرض خطر بیشتری برای زایمان زودرس هستند و این مسأله باعث می‌شود نوزادشان کوچک، ضعیف، مریض و حتی در معرض خطر مرگ باشد.

میزان کالری : ۲۷۰