انجمن های تخصصی  فلش خور
کل ، کل ″ نسخه ۶ ″ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: کل ، کل ″ نسخه ۶ ″ (/showthread.php?tid=257466)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: کل ، کل ″ نسخه ۶ ″ - Maryam Farrokhy - 23-05-2017

پس از ته دل ارزو میکنم هیچ وقت زخم نخورم ک بخوام تین چس ناله هارو گوش بدم :|

RE: کل ، کل ″ نسخه ۶ ″ - A lover - 23-05-2017

دس تو نی زخم خوردنت
این چس ناله ها که میگی از ته دل در میان نه تو حال چت بودن Wink

RE: کل ، کل ″ نسخه ۶ ″ - Maryam Farrokhy - 23-05-2017

من ترجیح میدم اهنگایی رو گوش کنم ک امید میده بهم و میگه ی روز خوب میاد ن اهنگایی ک فقط میگه بررررگررررد و هوااااار میزنه و میگه میمیرمممم و از این چرت و پرتا
اینکه اهنگای اینارو گوش بدی و بگی رپیم ینی {ر..دی} :|
عاخه اینارو ننه باباهاشونم قبول ندارن بعد شماها فنشونین؟؟؟

RE: کل ، کل ″ نسخه ۶ ″ - A lover - 23-05-2017

اینا که میگن برگرد و میمیرم فقط کسایی درک میکنن که از زندگی بریده باشن نمیدونم چند سالته و عاشق شدی یا نه ولی آرزو میکنم هیچوقت تو عشق شکست نخوری
اینم نوعی رپه چه یه عده قبول داشته باشن چه نداشته باشن اینا هستن هیچوقت هم ریشه کن نمیشن حرف الان نی که بهزاد پکس الان 10 ساله دیس لاو میخونه تا حالا هم کسی نتونسته متوقفش کنه

RE: کل ، کل ″ نسخه ۶ ″ - √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ . - 23-05-2017

چ مسخره:/
کل کل

RE: کل ، کل ″ نسخه ۶ ″ - _.miss_.em - 24-05-2017

ناموسن از اون دیسلاو عربده ای ها گوش میدین بدین ولی خودتونو به رپ نچسبونین به ما مخاطبای رپ بر میخوره!

RE: کل ، کل ″ نسخه ۶ ″ - ÆMÆշЇÑζ - 24-05-2017

(23-05-2017، 20:24)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا که میگن برگرد و میمیرم فقط کسایی درک میکنن که از زندگی بریده باشن نمیدونم چند سالته و عاشق شدی یا نه ولی آرزو میکنم هیچوقت تو عشق شکست نخوری
اینم نوعی رپه چه یه عده قبول داشته باشن چه نداشته باشن اینا هستن هیچوقت هم ریشه کن نمیشن حرف الان نی که بهزاد پکس الان 10 ساله دیس لاو میخونه تا حالا هم کسی نتونسته متوقفش کنه

عمو جون بچه كجايي اينقد قشنگ حرف ميزني تووو؟؟؟

بهزاد سگ؟؟!!!  : ) ...مهراب كه صداش دستگاهه؟؟!! ... علي بابا كه همش تپق ميزنه و تكراريه ايده هاش..؟؟؟!! .... ارشاد كه.. Smile ...

تو هيچي از رپ نميفهمي همشيره...فقط همين..!!!

هر نظري ميخواي داشته باش...محترمه..

ولي چيز ناله هاتونو  به  رپ وصل نكنين لطفا..!!

يجورايي به اسطوره هاي رپ مثل هيچكس بهرام حصين سورتا توهين ميشه اگ بگي اين چس ناله ها هم رپ ميخونن..!!

مرسي  : )

RE: کل ، کل ″ نسخه ۶ ″ - _.miss_.em - 24-05-2017

(23-05-2017، 20:24)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاشو برو یادم تورو فراموش از جیدالو گوش کن

بر میگرده رو گوش کن
یادته ازعرفان رو گوش کن
با تو یکی نه از خلسه و لیتو رو گوش کن
میدادی از تهم رو گوش کن
بعد بیا از رپ حرف بزن 

RE: کل ، کل ″ نسخه ۶ ″ - A lover - 24-05-2017

(24-05-2017، 17:15)مریم گلی +13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموسن از اون دیسلاو عربده ای ها گوش میدین بدین ولی خودتونو به رپ نچسبونین به ما مخاطبای رپ بر میخوره!

تو چی میگی این وسط اخه گل گلی!هه
به ما بیشتر برمیخوره یه عده که نمیدونن اصن رپ چیه اومدن اینا زر زر میکنن میفهمی چی میگم!!
برو رپ و شاخه هاشو مطالعه کن میفهمی دیس لاو یکی از شاخه های رپه! کوچولو چند سالته؟

(24-05-2017، 17:32)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمو جون بچه كجايي اينقد قشنگ حرف ميزني تووو؟؟؟

بهزاد سگ؟؟!!!  : ) ...مهراب كه صداش دستگاهه؟؟!! ... علي بابا كه همش تپق ميزنه و تكراريه ايده هاش..؟؟؟!! .... ارشاد كه.. Smile ...

تو هيچي از رپ نميفهمي همشيره...فقط همين..!!!

هر نظري ميخواي داشته باش...محترمه..

ولي چيز ناله هاتونو  به  رپ وصل نكنين لطفا..!!

يجورايي به اسطوره هاي رپ مثل هيچكس بهرام حصين سورتا توهين ميشه اگ بگي اين چس ناله ها هم رپ ميخونن..!!

مرسي  : )
بچه ارومیم تونستی یه سر بزن در خدمتت باشیم
هه سگ که لقب حصینه
مهراب صداش دستگاه بود که حنجرش پاره شد مگه نه؟؟؟: )
کی با علی بابا و ارشاد کار داره اخه
دیس لاو یکی از شاخه های رپه اینو تو نمیفهمی چند ماهه هم تو اون مخت نمیتونم فرو کنم اینو
هههه من با این خواننده ها که گل میزنن تو حالت چت بودن یه چی میخونن کار ندارم

RE: کل ، کل ″ نسخه ۶ ″ - √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ . - 24-05-2017

اوه دعواست!!!
سلیقه هرکس محترم ولی از دیس لاو متنفرم...
فقط بهرام...حصین...صادق