انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ (/showthread.php?tid=258824)

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Jack Daniel'ѕ - 23-06-2016

(23-06-2016، 21:51)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموسا
تا قبل اینکه این سه نفر بیان گفت و گو خلوت بود قبول کنین تا قبلش به زور یه صفه میرفت جلو |:
@aiden Pearce
@~ ẰLi ~
@✮Èvαñ✮

(23-06-2016، 21:50)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سونیک هم اضافه کن .. اندازه ادونس هیجان داره :|

اصلا خنده دار نبود |: 
فعلن فقط dmc 5 
دانته  Heart

برو هیتمن 1 بازی کن :|

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Son of anarchy - 23-06-2016

(23-06-2016، 21:55)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 21:51)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموسا
تا قبل اینکه این سه نفر بیان گفت و گو خلوت بود قبول کنین تا قبلش به زور یه صفه میرفت جلو |:
@aiden Pearce
@~ ẰLi ~
@✮Èvαñ✮

(23-06-2016، 21:50)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا خنده دار نبود |: 
فعلن فقط dmc 5 
دانته  Heart

میخام انچارتد بخرم ی استخاره بگیر:|

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Aiden Pearce - 23-06-2016

(23-06-2016، 21:53)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا خیلیم خنده دار بود هار هور...  :|
سه نقطه هم خودت میدونی:|

اسکی نرو مردک |: 
(23-06-2016، 21:55)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

absolution ? 
تمومش کردم |: 

حمید دلم برات سوخت سه برابر سپاس هایی که گرفتی سپاس دادی |: 
نشون میده هیچکس تورو قبلنا بیضش هم حساب نمیکرد |:
بیا بغل بابا :|

(23-06-2016، 21:57)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموسا
@aiden Pearce
@~ ẰLi ~
@✮Èvαñ✮

اصلا خنده دار نبود |: 
فعلن فقط dmc 5 
دانته  Heart

سیستم کوآنتوم بریکو دیدم تا دو روز اشتها نداشتم :|

(23-06-2016، 21:59)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید سی پی یوم رو آپ کنم |: |: |: 
ایشالله میخرمش میکنم در باسن تک تکتان |: 

(23-06-2016، 21:58)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 21:53)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا خیلیم خنده دار بود هار هور...  :|
سه نقطه هم خودت میدونی:|

اسکی نرو مردک |: 

absolution ? 
تمومش کردم |: 

حمید دلم برات سوخت سه برابر سپاس هایی که گرفتی سپاس دادی |: 
نشون میده هیچکس تورو قبلنا بیضش هم حساب نمیکرد |:
بیا بغل بابا :|

سه خط در مورد فرق میلیتاریسم با اسلام در حد دکترا مینوشتم هیشکی نگا هم نمیکرد بد ی دختره ميومد مینوشت زیر دلم درد میکنه صابر انلاین ميشد بش سپاس میداد:|

خیلی بی ادبی/:

(23-06-2016، 22:01)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 21:59)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید سی پی یوم رو آپ کنم |: |: |: 

سی پی یو i5 میخواد که خوبه ..
رمش هیچجوره نمیخوره :|

(23-06-2016، 21:57)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموسا
@aiden Pearce
@~ ẰLi ~
@✮Èvαñ✮

اصلا خنده دار نبود |: 
فعلن فقط dmc 5 
دانته  Heart

الهی بميرم._.

(23-06-2016، 22:01)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سه خط در مورد فرق میلیتاریسم با اسلام در حد دکترا مینوشتم هیشکی نگا هم نمیکرد بد ی دختره ميومد مینوشت زیر دلم درد میکنه صابر انلاین ميشد بش سپاس میداد:|

خیلی بی ادبی/:

منم نباید تورو حساب کنم نمیدونم چرا دلم برات میسوزه |: 
بازم اسکی نرو مردک  |:
(23-06-2016، 22:02)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سی پی یو i5 میخواد که خوبه ..
رمش هیچجوره نمیخوره :|
رمم میشه 32 |: 

(23-06-2016، 22:04)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2016، 22:01)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی بی ادبی/:

منم نباید تورو حساب کنم نمیدونم چرا دلم برات میسوزه |: 
بازم اسکی نرو مردک  |:
خیلی بی ادبی برو چندش-_-
وییییییییییییییییییییییییییی :|