انجمن های تخصصی  فلش خور
مشخصات ظاهری دختر: - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: مشخصات ظاهری دختر: (/showthread.php?tid=12491)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: مشخصات ظاهری دختر: - lakyboy - 11-08-2012

(11-08-2012، 20:02)fati sheyton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بد بودAngryAngryDodgyDodgyDodgyDodgy

برو باباDodgy

RE: مشخصات ظاهری دختر: - ferya - 12-08-2012

(11-08-2012، 14:27)lakyboy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2012، 14:07)ferya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2012، 19:19)lakyboy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2012، 17:24)ferya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوریاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

میخوای یه کتکی به مون بزنی؟؟؟؟؟؟Huh
بذار یه کم در موردش فکر کنم
همچین پیشنهاد بدی هم نیستSleepySleepySleepy
فریا دارم برات
من بیشتر از تو دارم براتAngryکافیه انلاین شی اونوقته که حسابم رو باهات صاف میکنمDodgy

RE: مشخصات ظاهری دختر: - HUNTER90 - 12-08-2012

باحال بود

RE: مشخصات ظاهری دختر: - *parmida* - 12-08-2012

واقعا واسه کسی که این مطلب رو گذاشته متاسفمDodgy

RE: مشخصات ظاهری دختر: - lakyboy - 13-08-2012

(12-08-2012، 14:15)*parmida* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا واسه کسی که این مطلب رو گذاشته متاسفمDodgy

چرا؟؟؟؟؟Angry

RE: مشخصات ظاهری دختر: - LIGHT - 13-08-2012

حقیقت همیشه تلخه. قبول کنید که درسته...

(13-08-2012، 13:19)x boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حقیقت همیشه تلخه. قبول کنید که درسته...

خیلی باهات حاااااااااااااااااااااااااال کردم دمت گرم

RE: مشخصات ظاهری دختر: - Artmis2000 - 13-08-2012

ببخشید شما چه مدرکی برای این گفته هادارید.فقط ترا به خدا نگین چون دخترا واقعا اینجوری اند.من اینو باور ندارم .مثلا اینکه من به ندرت حتی بابهترین دوستامم صحبت میکنم .این یعنی اینکه همه دخترا یکجور نیستند ولی به هر حال مطلب شما طنز بوده ومن مطمئنم که شما قصد توهین نداشته ایدSmile

RE: مشخصات ظاهری دختر: - Danger.A - 13-08-2012

آفرین زدی تو خال... دخترا هرچی که به ضررشون باشه قبول نمیکنن...

ولی هرچی به نفع اشون باشه با آغوش باز میپذیرند