انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ (/showthread.php?tid=296618)

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - Setayesh.s - 01-05-2021

(01-05-2021، 17:02)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 17:01)Setayesh.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنکس :》

یور ولکام
چند سالته دختره؟

16 D:

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - Emmɑ - 01-05-2021

(01-05-2021، 17:02)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوال پیش میاد
ایا شماها درسم میخونید
درس چطوری تلفظ میشه؟

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 01-05-2021

(01-05-2021، 17:01)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 17:00)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خابم میاد
هی میگم خانوم کجا هی خانوم کجااکجا

دوصت دارم بخدا<:

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - *Aɴѕel* - 01-05-2021

(01-05-2021، 17:00)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خابم میاد
من بدتر
من از صبح که بیدار شدم ساعت ۸ کلاس داشتم تا ۱
بعد ۲:۳۰دوباره کلاس داشتم تا ۴:۳۰
الانم دارم مشقای زبانمو مینویسم ۷:۱۵کلاس دارم تا ۸:۴۵
بعدش دوباره از ساعت ۹ تا ۱۰ کلاس دارم(:
زندگی چیزیه(:::

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - Emmɑ - 01-05-2021

(01-05-2021، 17:04)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 17:01)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی میگم خانوم کجا هی خانوم کجااکجا

دوصت دارم بخدا<:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://pin.it/2RQ1Y3H
ژووووون
شِتوری دختره؟

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - THEDARKNESS - 01-05-2021

(01-05-2021، 16:58)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 16:55)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وات؟

میگم آبجیمه این عضو جدید =)

(01-05-2021، 16:57)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی ادب
ن من بی هدب نیستم تو منحرفی   Big Grin
واقعا ابجیته؟ برم اذیتش کنم.

(01-05-2021، 17:02)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوال پیش میاد
ایا شماها درسم میخونید

[/quote]

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 01-05-2021

(01-05-2021، 17:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خابم میاد
من بدتر
میدونی ک دوس ندارم انقد ب خودت سختی بدی):
چخبرته چرا انقد کلاس ریختی رو سر خودت!

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - shghyegh - 01-05-2021

(01-05-2021، 17:05)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 16:58)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم آبجیمه این عضو جدید =)

ن من بی هدب نیستم تو منحرفی   Big Grin
واقعا ابجیته؟ برم اذیتش کنم.

اره Telegh_01

(01-05-2021، 17:06)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 17:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بدتر
میدونی ک دوس ندارم انقد ب خودت سختی بدی):
چخبرته چرا انقد کلاس ریختی رو سر خودت!
دیگه همین ۱ ماهه
از بس رو صندلی نشستم کمرم خشک شد
معلما هم از همه طرف دارن با امتحانا حمله میکنن