انجمن های تخصصی  فلش خور
دستور پخت ابگوشت دیزی سنتی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: دستور پخت ابگوشت دیزی سنتی (/showthread.php?tid=10336)



دستور پخت ابگوشت دیزی سنتی - Ali MuSiC - 27-06-2012

موارد لازم:

یک عدد گردن متوسط گوسفند
(ماهیچه یا سردست ) بااستخوان ۷۵۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
نخود و لوبیای سفید یک لیوان
دارچین و زردچوبه و ادویه مخلوط کمی
رب گوجه فرنگی دو قاشق غ
نمک و فلفل
سیب زمینی کوچک ۴ الی ۵ عدد
در صورت تمایل لیموعمانی
دو الی سه عدد و فلفل دلمه رنگی

دستور پخت

نخود و لوبیا را ازیک روز قبل خیس کنید و آب آنرا عوض کنید . گوشت را شسته و همراه با پیاز و نخود و لوبیا و کمی زردچوبه ( و ادویه در انتها ) بپزید . وقتی گوشت پخت – ادویه و سیب زمینی را اضافه کنید . وقتی سیب زمینی پخت – رب گوجه را اضافه کنید و نمک و تندی غذا را بچشید . آب آبگوشت باید حدود ۵ لیوان باشد تا بتوان از آن همراه با نان خشک یا تازه لواش یا سنگک ترید تهیه کرد .گوشت ابگوشت را میتوانید همراه با مخلفات به همان صورت و نکوبیده سرو کنید . و نیز می توانید پس از اتمام مراحل پخت استخوان ها را جدا و گوشت و حبوبات و سیب زمینی را بکوبید و با کمی پیازداغ و دارچین و سبزی خرد شده تزیین کنید و سر میز ببرید . و آنرا با پیاز رنده شده و سبزی خوردن و نارنج یا لیمو ترش سرو کنید . اگر همه منزل پیاز و نارنج را می پسندند میتوانید پس از کوبیدن گوشت کمی از پیاز رنده شده و نارنج و دارچین هم به آن اضافه کنید و پس از آن سرو کنید . نان خرد شده را از قبل آماده کنید و آب آبگوشت را در ظرف کشیده و رویش کمی دارچین بپاشید و سر میز ببرید و نیز همراه با سبزی خوردن و ترشی و نارنج و پیاز سرو کنید .

بقیه مواد:

نان لواش یا سنگک برای ترید
سبزی خوردن
یا کمی جعفری وگشنیز خرد شده
یک پیاز کوچک رنده شده
لیمو ترش یا نارنج تازه