انجمن های تخصصی  فلش خور
- گفتگو آزاد نُسخه ۳۳۰ ! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: - گفتگو آزاد نُسخه ۳۳۰ ! (/showthread.php?tid=276136)

RE: - گفتگو آزاد نُسخه ۳۳۰ ! - عشق لامبورگینی - 14-09-2019

(14-09-2019، 15:27)*نفس* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2019، 15:20)عشق لامبورگینی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا ناموسن این اسم خزه مارو درست کنین هر سری اقا صابر اعلام میکرد مام اقدام میکردیم اسم مارو عوض نمیکرد تموم کنین این بازیه کثیفو مدیرا شما یه ریشی گرو بزارین این اسمو عوض کنیم 
موقع ثبت نام فک کردم میشه بعدا تغییرش داد این اسمه خزو زدم "عشق لامبورگینی" crying

خو دتو ناراحت نکن اونهمه هم خز نیس  Big Grin

به جانه بچم خزه اون موقع ک 14 سالم بود اینو گذاشتم از نظرم اونقدارم خز نبود الان ک نگاش میکنم خود خوری میکنم خجالت میکشم خدایی Blush crying

RE: - گفتگو آزاد نُسخه ۳۳۰ ! - red_Queen - 14-09-2019

(14-09-2019، 15:30)عشق لامبورگینی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2019، 15:27)*نفس* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2019، 15:20)عشق لامبورگینی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا ناموسن این اسم خزه مارو درست کنین هر سری اقا صابر اعلام میکرد مام اقدام میکردیم اسم مارو عوض نمیکرد تموم کنین این بازیه کثیفو مدیرا شما یه ریشی گرو بزارین این اسمو عوض کنیم 
موقع ثبت نام فک کردم میشه بعدا تغییرش داد این اسمه خزو زدم "عشق لامبورگینی" crying

به جانه بچم خزه اون موقع ک 14 سالم بود اینو گذاشتم از نظرم اونقدارم خز نبود الان ک نگاش میکنم خود خوری میکنم خجالت میکشم خدایی Blush crying

اشکال نداره ما درک میکنیم Big Grin Smile

RE: - گفتگو آزاد نُسخه ۳۳۰ ! - عشق لامبورگینی - 14-09-2019

(14-09-2019، 15:32)*نفس* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2019، 15:30)عشق لامبورگینی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشکال نداره ما درک میکنیم  Big Grin  Smile
تشکر فراوان از  درک بالا و متانتتونTelegh_24

RE: - گفتگو آزاد نُسخه ۳۳۰ ! - م‍حمّد - 14-09-2019

(14-09-2019، 15:19){HoSsein_83} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2019، 10:35)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2019، 22:16){HoSsein_83} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2019، 18:58)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2019، 18:03){HoSsein_83} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوووففف پدرتونو در میاریم  Big Grin
شما مگه با اصفهانیا مشکل نداشتین Confused
اره فولاد شهر نمیاییم ولی پاتون به نقش جهان برسه ...
نصف جمعیتی که نقش جهان میان از خمینی شهرن ورزشگاه نزدیک خمینی شهره
همونطوریم که میدونی بیشتر یا استقلالین یا پرسپولیسی هر دو هم ازتون کینه دارن خخTelegh_01

با تراکتور اینطوری باشی ماشین سازی رو چیکار میکنی!!!
تراکتوره زیاد طرفدار داره
والا شما ورمیدارید نامه میدید استقلال از اسیا حذف بشه و تراکتور امادست بجای استقلال توی اسیا حضور پیدا کنه!
استقلالو حذف کنن میتونیم بریم ولی انصافا اینو دیگه نگفتیم.

یبار دیگه درخواست تغییر نامتو بده اینبار شرایطو داری.
البته باید یکی دو ماه صبر کنی ر-:

علی بیرو یه جلسه محروم شد 

RE: - گفتگو آزاد نُسخه ۳۳۰ ! - امیر‌حسین - 14-09-2019

(14-09-2019، 18:51)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فردا اطلاعیه میدن و میگن لغو شد.

(14-09-2019، 19:03)TRUMP نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2019، 18:51)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فردا اطلاعیه میدن و میگن لغو شد.

نه فکر نکنم.

RE: - گفتگو آزاد نُسخه ۳۳۰ ! - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 14-09-2019

علی بیرو بهش برخورد گفت فوتبال ایران، خدافس. 

(14-09-2019، 21:01)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی بیرو بهش برخورد گفت فوتبال ایران، خدافس. 

نه اینکارو با ما نکن. ما طاقت دوریتو نداریم

RE: - گفتگو آزاد نُسخه ۳۳۰ ! - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 14-09-2019

برگ از درخت خسته میشه ، پاییز بهونست 
#پرسپولیس #بیرانوند
D: