انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 (/showthread.php?tid=152176)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 - ~JaSmIn~ - 05-08-2014

(05-08-2014، 20:20)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:18)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:17)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:12)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:10)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اومدم گشادش کنم دیه:|
چطوری؟!
:|
تنکـس ^_^
تو خوبی .. ؟!
فهیـمه ..
خیلی وخـته نیومده بودی گ.آ 
ازین سوآلآت خـز میخوآم .. -_-
چ خـبر .. (خخخ)
امـروز چ کآر کردی .. (سوآلآی مآمآن بزرگی .. -_-)
عاره کم میام کلا...
خوبه همه چی خدارو شکر•_•
آیســــــــان تو چطوری؟!
عـه .. -_-
امروزو تعریف نکردی .. -_-
://
هر روزُ تریف میکردم؟؟؟؟؟؟؟
امروزو تعریف کن .. -_-
(الان ساعت 5 صُب خوابیدم 12 عم بیدار شدم .. )

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 - Ƒαкє ѕмιƖє - 05-08-2014

(05-08-2014، 20:22)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:22)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان چ آهنگی ؟ ._.

" پیر شدیم ولی بزرگ نه "

آ .. لامصب دِ مگه دانلود میشه ؟ .. روزی صد بار میزنم تا دانلودش کنم ..

اعصابمو خورد کَرد ._. !

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 - Wanton - 05-08-2014

(05-08-2014، 20:23)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان این جمله ای ک گفتی خوانندش کی بود؟

_TakPaR_    :|

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 - ✘v!☻lent girl✘ - 05-08-2014

(05-08-2014، 20:22)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوففف نه .. حسابی خستم ..بعد از یه ماه بالاخره اینکارو کردم..

واسم خیلی سخت بود خیلییی!

اتاقمو بالاخره مرتب کردم =))))))))))
تـــرسیدم ..

گُفتم چهـ کآری یعنی؟0.0

خستهـ نبآشی

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 - aCrimoniouSs - 05-08-2014

(05-08-2014، 20:23)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی ی خواننده ی خوب سراغ دارع شرور نخونه بریمطرفدارش شیم
آلبوم جدید زد بازیه •_•
نسیم با اون صداش اونوسط چی میگه اخه:///
این دوس پسـر منه...:///

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 - tyjtfhdhr - 05-08-2014

(05-08-2014، 20:24)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

_TakPaR_    :|
لینک دانلود اهنگت رو بدع:|

(05-08-2014، 20:25)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی ی خواننده ی خوب سراغ دارع شرور نخونه بریمطرفدارش شیم
آلبوم جدید زد بازیه •_•
این کی؟0____0

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 - T A N N A Z - 05-08-2014

نامه سرگشاده مدیر مرسدس بنز به مدیران صنعت خودرو کشور:
با سلام و احترام 
ما سالیان‌ سال است با سخت‌ترین کنترل کیفیت، تعبیه پیشرفته‌ترین سیستم‌های ایمنی، وسیع‌ترین برنامه بازاریابی، پرهزینه‌ترین تبلیغات و بهترین خدمات پس از فروش، خودرو تولید می‌کنیم و با این حال دایما تحت فشار مصرف‌کننده برای تولید محصولات با کیفیت‌تر بوده و مجبوریم با رقبای خود به صورت شانه‌به‌شانه رقابت کنیم. اگر مدیریت شرکت‌های خودروسازی ایران، ما را به غلامی قبول کنند، حضور محترمشان شرفیاب شده و این سوال‌ها را از محضر گرامی‌شان خواهیم پرسید:
یک - چطور ٦ ماه قبل از تحویل ماشین، از مشتری پول می‌گیرید؟
دو - چطور آنها می‌دهند؟!؟
سه - این‌که می‌گویند در ایران ثبات مدیریتی وجود ندارد به چه معناست؟ این‌جا یک پیچ و مهره گم شود، گم‌ات می‌کنند!!
چهار - چه وردی می‌خوانید که مشتری بعد از ٦ ماه، ماشین نقره‌ای را به جای ماشین سفیدرنگ (که ثبت‌نام کرده بود) قبول کرده و صدایش در نمی‌آید؟
پنج - می‌آیید کشورهایمان عوض؟
با احترام و تعجب.
 مانفرد شفن‌هاخن. مدیرعامل مرسدس بنز

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 - ✘v!☻lent girl✘ - 05-08-2014

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 93

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 - aCrimoniouSs - 05-08-2014

(05-08-2014، 20:23)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:20)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:18)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:17)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:12)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
تنکـس ^_^
تو خوبی .. ؟!
فهیـمه ..
خیلی وخـته نیومده بودی گ.آ 
ازین سوآلآت خـز میخوآم .. -_-
چ خـبر .. (خخخ)
امـروز چ کآر کردی .. (سوآلآی مآمآن بزرگی .. -_-)
عاره کم میام کلا...
خوبه همه چی خدارو شکر•_•
آیســــــــان تو چطوری؟!
عـه .. -_-
امروزو تعریف نکردی .. -_-
://
هر روزُ تریف میکردم؟؟؟؟؟؟؟
امروزو تعریف کن .. -_-
(الان ساعت 5 صُب خوابیدم 12 عم بیدار شدم .. )
ایستگاه گرفتیا:/
9 پاشدم 11رفتم بیرون ناهار کوف کردم دباره 5 رفتم 8 اومدم.
چکیده امرو:/

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 - Wanton - 05-08-2014

(05-08-2014، 20:25)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آلبوم جدید زد بازیه •_•

تکستش حرفی واسه گفتن نداره ! ولی آهنگسازی و میکس و مستر عالیه !