انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=105035)

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - Mr.Robot - 01-05-2014

(01-05-2014، 22:12)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 22:09)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 22:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اره از زیر پات رد میشن میرن دنبال نفر قبلیت ||:

خیـر دوســتَم |:

از زیـر پـآم رَدـ نمیشـن |: همـون زیـرپـآم وای میســتن ! اوکـی !؟ .. =/

اره دیگه زیر پات وا میسن به نفر قبلیت نگاه میکنن Big Grin

اشکـآل نداره بزار نیگـآ کـنن |: فقـد حسـرتـشو میخـورن اگه برن با نفـر قبلـی !

چـون دخـدره گُلـی مـث { مـرضیه } رو اَ دس میـدن ^ـ^

دستت نشکـنه ی وقت انقـد سپـآس میـدی ؟ خسته شـدی |:

اره دختر خلی مث تو رو کی میخواد اصن ||: !!

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - βΑllεяiηΑ♡ - 01-05-2014

هفت روز هفته مدرسه بري چي ميشي ايسان
ايسان معدلم از ٢٠داره مياد رو ١٥
اصا نمي دونم چي جوري دارم زندگي مي كنم

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - Ƒαкє ѕмιƖє - 01-05-2014

(01-05-2014، 22:13)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توله بز وا کن فاضلابو ||:

بُز توله نداره .. ب توله ی بُز میگن گوساله ..

اینم ب اطلاعاتت اضافه کن ..

بعدشم دهن من دریچه خوشبو کُنندس .. دهن تُ فاضلـابه هیچوقت صفتتو ب بقیه نسبت نده لُطفن پسرم ^_^

درضمن .. خودمو در حدی نمیبینم که بخوام باهات جرو بحث کُنم (:

با تشکُر .. درضمن :| اون امیر شکسپیر هم بردار چون آیسان شکسپیره نع امیر T_T

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - Brooklyn Baby - 01-05-2014

معدل میان ترمم از 19/64 شد 17/38|||||:

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - Dead Silence - 01-05-2014

(01-05-2014، 22:14)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 22:12)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 22:09)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 22:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اره از زیر پات رد میشن میرن دنبال نفر قبلیت ||:

خیـر دوســتَم |:

همـه ... !!

خیلی سخــته درکـش |: ؟

من مطعـلق به همـم ^ـــــــ^

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - F A R ! N - 01-05-2014

(01-05-2014، 22:08)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 22:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 22:03)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 22:01)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان دارم با مهربانی میگم کی لینک دانلود آلبوم 1414 شاهین نجفی رو داره!؟ (ـ_ـ*)

گوگل |:

.
نع باو زحمت کشیدی!؟ :|

پسر نسبتا خوب .. فیلتره ..

درضمن مُتقلب .. ایشش اینقد بدم تقلیـد میکنید (ـ_ـ*) ..

خیلی بیشورید همتون دیگه براتون هیچ کاری انجام نمیدم >_<
گوش دادن اهنگ های شاهین بر بچه ها حـــــرامه ||:

تا حالا عکس واقعیشو بدون گریم دیدی؟!
خیلی نمکیه!
ولی با گریم خیلی وحشتناکه!
+موافقم زیر 14نباید گوش بده -_-
نکات منحرفی داره :||||

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - Ƒαкє ѕмιƖє - 01-05-2014

(01-05-2014، 22:15)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هفت روز هفته مدرسه بري چي ميشي ايسان
ايسان معدلم از ٢٠داره مياد رو ١٥
اصا نمي دونم چي جوري دارم زندگي مي كنم

نُچ منم از 20 اومد رو 17 .. بـاو ..

درسه دیگه .. من نخونم و چ بخونم همونم :| ..

فرقی نمیکُنم .. خودت بخوای میتونی ..

راستی عشقم .. از اون چ خبر؟! (: نیومد :| !؟

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - Dead Silence - 01-05-2014

(01-05-2014، 22:16)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ت چـندمی ؟ |:

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - Brooklyn Baby - 01-05-2014

(01-05-2014، 22:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 22:16)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ت چـندمی ؟ |:

|:
7

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - Mr.Robot - 01-05-2014

(01-05-2014، 22:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 22:13)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توله بز وا کن فاضلابو ||:

بُز توله نداره .. ب توله ی بُز میگن گوساله ..

اینم ب اطلاعاتت اضافه کن ..

بعدشم دهن من دریچه خوشبو کُنندس .. دهن تُ فاضلـابه هیچوقت صفتتو ب بقیه نسبت نده لُطفن پسرم ^_^

درضمن .. خودمو در حدی نمیبینم که بخوام باهات جرو بحث کُنم (:

با تشکُر .. درضمن :| اون امیر شکسپیر هم بردار چون آیسان شکسپیره نع امیر T_T

نه به توله بز میگن شتر |||:

نه دهنت دریچه ی فاضلاب |: ولی تو صفت بقیه رو به خودت نسبت دادی |:

اگه تو شکسپیری من رفتم بمیرم ||:

(01-05-2014، 22:16)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 22:14)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیـر دوســتَم |:

همـه ... !!

خیلی سخــته درکـش |: ؟

من مطعـلق به همـم ^ـــــــ^

اره مطعلق به همه ای مث دسشویی Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin