RE: ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 305 ஜ۩۩ஜ - Sooogoool - 31-05-2017
(31-05-2017، 11:25)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-05-2017، 11:22)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-05-2017، 11:21)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-05-2017، 11:14)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-05-2017، 11:13)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام ._.
حاج خانوم کیه ? :|
اون ک صد در صد قبوله :/
اوووم تو دیگ مگ مرجع تقلید نبودی؟؟؟
خب حاج خانومم هستی دیگ._.\
عاره :|
حاج خانوم رفته زیارت :/ درسا باهاتون داره صحبت میکنه :|
اوهوم بگوووو دعــــامون کنه پَ
رسالت کی چااپ میشه حالا
منظورمو نگرفتی فک کنم :|
جلد 9 دارم می نویسم ._.
انشالله ب زودی اونم چاپ میشه !
اوووهو ماشااااالله چ تیز و تند عمل میکنی
فقط احکامت زیااد سخت نبااشه هااا
RE: ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 305 ஜ۩۩ஜ - -Demoniac- - 31-05-2017
(31-05-2017، 11:24)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-05-2017، 11:23)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-05-2017، 11:19)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دلم داره از گشنگی فریاد میزنه :/
هنوز ساعت یکم نیس
(31-05-2017، 11:18)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-05-2017، 11:12)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از اونجایی که هدفی برای اینده ندارم
چه اهمیتی داره که چی شکوفا بشه یا چی نشه
خب ببین خواهرم داری اشتباه میزنی :|
هدف و انگیزه زمانی ب وجود میاد ک علاقه تو کار باشه ._.
وقتی ب موسیقی یا نقاشی علاقه داری قطعا براش تمام تلاشتو میکنی ک توش بهترین باشی !
اون موقس ک هدفت ب وجود میاد ._.
هدفم اینه ک یه نقاش یا یه موزیسین خوب بشی ._.
فرق خوب و بهترین خيليه !
تو میتونی یه ماما و یا یه دندون پزشک خوب بشی ولی از طرف دیگه میتونی بهتری نقاش یا موزیسین بشی ._.
متحول شدم:/
فک نکنم :|
و من الله توفیق ._.
خیلی مشخصه؟
مطمعنا من علایقمو دنبال میکنم البته در اینده زمانی که تنها تصمیم گیرنده من باشم
عارع :|
در آینده تو دیگه شانس الانتو نداری ._.
RE: ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 305 ஜ۩۩ஜ - Fake frnd - 31-05-2017
(31-05-2017، 11:27)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-05-2017، 11:24)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-05-2017، 11:23)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-05-2017، 11:19)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هنوز ساعت یکم نیس
(31-05-2017، 11:18)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وقتی ب موسیقی یا نقاشی علاقه داری قطعا براش تمام تلاشتو میکنی ک توش بهترین باشی !
فرق خوب و بهترین خيليه !
تو میتونی یه ماما و یا یه دندون پزشک خوب بشی ولی از طرف دیگه میتونی بهتری نقاش یا موزیسین بشی ._.
و من الله توفیق ._.
خیلی مشخصه؟
مهم نیس چه زمانی بهترین میشی
مهم اینکه که انجامش بدی!
(31-05-2017، 11:27)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هنوز ساعت یکم نیس
فرق خوب و بهترین خيليه !
و من الله توفیق ._.
خیلی مشخصه؟
مهم نیس چه زمانی بهترین میشی
مهم اینکه که انجامش بدی!
(31-05-2017، 11:27)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-05-2017، 11:25)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-05-2017، 11:22)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-05-2017، 11:21)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-05-2017، 11:14)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اوووم تو دیگ مگ مرجع تقلید نبودی؟؟؟
خب حاج خانومم هستی دیگ._.\
عاره :|
حاج خانوم رفته زیارت :/ درسا باهاتون داره صحبت میکنه :|
اوهوم بگوووو دعــــامون کنه پَ
رسالت کی چااپ میشه حالا
منظورمو نگرفتی فک کنم :|
جلد 9 دارم می نویسم ._.
انشالله ب زودی اونم چاپ میشه !
اوووهو ماشااااالله چ تیز و تند عمل میکنی
فقط احکامت زیااد سخت نبااشه هااا
همیشه همین طور بودم
دیگه ما دستورات خداوند رو چاپ میکنیم. :|
ببخشید نت من خرابه الدنگ
:|
اون ک از الان شروع کنی ب درس خوندن تا اینکه در آینده بري 2 دوره آموزش ببینی خیلی فرق داره !
از نظر من زمان مهم ترین چیره ._.
زمان برای هدف صرف میشه
و اگه زمان نبود نمیتونستی ب هدفت برسی
نمیدونم کدوم مهم تره
D:
شاید اول باید یه هدف باشه ک واسش زمان تو بخرج بدی !
پس هدف مهم تره چون زمانتو با ارزش میکنه ._.
+
چقد فلسفی حرف زدم :|
من فقط 15 سالمه :/
همون جوابی بود که میخاستم بشنوم:/
پس زمان مهم ترین چیز نیس._.
ولی هدف درست! هدفت غلط باشه زمانتم ب باد ميره._.
و دیگه هیچ وقت نمی تونی برگردی ._.
بیا حرف منو قبول کن :|
|