انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] (/showthread.php?tid=265200)

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ - 11-05-2017

(11-05-2017، 12:32)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الهه(عروس) رفت گل بچینه فک کنم شهرداری گرفتتش :/

(11-05-2017، 12:30)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بَهرامَم نَشُدیم رو مآ بَحث کُنَن ......هِی خُدا

بیا من روی تو بحث کنم :/

++بچها محدثه میگ من اعصاب نارم،این ی تیکش خیلی جالبا گوش دادید :/

نه رفتم گلاب از کاشون بیارم ._.

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - -Demoniac- - 11-05-2017

(11-05-2017، 12:33)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 12:30)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چطوری ؟ چه خبر ؟ :/ اتحاد فرقون چی شد :V
(من اهنگه رو گوش ندادم ولی دیدم کوروش میگه :|اصلا میدونی کوروش کیه ؟ :/ )

میگذره .. اتحاد فرقون خیلی شیک و مجلسی به یه جایی رفت :|
(ترک 'اشتباه' از بهرام رو گوش کن .. کوروش کیه ؟ :v )
عع ! چرا ؟ :/ هر چند قبل از تشکیل شدنش دنیا جای بهتری بود :||||||||||
(اوکی گوش میدم :/ کوروش ؟ حضرت پدر دیگه :| بابای شیوا :/ نام کاربریش خیلی شبیه نام کاربریه ارشه :| )

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - [ SouL ] - 11-05-2017

(11-05-2017، 12:38)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 12:37)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 12:36)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 12:35)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 12:34)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشم میاد پایه ای :v

+منظورم،فق ی تیکه اولش بود :v

الاه اَکبَر :/
سید علی رهبر ..

مَرگ بَر شآه

شاه فرار شده سوار گاری شده :/

جنگ جنگ تا پیروزی .....صدآم بجنگ تو پیروزی

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - امیر‌حسین - 11-05-2017

(11-05-2017، 12:38)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 12:34)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 12:32)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم در این شادی عجیب غریب سهیم کنید !! : )
هر چند معلوم نیس از کدوم در اومده تو ... !
خب توام شرکت کن تو بحث ! ._.
هر چند هنوز باهات اشتی نکردم :/

مگه بحث سر توعه آخه ؟
نه اینکه من آشتی کردم !
سوء تفاهم نشه  من تو زندگیم منت کشی نکردم درسا خانوم !!

منت نکشیدی ک انقد شاخی دیه :v
یکی میزنه دلتو ک بکشی منتشو .. 

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ - 11-05-2017

(11-05-2017، 12:32)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الهه رفت تو افق محو شه :/
+
محدثه خب تو بحث شرکت کن :|

رفتم کلا از جهان هستی محو بشم D:

(11-05-2017، 12:38)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 12:34)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 12:32)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه بحث سر توعه آخه ؟
نه اینکه من آشتی کردم !
یه کلمه از خواهر عروس :|
تو برو همون لباس الهه رو بدوز :/

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - * MASIHA * - 11-05-2017

(11-05-2017، 12:38)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 12:37)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 12:36)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 12:35)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 12:34)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشم میاد پایه ای :v

+منظورم،فق ی تیکه اولش بود :v

الاه اَکبَر :/
سید علی رهبر ..

مَرگ بَر شآه

شاه فرار شده سوار گاری شده :/

وا ! شعارای ۲۲ بهمن تو نیمه شعبان !
: |

(11-05-2017، 12:39)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2017، 12:32)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الهه رفت تو افق محو شه :/
+
محدثه خب تو بحث شرکت کن :|

رفتم کلا از جهان هستی محو بشم D:
اسی الان ناز نازی شده :/ اگه میخوای اول باید از اون بله رو بگیری :|

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - Jack Daniel'ѕ - 11-05-2017

(11-05-2017، 12:38)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع ! چرا ؟ :/ هر چند قبل از تشکیل شدنش دنیا جای بهتری بود :||||||||||
(اوکی گوش میدم :/ کوروش ؟ حضرت پدر دیگه :| بابای شیوا :/ نام کاربریش خیلی شبیه نام کاربریه ارشه :| )

خیلی ممنون که مارو به طور غیر مستقیم رنگ آمیزی کردی :|||
(نه ماهی میشه اینجا نمیام اما اونم از بهرام کاپی کرده :|)

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - * MASIHA * - 11-05-2017

(11-05-2017، 12:40)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه بحث سر توعه آخه ؟
نه اینکه من آشتی کردم !
یه کلمه از خواهر عروس :|
تو برو همون لباس الهه رو بدوز :/

مگه من خیاطم ؟
خوبیش اینه لااقل من بلدم باهاش برم خرید لباس عروس !!!!
تو چی تو چنته داری ؟