انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ (/showthread.php?tid=258824)

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - esiesi - 24-06-2016

حیف اسم شاهین :| 

لیسک :| 

(24-06-2016، 1:20)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 1:16)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 0:41)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 0:25)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 23:59)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا میاد هنو ؟ آیدیش چیه

نه .. بیاد اخطار میده به من :| به مناسبت برگشتنش:|

همه علیا ازش اخطار گرفتن؟|:
اونا سه تای دیگه رو نمیدونم ! ولی منو ببینه باورش نمیشه نویسنده ام :|

علی ایدن رو میدونم :|
من اصن ازش اخطار نگرفتم.  
من ک چیز بدی عزش ندیدم:|
همیشه تو گفتگو تحويلم میگرفت/:

عاشقت شده بوده |: 

من ک کلکسیون اخطار دارم :7 
20% - %40 - 60 % - 100%  :| 
یه چیزی حدود 80 تا از تاپیکامم بسته :| 

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - هلی - 24-06-2016

احسان احسان این کلمه اخری ک در مورد شاهین و اسمش گفتی شمالی نبود احیانا؟!!!!!!
(لیسک)

(24-06-2016، 4:02)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(لیسک)

نگو شاهین :| 
بوگو زیک ، وگ ، قشنیک :| 

نه بلامره :| 
به هیچ وجه :| 
منظورم عتا فاش کتره بود :| 
به خودم قول دادم فاش کتره ندم در مکان عمومی برای همون کلمه جایگزین استفاده کردم :| 
:| 

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 24-06-2016

اون عقبیا حال می کنن :| ؟

#کمپین راه اندازی دوباره پست های پرطرفدارم :|   

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Jack Daniel'ѕ - 24-06-2016

(24-06-2016، 1:20)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 1:16)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 0:41)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 0:25)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 23:59)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه علیا ازش اخطار گرفتن؟|:
اونا سه تای دیگه رو نمیدونم ! ولی منو ببینه باورش نمیشه نویسنده ام :|

علی ایدن رو میدونم :|
من اصن ازش اخطار نگرفتم.  
من ک چیز بدی عزش ندیدم:|
همیشه تو گفتگو تحويلم میگرفت/:

من که واقعا پدرشو درآوردم :v اونم نامردی نمیکرد !
من فقط از سه تا مدیر دیگه اخطار دارم :|

هنوز همه خوابن :| 

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - τοxικ - 24-06-2016

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Aiden Pearce - 24-06-2016

(23-06-2016، 22:15)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی کل عمرشو تو دسشویی بوده/: هر وقت باش حرف میزنم میره مسترا:|

Dmc علی یکم طول کشید:|
فک کنم داره weed مصرف میکنه:\

دهنت سرویس  25r30

مردک به من که بیشتر از تو اخطار داده شیش تا ازش گرفتم |: 

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - هلی - 24-06-2016

(24-06-2016، 5:33)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2016، 4:02)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(لیسک)

نگو شاهین :| 
بوگو زیک ، وگ ، قشنیک :| 

نه بلامره :| 
به هیچ وجه :| 
منظورم عتا فاش کتره بود :| 
به خودم قول دادم فاش کتره ندم در مکان عمومی برای همون کلمه جایگزین استفاده کردم :| 

مگه تو شمالی هستی؟؟؟؟؟؟