انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 (/showthread.php?tid=152789)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - First Star - 06-08-2014

(06-08-2014، 16:37)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برید خوش باشید :| <<<<<:

مهرزاد نوراتو ببر یجا دیگه بازی کنه :|

میریم -_-

میریم کافه :>>

بعدش هم یه جا دگ ^_^ :|

من نورا نیستم پارسام :| بازی هم نمیکنم :|

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - ✘v!☻lent girl✘ - 06-08-2014

(06-08-2014، 16:36)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا عزیزم +---(^_^)---+

:|
ای جوووووونم ♥_♥

بچهـ هـآ الـآن تصویـــــر برفکی میشه

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - MONA-GH - 06-08-2014

بنجعق -_-..*

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - Mohammad 77 - 06-08-2014

(06-08-2014، 16:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: یک جای باصفایی هستش :|

نه صفا اونجا نی :|

صفا اینجاس ._.
کجاس :"{ ؟ (سیبیلو داری ؟ <: )

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - ∆ MeRzaD ∆ - 06-08-2014

(06-08-2014، 16:37)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی میاد کله صبح ...

با هم مخ بزنیم !؟!؟

کله صبح ؟ ._.

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - ×ThundeRBolT× - 06-08-2014

دو روز دنبال یه قالب توپ بودم بذارم رو وبم.
گذاشتم بعد خوشگلش کردم.
بعدشم حذفش کردم |:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - Mohammad 77 - 06-08-2014

غزل >> :

مُریهه اوشیبا (به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ژاپنی : 植芝 盛平 Ueshiba Morihei) بنیان‌گذار ورزش رزمی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آیکیدو است. اغلب به او لقب بنیان‌گذار (به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ژاپنی : 開祖 Kaiso) یا استاد بزرگ (به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ژاپنی : O'Sensei 大先生/翁先生) را دادند.
او درسال ۱۸۸۳ در کشور ژاپن دیده به جهان گشود و پس از هشتاد و شش سال عمر در سال ۱۹۶۹ دیده از جهان فروبست. وی درسبک‌های متعددی از جمله دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جوجیتسو دارای مدرک بود و همچنین دربکارگیری از نیزه و شمشیـر مهارتی خاص داشت. وی با تغییر و تعدیل برخی از فنون جوجیتسو، از آنها در آیکیدو استفاده نمود و فنون منحصر به فرد دیگری را نیز درهنر رزمی خود بکارگرفت.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آیکیدو نامی است که او برای هنر رزمی خود انتخاب نمود. این کلمه مرکب از سه جـزء آی، کی و دو می‌باشد که معنای اصلی آنها به ترتیب هماهنگی، نیروی درونی و راه و روش می‌باشد. تلفظ آی به معنای هماهنگی، با آی به معنای عشـق یکی است و اوشیبا از هر دو آنها، برای رساندن پیام این هنر رزمی بهره می‌برد.

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - βΑllεяiηΑ♡ - 06-08-2014

هعي|:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 06-08-2014

(06-08-2014، 16:35)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم شمارتو بده :>

فردا شب قرار میزاریم بریم بیرون :>

پارسا هستم خوشبختم ^_^ :|
باشه جیگرر =)) :||

چ اسم قشنگی ._. من یه بار فال گرفتم اسم شوهر آیندم پارسا در اومد ._____.

:||

(06-08-2014، 16:37)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برید خوش باشید :| <<<<<:
باشه باشه باشه .. ! -_-

(06-08-2014، 16:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــــَــــَــــَـــَــــَـــَــــَـــَــَــــَــَــــَــــَــــَـــَــــَــــَــ​ــَـــــه :| !

چیز خوردم ._. !
نه دیگه من تصمیممو گرفتم -_-*

صب کن اون آواتار لوسه رو بزارم بعدش با همتون قهر T_T

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - ✘v!☻lent girl✘ - 06-08-2014

(06-08-2014، 16:41)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو روز دنبال یه قالب توپ بودم بذارم رو وبم.
گذاشتم بعد خوشگلش کردم.
بعدشم حذفش کردم |:
شآسگول :||