انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ (/showthread.php?tid=258824)

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - هلی - 24-06-2016

وایسا ی جمله ساده ترجمش کن
دیشو مه مار و خاخر بوردنه مه خاله سره مه ره نوردنه.ندومبه چ ایسه؟!!!!

(24-06-2016، 13:48)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 13:46)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیزی ب ذهنم نمیرسه احسان جان.ذهنم قفله.
میخوای بیخیال جمله شمالی شو

(24-06-2016، 13:45)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 13:43)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 13:42)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها ی سوال فنی!چرا همتون ب این علامت علاقه دارین؟!
:|
واقعا سوهان روحه.اصلا ی روزی بخوان شکنجه کنن منو ی علامتو میفرستن بچه ها.بابا یعنی چی؟!

یکی از نشانه های شیعه ی علی اينه ک تو آخر جملاتش اينو بزاره:|
احسنت :| 
لا اله الا لا لا :| 

(24-06-2016، 13:43)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 13:42)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمان مایی ای ؟ :| 
به عتا ثانیه سر بیشتن کلشه ؟ :| 

بابا داری غلط غلوط میگی اصن نفهمیدم بابا.
من ی چی میگم تو ترجمه کن.
واسا فک کنم

دارم از رو فرهنگ لغت میگم :| 
یا علی
چیکار میکنی تو.نمیخواد ب خودت فشار بیاری انقد.فرهنگ لغت؟!!!!
مگه شمالیا فرهنگ لغت هم دارن؟؟؟؟

تبرستان :| 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://tabarestan.ir/index.php?option=com_dictionary&controller=dictionary&searchMethod=starts&type=char&searchword=%D8%A7&Itemid=437

حخخخخخخخخخخ.یا علی چقد پیشرفت کردیم ما.

(24-06-2016، 13:48)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 13:46)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیزی ب ذهنم نمیرسه احسان جان.ذهنم قفله.
میخوای بیخیال جمله شمالی شو

(24-06-2016، 13:45)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 13:43)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 13:42)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها ی سوال فنی!چرا همتون ب این علامت علاقه دارین؟!
:|
واقعا سوهان روحه.اصلا ی روزی بخوان شکنجه کنن منو ی علامتو میفرستن بچه ها.بابا یعنی چی؟!

یکی از نشانه های شیعه ی علی اينه ک تو آخر جملاتش اينو بزاره:|
احسنت :| 
لا اله الا لا لا :| 

(24-06-2016، 13:43)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 13:42)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمان مایی ای ؟ :| 
به عتا ثانیه سر بیشتن کلشه ؟ :| 

بابا داری غلط غلوط میگی اصن نفهمیدم بابا.
من ی چی میگم تو ترجمه کن.
واسا فک کنم

دارم از رو فرهنگ لغت میگم :| 
یا علی
چیکار میکنی تو.نمیخواد ب خودت فشار بیاری انقد.فرهنگ لغت؟!!!!
مگه شمالیا فرهنگ لغت هم دارن؟؟؟؟
تخت جمشیدم دارن:|
عججججججبببببززززز

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Son of anarchy - 24-06-2016

(24-06-2016، 13:51)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می کند ب عبارتی دیشب مادرمو خواهرم رفتن خونه خالم منو نبردن نمیدونم چرا/:

(24-06-2016، 13:55)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 13:51)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اورین اورین
من ب تو افتخار میکنم فرزندم

احسان خاک بر سرت.حمید جواب داد ولی تو هنوز هنگی

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - esiesi - 24-06-2016

دیشب مادرم و خواهرم رفتن خونه ی خالم و منو نبردن . نمیدونم چرا ؟ :| 

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Son of anarchy - 24-06-2016

(24-06-2016، 13:56)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 13:55)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اورین اورین

این زبون باید ثبت جهانی بشه:|

نتم پرید :| 
شت :| 

(24-06-2016، 13:56)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تهش اشتباه بود.باس بگی نمیدونم چرا

(24-06-2016، 13:56)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان خاک بر سرت.حمید جواب داد ولی تو هنوز هنگی

این شغال خودش شمالیه :| 
این جواب نده کی جواب میده ؟ |: 

(24-06-2016، 13:57)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اورین اورین

این زبون باید ثبت جهانی بشه:|
اره واقعا.حیف ک من فقط میفهمم و نمیتونم حرف بزنمش.اخه فعلهاش خیلی سخته معمولا.در حد کلمه بلدم

(24-06-2016، 13:58)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 13:56)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تهش اشتباه بود.باس بگی نمیدونم چرا

درسته که |: 
به نقل قولت ی نگا بنداز |: