انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ (/showthread.php?tid=292998)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - ραтяιcια - 22-01-2021

(22-01-2021، 20:02)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 19:59)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماهم مثل شما
خوبی من اینه کلاسای مضخرف آنلاین ندارم
وا مگه مشاور نداری؟؟؟؟
شکر
واقعا خوش به حالت الان خیلی بده معلما تکالیف زیاد میدن و انتظار دارن همون روز تحویل بدیم:///
داشتم ولی خاک بر سرش فقط پول گرفت:///
خودم بهتر میتونم بخونم:////
لازم نیست همه کارایی ک میگنو انجام بدی/:
واقعا خاک برسر اونایی ک پول میگیرن و هیچ کار نمیکنن
آزمون میدی؟؟؟

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - _ƇRAƵƳ_ - 22-01-2021

(22-01-2021، 20:01)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 19:59)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی زنگ بزنم؟؟

یه روزیاید باشه که هیچکس خونع نباشه الان همه خونند:////
حکومت نظامیه اینجا
چک میکنند که من چیکار میکنم:/

وواا خب نزن._.
دلم میخواس با یکی تیلیفونی حرف بزنم._.
هعییی بسوزه پدره تنهایییییییی

میفهمممممممم چیییی میگییی66666
هق خوونه که خلوت نمیشه:///
خلوت که شد زنگ میزنم:/

(22-01-2021، 20:01)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 20:00)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های ژیگرم:/
هاواریو؟
فاین:// تنکس://
پارسی را پاس بدار
خوبی؟

(22-01-2021، 20:04)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 20:02)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکر
واقعا خوش به حالت الان خیلی بده معلما تکالیف زیاد میدن و انتظار دارن همون روز تحویل بدیم:///
داشتم ولی خاک بر سرش فقط پول گرفت:///
خودم بهتر میتونم بخونم:////
آزمون میدی؟؟؟
نمره کم میکنند تبذقابذوعل:// ایششش
والا
اره ولی چون دیر ثبت نام کردم ازمونای اولو ندادم و موندم تو خوندنشون:/

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - Emmɑ - 22-01-2021

(22-01-2021، 20:10)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارسی را پاس بدار
خوبی؟
شوکور
اوه نع من 1 هفتس تو امریکا زندگی میکنم فارسی دونت یادم/:
مرسی ط چطوری؟

(22-01-2021، 20:02)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 20:01)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری داش؟

خوبم حاجی اقاTelegh_01
تو خوبی

شوکور داشم
ممنانم ب خوبیت
چاکریم

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - شـــقآیــق - 22-01-2021

@"صباnafas"
هر وقت دوست داشتی بزن

فوت میکنم فقط._.

(22-01-2021، 20:13)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 20:10)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارسی را پاس بدار
خوبی؟
شوکور
اوه نع من 1 هفتس تو امریکا زندگی میکنم فارسی دونت یادم/:
مرسی ط چطوری؟
D:
ژونن یه تو دعوت نامه بفرس:////
من نیز خوبم تشکر

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - ραтяιcια - 22-01-2021

(22-01-2021، 20:01)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وواا خب نزن._.
دلم میخواس با یکی تیلیفونی حرف بزنم._.
هعییی بسوزه پدره تنهایییییییی

میفهمممممممم چیییی میگییی66666

هاواریو؟
پارسی را پاس بدار
خوبی؟

(22-01-2021، 20:04)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آزمون میدی؟؟؟
والا

نمره های مستمر اصلا مهم نیست امسال فقط و فقط نهایی مهمه البته اگه نخوای سال دیگه بمونی
لازم نبود ثبت نام کنی حضوری ک نیست دانلود کن خونه بده خودت درصد حساب کن
پولاشون نجومیه

(22-01-2021، 20:14)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"صباnafas"
هر وقت دوست داشتی بزن

فوت میکنم فقط._.
در اولین فرصت
بیا شماره رو بدم بهت زنگ زدم باکلاس بازی درنیاری جواب ندی:////

فوت://من موخوام صدایت را گوش دهم عخشم:///

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - شـــقآیــق - 22-01-2021

@"★ɢʟᴏʀɪᴀ★"
داش داش چرا میکنی/:

من موقعی ک سیبیل داشتم بهم میگفتن داش خَجِه
-_-
اه-_-

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - Prometheus - 22-01-2021

اهممم معدلم با افتخااااااار
13

(22-01-2021، 20:15)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارسی را پاس بدار
خوبی؟

والا

نمره های مستمر اصلا مهم نیست امسال فقط و فقط نهایی مهمه البته اگه نخوای سال دیگه بمونی
لازم نبود ثبت نام کنی حضوری ک نیست دانلود کن خونه بده خودت درصد حساب کن
پولاشون نجومیه
اره میدونم ولی عذاب وجدان یگیرم:///(خیلی چیزم:///)
همین نظرو داشتم ولی ثبت نامم کردند:/
ماز رفتم قیمتش کم تره