![]() |
*اس ام اس تبریک تولد* - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: *اس ام اس تبریک تولد* (/showthread.php?tid=101749) |
*اس ام اس تبریک تولد* - ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ - 17-04-2014 ![]() یه گل دارم فلفلیه! مثل بهاره اما قلقلیه! دوسش دارم فراوان گل من کنارم بمون تولد تولد تولدت مبارک گل نازم ************اس ام اس تبریک تولد************ تولد لحظه هایت مبارک، تولد حس لطیف هر بار راز و نیازت با خدا مبارک، تولد هر بار طلوعت مبارک، ای بابا تولد منم مبارک!!! ************اس ام اس تبریک تولد************ ‘* ‘ .* . ‘ * . ‘ *.' .' *شب .' .' * . ‘ .' * . *' تولدتون * .پر.'" . ; ستاره ‘ ‘ .' ‘ * ‘ .' .* ‘. ‘ .* ‘ .' * .باد.'. *.'* , ************اس ام اس تبریک تولد************ دوستت دارم قد یه بشکه بنزین خاطرخواتم قد یه پمپ بنزین روز تولد تو بهترینم، هدیه بهت میدم یه کارت بنزین! ************اس ام اس تبریک تولد************ امشب دامن تو پر از هدیه های کوچک و بزرگ میشود ، اما من هیچ ندارم که به تو هدیه دهم جز دلی که به من پس دادی. ************اس ام اس تبریک تولد************ قشنگ ترین صدای زندگی تپش قلب توست ، با شکوه ترین روز دنیا تولد توست ، پس برای من بمان و بدان که عاشقانه دوستت دارم. ************اس ام اس تبریک تولد************ امروز سالروز تولد توست و من برایت هدیه ای نخریده ام ، که آنچه خریدنی است بی شک ٬ لایق تو نیست. من روز تولدت ٬ خود متولد می شوم ... تولدمان مبارک ************اس ام اس تبریک تولد************ روز تولدت شد و نیستم اما کنار تو کاشکی می شد که جونمو هدیه بدم برای تو درسته ما نمیتونیم این روز و پیش هم باشیم بیا بهش تو رویامون رنگ حقیقت بپاشیم میخوام برات تو رویاهام جشن تولد بگیرم از لحظه لحظه های جشن تو خیالم عکس بگیرم من باشم و تو باشی و فرشته های آسمون چراغونی جشنمون، ستاره های کهکشون به جای شمع میخوام برات غمهات و آتیش بزنم هر چی غم و غصه داری یک شبه آتیش بزنم تو غمهات و فوت بکنی منم ستاره بیارم اشک چشاتو پاک کنم نور ستاره بکارم کهکشونو ستاره هاش دریاو موج و ماهیاش بیابونا و برکه هاش بارون و قطره قطره هاش با هفت تا آسمون پر از گلای یاس ومیخک با ل فرشته ها و عشق و اشتیاق و پولک عاشقتو یه قلب بی قرار و کوچک فقط می خوان بهت بگن :. . . . تولدت مبارک. ************اس ام اس تبریک تولد************ صدای بهم خوردن بال معصوم فرشته ها می آید انگار آمدن تو نزدیکست. لمس بودنت مبارک فرستنده : مدیر کل سایت * برچسب ها: اس ام اس تبریک تولد گفتن, اس ام اس روز تولد, اسمس تولد جدید ************اس ام اس تبریک تولد************ میلاد تو رو به تک تک گل های دنیا تبریک می گم ولی می دونم همشون حسودیشون میشه ، اخه تو تنها گل باغچه قلب منی.... ************اس ام اس تبریک تولد************ میلاد تو شیرین ترین بهانه ایست که می توان با آن به رنجهای زندگی هم دل بست و در میان این روزهای شتابزده عاشقانه تر زیست. میلادتو معراج دستهای من است وقتی که عاشقانه تولدت را شکر می گویم. ************اس ام اس تبریک تولد************ جای هیچکس را هیچکس دیگر نمیتواند پر کند ! مهربانم : تولدت مبارک ************اس ام اس تبریک تولد************ نگاهت را قاب می گیرم. در پس آن لبخند. که به من شور و نشاط زندگی می بخشد. امروز روز توست... تولدت مبارک. ************اس ام اس تبریک تولد************ باور کن ماه هاست زیباترین جملات را برای امروز کنارمی گذارم ، امشب اما همه جملات فرار کرده اند ، همینطور بی وزن و بی هوا آمدم بگویم . . . . تولدت مبارک. ************اس ام اس تبریک تولد************ قشنگ ترین صدای زندگی تپش قلب توست. با شکوه ترین روز دنیا تولد توست. پس برای من بمان و بدان که عاشقانه دوستت دارم. ************اس ام اس تبریک تولد************ چه لطیف است حس آغازی دوباره ، و چه زیباست رسیدن دوباره به روز زیبای آغاز تنفس... و چه اندازه عجیب است ، روز ابتدای بودن! و چه اندازه شیرین است امروز... روز میلاد... روز تو! روزی که تو آغاز شدی! تولد مبارک ************اس ام اس تبریک تولد************ هرسال وقتی.....(تاریخ تولد)......هزاران شهاب به سمت زمین هجوم میاوردن ، از خودم می پرسیدم چه اتفاقی افتاده که آسمونیا میخوان خودشونو به زمین برسونن؟.... و امسال فهمیدم اونا به پیشواز حضور مسافری میان که زمینو با گامهای مهربونش نوازش کرد تا سفرشو از خودش به خدا شروع کنه .... تولدت مبارک ************اس ام اس تبریک تولد************ زیبا ترین تولد ها ، آن هائیست که در رویا برای کسی میگیریم که عاشقانه دوستش داریم بهترین دلیل واسه زندگیم تولدت مبارک ************اس ام اس تبریک تولد************ تو پرستوی امیدی مگر از من توچه دیدی غربت من و که دیدی از کنارم پر کشیدی !؟ با تمام بی وفائیت میگم تولدت مبارک دوستت دارم ... ************اس ام اس تبریک تولد************ عزیزم روز تولدت را با آسمانی پر از ستاره های چشمک زن با دشتی پر از شقایق ها و با آرزوی موفقیت برای تو به تو تبریک میگویم . . . گل من تولدت مبارک ************اس ام اس تبریک تولد************ قشنگ ترین تصویر عمرم عکس نازنینی از نخستین دیدن توست خوش آهنگ عمرم ٫ یادگار دلنشین اولین خندیدن توست ... تولدت مبارک . . . دوستت دارم ************اس ام اس تبریک تولد************ حقارت واژه ها را وقتی دیدم که نتونستن مهربونیت رو توصیف کنند به اندازه تمام خوبی های دنیا دوستت دارم . تولدت مبارک عزیزم . . . ************اس ام اس تبریک تولد************ واسه من جشن تولدت یه بهونه بود همیشه / که رو هدیه بنویسم دلم از تو دور نمیشه عزیزم تولدت مبارک ، دوستت دارم . . . ************اس ام اس تبریک تولد************ وقتی که پاتو گذاشتی روی این زمین خاکی تموم گل های عالم شدن از دست تو شاکی خدا هم هواتو داشته ، تو رو با گلا سرشته با تو دنیای پر از درد ، واسه من مثل بهشته روز میلادت مبارک عزیزترینم . ************اس ام اس تبریک تولد************ رسیده روز تولد تو که باز برات هدیه بگیرم واسه من اینم یه جور بهونه ست بگم که چقدر برات میمیرم روز آغاز زیستن مبارک RE: *اس ام اس تبریک تولد* - صالح02 - 17-04-2014 لایک.عالی. |