انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 (/showthread.php?tid=152176)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 - tyjtfhdhr - 05-08-2014

(05-08-2014، 20:15)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:12)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:11)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:10)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی رنگیا سپسا بدین-__-
خوشال باش:|

دارم میمرم؟
به سلامتی-____-*
رسیدی اونور سلام برسون به بالاییا-______-
کار دیگه ای نداری ناظمی چیزی
Tongue

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 - Ƒαкє ѕмιƖє - 05-08-2014

(05-08-2014، 20:16)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم میگم سلـآم :|||

اون اتفـآقی کهـ وآس آیسآن اُفتآد وآس من میوفتهـ؟*_*

نُچ ..از این خبرآ نیس ..

س آیسـآن ..خوبی؟! ^_^

چ اتفاقی ؟ :|

ممنونم تو خوبی؟

(05-08-2014، 20:16)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .^.

سلامـ فاطی ! خوبی ؟ ..

▬▬▬

بچه ها .. من اینو صبح گفتم .. الان هم میگم ..

دختر خالم یه سالشه ..

ی روزی تشنج میکنه و میبرنش دکتر ..

دکتره بهش قرص میده .. اسم قرصشو نمیدونم .. ولی قرصش جوریه که آدم بزرگ هم بخورتش .. حالش بد میشه ..

دختر خالم .. هر روز س تا کاملشو میخورد .. ی قرص برای تشنجش بود ..

حالش بدتر از روز قبل میشه .. دست و پاش شل میشه .. دیگه نمیتونه خودش بشینه ..

براش شیاف میزارن .. هر وقتی که میبردنش بیمارستان .. فقد بستریش میکردن .. نمیزارن هم بیارنش تهران درمانش کنن ..

امشب هم عمل داره .. نگفتن برای چی عمل داره ..

فقد ازتون خواهش میکنم .. جون هرکی دوسش دارین .. براش دعا کنید خوب بشه ..

خواهش میکنم .. براش دعا کنید خواهش میکنم ..

خالم شب و روز نداره ..

فقد دعا کنید خوب بشه .. دعا کنید تا هفته ی دیگه خوب بشه ..

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 - aCrimoniouSs - 05-08-2014

(05-08-2014، 20:18)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:17)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:12)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:10)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:08)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلآم فهیـمـه ^_^
دلـم تنگیـده بود .. ^_^
اومدم گشادش کنم دیه:|
چطوری؟!
:|
تنکـس ^_^
تو خوبی .. ؟!
فهیـمه ..
خیلی وخـته نیومده بودی گ.آ 
ازین سوآلآت خـز میخوآم .. -_-
چ خـبر .. (خخخ)
امـروز چ کآر کردی .. (سوآلآی مآمآن بزرگی .. -_-)
عاره کم میام کلا...
خوبه همه چی خدارو شکر•_•
آیســــــــان تو چطوری؟!
عـه .. -_-
امروزو تعریف نکردی .. -_-
://
هر روزُ تریف میکردم؟؟؟؟؟؟؟

5تا سپاس بدین عقدخ ای نشم-____-

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 - Ƒαкє ѕмιƖє - 05-08-2014

قربونت فهمیه جونم خوبی تو ؟ ..

▬▬

ایمان چ آهنگی ؟ ._.

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 05-08-2014

(05-08-2014، 20:17)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:16)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .^.
سلـآم ..

تُ خوبی؟! ._.
هوففف نه .. حسابی خستم ..بعد از یه ماه بالاخره اینکارو کردم..

واسم خیلی سخت بود خیلییی!

اتاقمو بالاخره مرتب کردم =))))))))))

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 - T A N N A Z - 05-08-2014

قدر زبون فارسی رو بدون، این جمله رو بخون:
(کدام جادوگر به کدام ساعت سواچ نگاه میکند)
آسون بود نه؟
حالا ببین یه انگلیسی بدبخت چجوری باید این جمله رو بخونه؟
which witch watch which Swatch watch?

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 - Wanton - 05-08-2014

(05-08-2014، 20:22)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان چ آهنگی ؟ ._.

" پیر شدیم ولی بزرگ نه "

کسی ی خواننده ی خوب سراغ دارع شرور نخونه بریمطرفدارش شیم
ایمان این جمله ای ک گفتی خوانندش کی بود؟

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 - aCrimoniouSs - 05-08-2014

(05-08-2014، 20:22)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت فهمیه جونم خوبی تو ؟ ..

▬▬

ایمان چ آهنگی ؟ ._.
خـــدا رو شکر(: