انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 (/showthread.php?tid=99192)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - پوری ومپایر - 01-04-2014

(01-04-2014، 2:40)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه زمانی از شاهین خوشم میومد اما بعدش ک یه اهنگ چیز داد بیرون واااااااااااااااااااای
از چشمم افتاد 
دوبار تو منو تو دیدمش یکمی خوشم اومد Big GrinBig Grin

اهنگ چیز فک کنم اولین اهنگش بود:|
ولی همونم خیلی قشنگه!

شب بخیرSmile

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ - 01-04-2014

(01-04-2014، 2:42)پوری ومپایر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 2:39)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 2:31)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان است دیگر گاهی دلش میخواهد ساعت 3:58 دقیقع نیمرو درست کنه Big Grin

برو بچ شاهین کجا زندگی میکنه Huh

برم بخورمش بر می گردم@_@

برو نصفه شب اخه نیمرو:|
Big Grin
خخخخ
من برم بخوابم!
عرفانو و نسترن اگه درس گفته باشم اسمتو!
شب بخیرSmile
نسترن چیه ؟؟
اسم من نسیم

(01-04-2014، 2:43)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیا برداشتن آواتار دیگران کار خوبیست ؟! :|

ایمااااااانBig GrinBig Grin
حالا نمیشه تو ابرو مارو نبری:|
خخخخ

(01-04-2014، 2:44)پوری ومپایر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 2:40)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه زمانی از شاهین خوشم میومد اما بعدش ک یه اهنگ چیز داد بیرون واااااااااااااااااااای
از چشمم افتاد 
دوبار تو منو تو دیدمش یکمی خوشم اومد Big GrinBig Grin

ولی همونم خیلی قشنگه!

شب بخیرSmile
اخه اهنگای این یکی دوتا چیز نیستش ک همش چیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــز

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - Wanton - 01-04-2014

(01-04-2014، 2:44)پوری ومپایر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی همونم خیلی قشنگه!

شب بخیرSmile

شاهین از وقتی ما هنوز بدنیا نیومده بودیم موسیقی کار میکرد برادر من :|

(01-04-2014، 2:44)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 2:42)پوری ومپایر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 2:39)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2014، 2:31)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان است دیگر گاهی دلش میخواهد ساعت 3:58 دقیقع نیمرو درست کنه Big Grin

برو بچ شاهین کجا زندگی میکنه Huh

برم بخورمش بر می گردم@_@

برو نصفه شب اخه نیمرو:|
Big Grin
خخخخ
من برم بخوابم!
عرفانو و نسترن اگه درس گفته باشم اسمتو!
شب بخیرSmile
نسترن چیه ؟؟
اسم من نسیم

باشعSmile

(01-04-2014، 2:43)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خساس نشو حساس نشو

اواااااااااااااااااااااااااااااااتاررررررررررررررررر من چطوره Huh

(01-04-2014، 2:46)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی همونم خیلی قشنگه!

شب بخیرSmile

شاهین از وقتی ما هنوز بدنیا نیومده بودیم موسیقی کار میکرد برادر من :|

اونو ک میدونم اره استادش هم سیاوش قمیشی بوده ی زمانی:|

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 102 - Wanton - 01-04-2014

(01-04-2014، 2:48)پوری ومپایر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونو ک میدونم اره استادش هم سیاوش قمیشی بوده ی زمانی:|

پَ چرا میگی چیز اولین آهنگش بود ؟ :|

(01-04-2014، 2:46)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خساس نشو حساس نشو

اواااااااااااااااااااااااااااااااتاررررررررررررررررر من چطوره Huh

خوبع^___^