انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ (/showthread.php?tid=292998)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - م‍حمّد - 22-01-2021

یه سلامی هم بدیم به اونایی که اسمشون مثل من محمّده ولی خیلیا بهشون میگن ممد، و این درصورتیه که ممد هیچ معنی و مفهومی نداره و کانلا غلطه ولی امان از تنبلی بعضیا...
سلام ممد ... چیز.. ببخشید ! سلام محمد جان

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - Волшебник - 22-01-2021

(22-01-2021، 21:24)دلارام1383 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 21:23)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه چه بد

از این بدتر نمیشه ینی منجمد شدم

الان خوبی؟

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - _ƇRAƵƳ_ - 22-01-2021

(22-01-2021، 21:20)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حیف که مدیر گ.ا نیستم!وگرنه ناشناسو میبستم^^
بخدا منطقه جنگی نیست اونجا(:
:///هق من اونجا بچه خوبی بودم:///

(22-01-2021، 21:25)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سلامی هم بدیم به اونایی که اسمشون مثل من محمّده ولی خیلیا بهشون میگن ممد، و این درصورتیه که ممد هیچ معنی و مفهومی نداره و کانلا غلطه ولی امان از تنبلی بعضیا...

چطوری داش ممد؟ <:

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - دلارام1383 - 22-01-2021

[/quote]

الان خوبی؟
[/quote]
نه بابا الان زیر پتوم گلوم درد میکنه بدجورر

گلو درد خیلی بده Telegh_17

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - م‍حمّد - 22-01-2021

(22-01-2021، 21:27)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 21:25)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری داش ممد؟ <:
ای بابا

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 22-01-2021

(22-01-2021، 21:24)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 21:22)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به!
چطوری برادر؟

هعی بد نیستم
خودت چطوری کیوت؟ (:
عام!اگه خوبی خداروشکر^^
یه دختر و تصور کن با موهای ژولیده و چشای گود افتاده که سه ساعت تمام داشت با مخلوط منطق و احساس تایپ میکرد!تعریف؛تمجید؛انتقاد؛حس حس حس همه چی خودش گیراییش زندگیش....پای این نوشتنا!(:
چی به ذهنت می رسه؟

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - شـــقآیــق - 22-01-2021

محمد طلا

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 22-01-2021

(22-01-2021، 21:26)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 21:20)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حیف که مدیر گ.ا نیستم!وگرنه ناشناسو میبستم^^
بخدا منطقه جنگی نیست اونجا(:
:///هق من اونجا بچه خوبی بودم:///

تو همون تیکه گردوی شیرینی بودی که میون تموم گردو های تلخی که بهم انداختن دلم نیومد بخورمش!شیرینیش دلم و برد!(:

(22-01-2021، 21:28)دلارام1383 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان خوبی؟
[/quote]
نه بابا الان زیر پتوم گلوم درد میکنه بدجورر

گلو درد خیلی بده Telegh_17
[/quote]

کاملا درک میکنم
ایشالا که خوب میشی (: