انجمن های تخصصی  فلش خور
•°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• (/showthread.php?tid=284169)

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - B I N A M - 14-05-2020

ute

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - sober - 14-05-2020

@m.h.sa
چطوری خوش رنگ من؟*-*

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - Jack Daniel'ѕ - 14-05-2020

(14-05-2020، 17:41)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:
یه چیز جالب دیگه ام هست ^^

هیچی جالب نیست :|

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - Ɗєя_Mσηɗ - 14-05-2020

(14-05-2020، 17:51)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@m.h.sa
چطوری خوش رنگ من؟*-*

من عآلی الاندیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• 94

تو چطوری عشقِ زیبا ؟ *.*

(14-05-2020، 17:54)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2020، 17:41)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:

شماره اون پستو نگا کن !

(14-05-2020، 17:54)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2020، 17:51)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"m.h.sa"
چطوری خوش رنگ من؟*-*

من عآلی الاندیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چطوری عشقِ زیبا ؟ *.*

خوب بودم،تو اومدی و بهتر شدم ((:
گویند نظر به روی خوبان
نهی است نه این نظر که ما راست
در روی تو سر صنع بی چون
چون آب در آبگینه پیداست
(سعدی در حال مخ زنی D: )

(14-05-2020، 17:54)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:

یاد وویست افتادم D:25r30

(14-05-2020، 17:57)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با همون لحنم گفتم -_-

نقل قول: تا اجتماعی و درام هست،اکشن چرا؟!

نشسته ام به دری نگاه کردم. لعنتی از کدوم در می آیی با این طرز تفکر؟

(14-05-2020، 18:00)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2020، 17:57)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با همون لحنم گفتم -_-
منم اصلا همون یادمه ((:
این حجم از مخ زنی یه مدت خوابیده بود،دوباره بیدار شد D:

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - Ɗєя_Mσηɗ - 14-05-2020

(14-05-2020، 17:54)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"m.h.sa"
چطوری خوش رنگ من؟*-*

تو چطوری عشقِ زیبا ؟ *.*

خوب بودم،تو اومدی و بهتر شدم ((:
گویند نظر به روی خوبان
نهی است نه این نظر که ما راست
در روی تو سر صنع بی چون
چون آب در آبگینه پیداست
(سعدی در حال مخ زنی D: )

خداروشکــ♥ــر
آتش عشقت در جانِ من افتاد ،
در دامِ چشمت شدم گرفتآر -.-

D:

RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - S R U H - 14-05-2020

سلام..

(14-05-2020، 18:01)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم اصلا همون یادمه ((:
این حجم از مخ زنی یه مدت خوابیده بود،دوباره بیدار شد D:

مخ زنی؟ :|