اس ام اس های جالب با موضوع سیگـــار ! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس های جالب با موضوع سیگـــار ! (/showthread.php?tid=100729) |
اس ام اس های جالب با موضوع سیگـــار ! - ~Mahnaz~ - 10-04-2014 روزی که شریک خاطره هایت یک شماره خاموش باشد و یک سیگار روشن ! ♥ …::: اس ام اس سیگار ۹۳ :::… ♥ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﻪ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﻫﺎﯾﻢ ﻫﻢ ﻣﺜﻞ ﺧﻮﺩﻡ ﺩﺭﺩ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﺩﺭﺩ ﺟﺪﺍ ﺷﺪﻥ ﺍﺯﻫﻢ ؛ ﻧﺦ ﺑﻪ ﻧﺦ ! ♥ …::: اس ام اس سیگار ۹۳ :::… ♥ شعرهایم مثل خاکستر سیگار می سوزند تا تو را بسازند ! ♥ …::: اس ام اس سیگار ۹۳ :::… ♥ قهوه ى درون فنجانم فردا را نشانم میدهد خطوط زیر چشمم دیروز را و حلقه هاى سیگارم رویایى ترین لحظات امروزم را … ♥ …::: اس ام اس سیگار ۹۳ :::… ♥ ﮐﺒﺮﯾﺖ ﺑﮑﺶ ﺗﺎ ﺳﺘﺎره اﯼ ﺑﻪ ﺷﺐ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﺧﯿﺮﻩ ﺷﻮ ﺑﻪ ﻣﺮﺩﻣﺎﻥ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﺸﻨﺪ ! ♥ …::: اس ام اس سیگار ۹۳ :::… ♥ سیگار بهانه است درد میکشم ! ♥ …::: اس ام اس سیگار ۹۳ :::… ♥ دنیا عجیب است آدمها رنگارنگ ، دود سیگارها یکرنگ ! ♥ …::: اس ام اس سیگار ۹۳ :::… ♥ سیگارهای تلخ مرا به خوابهای شیرین بردند کاش می توانستم خوابهایم را به تصویر بکشم ! ♥ …::: اس ام اس سیگار ۹۳ :::… ♥ دلم سیگار می خواهد ولی نه برای کشیدن برای داغ کردن دستی که خوبی میکند ! ♥ …::: اس ام اس سیگار ۹۳ :::… ♥ از وقتی رفته ای ، در خانه هرج و مرج شده سیگارهایم به گلدان های مظلوم شمعدانی زور میگویند ! وای از ♥ …::: اس ام اس سیگار ۹۳ :::… ♥ دیروز دست هایش میان دست هایم بود امروز عکسش و فردا سیگار ! ♥ …::: اس ام اس سیگار ۹۳ :::… ♥ نمیدانم من بازیچه دست سیگارم یا او بازیچه دست من مهم نیست چون این بازی برنده ندارد چون هر دو میبازیم عمر را … ♥ …::: اس ام اس سیگار ۹۳ :::… ♥ ﻣﻦ ﻭ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﻭ ﺳﺮﺩﺭﺩ ﻭ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺷﺐ ﺍﻭﻣﺪ ﺑﻪ ﺍﺻﺮﺍﺭ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺳﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﯾﺎﺭﻡ ﺭﻓﺖ ﺑﻪ ﺍﺟﺒﺎﺭ ﻣﻦ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﻣﻦ ﻭ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﻭ ﺳﺮﺩﺭﺩ ﻭ ﺳﯿﮕﺎﺭ ♥ …::: اس ام اس سیگار ۹۳ :::… ♥ کاش روزهای زندگیم کوتاه بود به تعداد نخهای یک پاکت سیگار کم است میدانم اما با عشق تو دود میشدند و بر باد می رفتند ! ♥ …::: اس ام اس سیگار ۹۳ :::… ♥ و ﻧﺒﻮﺩﻧﺖ ﻣﺜﻞ ﺗﻤﺎﻡ ﮐﺮﺩﻥ ﺳﯿﮕﺎﺭﯼ ﺍﺳﺖ ﺩﺭ ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺮﻓﯽ ، ﻭﻗﺘﯽ ﺗﻤﺎﻡ ﺩﮐﻪ ﻫﺎﯼ ﺷﻬﺮ ﺑﺴﺘﻪ ﺍﻧﺪ ! ♥ …::: اس ام اس سیگار ۹۳ :::… ♥ و مرگ مُردن نیست و مرگ تنها نفس نکشیدن نیست من مردگان بیشماری را دیده ام که راه میرفتند حرف میزدند ، سیگار میکشیدند ! ♥ …::: اس ام اس سیگار ۹۳ :::… ♥ بعضیا تو زندگیه آدم هستن که هرچقدر اذیتت کنن هرچقدر ناراحتت کنن باز آدم یادش میره و دلت واسشون تنگ میشه و حتی سیگارم نمیتونه جاشونو پر کنه ! ♥ …::: اس ام اس سیگار ۹۳ :::… ♥ خیلی حالش خراب بود از زمین و زمان بریده بود مدام سیگار میکشید رفتم تو زندگیش خیلی طول نکشید که حالش خوب شد تشکر کرد و رفت تو زندگی یکی دیگه ! حالا من سالهاست که مدام سیگار میکشم ! ♥ …::: اس ام اس سیگار ۹۳ :::… ♥ دود سیگار با یه روح بیمار عکس دونفره ی ما روی دیوار دو سه روزه بیکار توی خونه بیدار اشکایی که میچکه روی گیتار ! ♥ …::: اس ام اس سیگار ۹۳ :::… ♥ همیشه می گویی ترک کن این سیگارهای لعنتی را به تو قول می دهم که به زودی ترک کنم این خودِ لعنتی را ! ♥ …::: اس ام اس سیگار ۹۳ :::… ♥ ساکت و خیره به عکست بوی سوختنی می آید ! به خودم می آیم ، لعنتـــــــــــــی آخرین سیگار هم ته گرفت ! ♥ …::: اس ام اس سیگار ۹۳ :::… ♥ یادش بخیر که گشتم با تو شبی هم آغوش زنگ صدای قلبت قرنیست مانده در گوش اکنون من و سراب و سیگار نیمه خاموش حرفی دگر نمانده ، یادم تو را فراموش ♥ …::: اس ام اس سیگار ۹۳ :::… ♥ خاموش شدی در من درست مثل سیگاری نیمه که پرت کرده باشند میان جوی ! ♥ …::: اس ام اس سیگار ۹۳ :::… ♥ این سیگار که در دست من است می سوزد و صدایش در نمی آید درست مثل خود من در دست خاطرات تو ! ♥ …::: اس ام اس سیگار ۹۳ :::… ♥ سیگار را باهیچ چیز عوض نمی کنم RE: اس ام اس های جالب با موضوع سیگـــار ! - ✘ӍДЯЈДл✘ - 11-04-2014 ممنوننننن RE: اس ام اس های جالب با موضوع سیگـــار ! - saeid - 11-04-2014 عالی بودن ممنون RE: اس ام اس های جالب با موضوع سیگـــار ! - ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ - 03-05-2014 همیشه می گویی ترک کن این سیگارهای لعنتی را به تو قول می دهم که به زودی ترک کنم این خودِ لعنتی را ! عالین .ممنون |