انجمن های تخصصی  فلش خور
~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ (/showthread.php?tid=294612)

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - THEDARKNESS - 26-02-2021

(26-02-2021، 17:44)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 17:41)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب حرفت منطقیه
ولی وقتی میتونی تو این همه شبکه های اجتماعی بدون حد و مرز و سرعت بالا و  از همه مهم تر بدون سانسور و بدون زیرآب زنیه ی سری از دوستان حق مطلبو برسونی چرا اینجا؟ ((((:
شاید من الان دلم بخواد بین فلشخوریا فحشو بکشم به اقای ایکس مثلا
فحشه‌ دیگه (((: تو نمیدی؟

علی ؟ -__- به بچه ها باز داری آموزشای نا مناسب میدی ؟
من دیگه بچه نیستم بزرگم بزرگم بزرگ شده ام

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - شـــقآیــق - 26-02-2021

(26-02-2021، 17:43)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 17:38)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخخخ گفتیی
فردا می‌خوام برم انقلاب برا کتاب درسی):
ی کتاب متفرقه هم میخواستم بگیرم ولی نمیدونستم چی

یاداشت کردم اینارو._.
من کمدی دوس دارم Big Grin
عاشقانه هم دوس دارم

وای. خب کوری که نه عاشقانه‌ست نه کمدی. چی کار کنیم حالا؟ :"
عاشقانه، من دزیره رو دوست داشتم. اونقدر زیاد نبود رومنسش که دل آدمو بزنه. اطلاعات تاریخیم می‌داد به آدم.
از همین کوری شروع میکنم
این دزیره رو مامانم خونده بنظرم._.نمیدونم ._.
یبار دیدم این کَلمرو
مرسی عشقم♥️

الان با کمبود مواجه شدمBl8

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - *VENUS* - 26-02-2021

(26-02-2021، 17:45)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال درخواست من اصلا برسی شد یا ندیده رد شد؟
@*VENUS*

تو پ.خ صحبت کنیم راجبش ^.^

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - فرنودِ بن گیومرث - 26-02-2021

@ѕтяong

یه پاترهد که انیمه می بینه و کافکا و کوئیلو خونده و تازه نامجو هم گوش می ده؟
چرا زیرآبی می روید پس؟

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - THEDARKNESS - 26-02-2021

(26-02-2021، 17:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 17:45)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال درخواست من اصلا برسی شد یا ندیده رد شد؟
@*VENUS*

تو پ.خ صحبت کنیم راجبش ^.^

باشه

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - شـــقآیــق - 26-02-2021

(26-02-2021، 17:46)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 17:42)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخطار میدن):
بن هم میکنن):

#حمایت_از_محرومین؟

اوهوم)):

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - م‍حمّد - 26-02-2021

(26-02-2021، 17:30)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این چه بنر تبلیغاتیه صابر میزنه
پول پارو کنیم اونم تو ایران؟ ((((:
ما پاروشو نداریم چه برسه‌ پولش  (((((((((':
درواقع اینارو اقا صابر نمیزنه. یکتانت میزنه

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - سهَ‌ند - 26-02-2021

بازم نمیتونن تو ایران پابه‌سن بذارن

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - Prometheus - 26-02-2021

اینجا صورتا همو به نقاب لو میدن!

(26-02-2021، 17:51)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازم نمیتونن تو ایران پابه‌سن بذارن

حاجیمون زده تو کار یاس!

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - KᏙ¥றᏙƝ - 26-02-2021

@Thyme صندوق پ.خ رو خالي كن