انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 (/showthread.php?tid=82603)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ - 22-01-2014

سلام دختــــــرا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✿ כُنیـــــ✖ـــآے בخـــــتـرانــ♥ــــﮧے مــטּ

و سلام پــــــسرا

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
כُنیـــــ✖ــآے پωـــرانــ♂ــــﮧے مــטּ

در کل سلام بر همگیBig Grin

כُنیـــــ✖ــآے احــωـــاωــــ مــטּ (عــــک✘س با مـــتن)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 22-01-2014

(22-01-2014، 13:36)ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 13:34)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 13:31)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 13:30)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 13:29)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من براي دو دروز براي همه سپاس ميزنم Angel بچه پسر خالم يه هفته ديگه به دنيا مياد ^__^

تو عمر نکبتی فقط یکبار بهم سپاس دادی اونم برای تبریک مدیر شدنت بود یادت !
مونای بیکیفیت ! Big Grin

اونايم كه تو ليست سياهمن سپاس نميگيرن -__-

صدسال سیاه نمیخوام سپاس های نجست تو تو سفری من که نون حلال توش میارم کثیف بشه !
مونای بیکیفیت!
آره من این حرف حمیدرضا رو شاهدم خودم!Rolleyes

وقتی نویسنده بود زیر 90% تآیپ هآ مینوشت بیکیفیت ! آخ یادش بگیر ! Big Grin

خآنوم بی سواد از من غلط املای میگیره حمیدرضا نع احمدرضا ! Big Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - MONA-GH - 22-01-2014

مهر اور شارژم تموم شد -ــــــــــــــــــــ-

(22-01-2014، 13:37)ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دختــــــرا
✿ כُنیـــــ✖ـــآے בخـــــتـرانــ♥ــــﮧے مــטּ

و سلام پــــــسرا

در کل سلام بر همگیBig Grin

כُنیـــــ✖ــآے احــωـــاωــــ مــטּ (عــــک✘س با مـــتن)
لينگ ندده
-_-

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - T A R A - 22-01-2014

(22-01-2014، 13:37)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـآم^_____-

ســـلام^____^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 22-01-2014

(22-01-2014، 13:35)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|احــــَمــَد چــِقــَدر میخــــــــَندی:|

مشکلی داری با این موضوع ! Big Grin
دوس داری زانوی غم بغل بگیرم !
بعضی وقتآ ناراحتم هستم خودمو به خنده میزنم ! Big Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - τοxικ - 22-01-2014

مهراوه بابايي رو تحويل نميگيري؟؟Angry
بي تربيت
دست خودت ني....
من بد تربيتت كردم..Angry

سلام كن زودDodgyBig Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ - 22-01-2014

(22-01-2014، 13:37)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 13:36)ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 13:34)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 13:31)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 13:30)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو عمر نکبتی فقط یکبار بهم سپاس دادی اونم برای تبریک مدیر شدنت بود یادت !
مونای بیکیفیت ! Big Grin

اونايم كه تو ليست سياهمن سپاس نميگيرن -__-

صدسال سیاه نمیخوام سپاس های نجست تو تو سفری من که نون حلال توش میارم کثیف بشه !
مونای بیکیفیت!
آره من این حرف حمیدرضا رو شاهدم خودم!Rolleyes

وقتی نویسنده بود زیر 90% تآیپ هآ مینوشت بیکیفیت ! آخ یادش بگیر ! Big Grin

خآنوم بی سواد از من غلط املای میگیره حمیدرضا نع احمدرضا ! Big Grin
پس دیدی جوابمو؟؟؟؟؟Big GrinBig Grin

خدارو شکر....... این دلم خنک شـــــد!Big Grin

مــن بـــرم مــوضوع بــبندم0_o
خــدافض^__^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - along boy - 22-01-2014

اونا که نام کاربریشون شماره موبایلشونه... اینا رو اذیت نکنین! بیچاره ها دیگه خسته شدن از دست پیامکها ایرانسل! اینا دنبال دوست میگردن... باهاشون مهربون باشین! Smile)

(22-01-2014، 13:39)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهراوه بابايي رو تحويل نميگيري؟؟Angry
بي تربيت
دست خودت ني....
من بد تربيتت كردم..Angry

سلام كن زودDodgyBig Grin

مــن تــربیــتش کــردم0_o

خـدافض!