![]() |
روش تهیه استیک شیـرماهی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: روش تهیه استیک شیـرماهی (/showthread.php?tid=10460) |
روش تهیه استیک شیـرماهی - امیررضا* - 27-06-2012 مواد لازم پیاز متوسط : یک عدد گوجهفرنگی: یک عدد رب گوجهفرنگی : ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع: یک قاشق غذاخوری آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری سس سفید: یک قاشق غذاخوری،(مطابق دستور گفته شده) آماده سازی پیازرا نگینی خرد کرده و با روغن سرخ میکنیم، تا حدی که شفاف و نرم شود. سپس گوجهفرنگی را اضافه میکنیم تا آب آن گرفته شود. بعد رب گوجهفرنگی را همراه نمک و فلفل اضافه میکنیم. ماهی را شسته و خشک میکنیم و برای یکساعت در نمک، فلفل و زعفران میخوابانیم. روی گاز ماهی را در روغن داغ داغ سرخ کرده و سس آن را همراه با کمی ذرت و آبلیمو برای تزئین روی ماهی بریزید نکته سلامتی زنانی که در طی دوران بارداری ماهی مصرف نمیکنند، در معرض خطر بیشتری برای زایمان زودرس هستند و این مسأله باعث میشود نوزادشان کوچک، ضعیف، مریض و حتی در معرض خطر مرگ باشد. میزان کالری : ۲۷۰ |