انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ (/showthread.php?tid=291618)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - _Strawberry_ - 29-11-2020

(29-11-2020، 1:11)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-11-2020، 1:03)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واو چه زیبا
میشه بیشتر اشنا شیم باهم 

اهل کجایی؟؟؟

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - ï Ðöñ'† wåññå Ðïê - 29-11-2020

(29-11-2020، 1:11)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-11-2020، 1:06)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Melodiiiii ei ei ei, melodiiiii
xd Are mnm dlm vassh tang shde 
Insta dashtamesh fek knm vali pagesho ya avaz kard ya faal nist dg

آره منم داشتم ، دی اکتیو کرد فکر کنم ..

D: Bbinim key dobare avaro peydash miknim 

(29-11-2020، 1:13)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-11-2020، 1:12)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه چه بد ولی چند وقتی ی بار بیاین یه سر بزنین

میام فقط بت پیام بدم ^^ خوبه ؟

اره Smile

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - Mr.Robot - 29-11-2020

(29-11-2020، 1:12)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-11-2020، 1:10)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه خشکله هنوز هم منتظرم بیای من ازت دست نمیکشیم میدونیکه ((:

اینطوری دلبری نکن لنتی میدونی ک من اسیر اهنگ خوندناتم ک*.*  ||||||||:

اصن استیکرای اینجا ادمو ساپورت نمیکنه اه
اهنک خوندم واست ؟ بیا امشب ادامشو بخونم برات ((: پیامم بده 

Mn n mnm n mn mnm in saramo in badanm in AZOLATE gardanm ki mige ke man chsidam ?xd

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - Đęąđ.ğïřł - 29-11-2020

(29-11-2020، 1:15)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-11-2020، 1:12)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینطوری دلبری نکن لنتی میدونی ک من اسیر اهنگ خوندناتم ک*.*  ||||||||:

اصن استیکرای اینجا ادمو ساپورت نمیکنه اه

یه چیزایی یادمه ._.
پی وی حرامه._.
No iD-_-
تو پیام بده اقای محترم ...۲۴ ساعتی میشه کسیو بلاک نکردم دلم تنگ شده>__<

(29-11-2020، 1:17)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-11-2020، 1:12)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

To ? 
Boro bekhab amu farda bayad beri donbale zendgit xd
اره تو . 
نگران خوابمی بیا بخوابونش پس ((:
Juuun khshgel mvzb bash sela pahna nare tu pachat

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - Mr.Robot - 29-11-2020

(29-11-2020، 1:18)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-11-2020، 1:15)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه چیزایی یادمه ._.
پی وی حرامه._.
No iD-_-
تو پیام بده اقای محترم ...۲۴ ساعتی میشه کسیو بلاک نکردم دلم تنگ شده>__<
اون روزی که من به یه قاعمشهری پیام بدم روزیه که بتونی یه نهنگ درحال پروار ببینی

(29-11-2020، 1:19)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-11-2020، 1:17)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره تو . 
نگران خوابمی بیا بخوابونش پس ((:
اره توهم مواظب باش این دم مثل دمای دیگه نیست دست بزنی بازی کنی باهاش . این دم بلند میشه 

عه خوابیدن همه؟؟؟

(29-11-2020، 1:21)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-11-2020، 1:19)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره توهم مواظب باش این دم مثل دمای دیگه نیست دست بزنی بازی کنی باهاش . این دم بلند میشه 
Alan dari defa mikni az khdt ya dus dari ba dom var beri ?xd
Adama ke dom nadaran amuuuu Boro bekhab vaghte khabete