![]() |
طرز تهیه شنیسل ماهی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه شنیسل ماهی (/showthread.php?tid=10338) |
طرز تهیه شنیسل ماهی - Ali MuSiC - 27-06-2012 مواد لازم : ماهی قزل آلا= ۱ عدد زعفران(ساییده حل شده در آب جوش)=۲/۱ قاشق چایخوری پودر سیر=۱قاشق چایخوری نمک و فلفل= به میزان لازم تخم مرغ= ۲عدد آرد= به میزان لازم پودر سوخاری= به میزان لازم روغن= به میزان لازم ورقه بادام= ۱۰۰ گرم طرز تهیه : آبشش های ماهی را بیرون آورده شکم آن را برش دهید. پس از تمیز کردن, شستن , خشک کردن , تیغ آنرا یک تکه خارج می کنیم . سویا سس و زعفران و پودر سیر و کمی نمک و فلفل را مخلوط نموده به وسیله قلم مو به تمامی قسمت های ماهی مالیده , تخم مرغ را در ظرفی شکسته با چنگال می زنیم و بعد در پودر سوخاری می غلطانیم . مقداری روغن در تابه ریخته روی حرارت می گذاریم . داغ که شد, ماهی را در آن سرخ می کنیم . یک طرف ماهی که سرخ شد برگردانده طرف دیگر را سرخ می کنیم و ورقه های بادام را اضافه نموده تا طلائی شود . البته می توانید تیغ ماهی را بیرون نیاورید و آنرا بصورت درسته شنیتسل کنید. |