انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 (/showthread.php?tid=84566)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ( lιεβ ) - 01-02-2014

(01-02-2014، 16:59)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهـــــــــــم اهـــــــــــم! ^.^
فــاطمـــــــــه^_^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 01-02-2014

اوه اوه اوه نمردیم و یـکـی نـگرانـمون شـد

دوسـتـم زنـگ زدع داره توبیخـم میکنع چـرا امروز نیومدی مدرسـه دلـم واسـت تـنـگ شدع بود(:

مـنـو این هـمه خوشـبـخـتی محاله محاله محالع(:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 01-02-2014

(01-02-2014، 17:01)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:57)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:54)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان با کی بودی؟؟ 0.0

با خودم |:

:|
شاد باش:|

|: میخوام برم برا همیشه !!

:| خیلی بی مصرفم من !!

تو غلط میکنی!! :|
جوابی ندارم:|

|: یعنی اینکه بی مصرفم !!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - இFATEMEHஇ - 01-02-2014

(01-02-2014، 17:03)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:59)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فــاطمـــــــــه^_^

غــــــــــــــزل! ^.^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ★MoRpHeUsS★ - 01-02-2014

چرا کتابه نیومد؟:|
چی میشه نیاد؟:|
تا من برم بیام میاد:|
هعی خدا:|
کسی اینجا داداش داره؟؟ جونش چقد واسش مهمه؟؟
من تکم نمیتونم درک کنم:|
مگه من چی.گفتم دوستم اینجوری کرد:|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 01-02-2014

(01-02-2014، 17:02)anaki نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:57)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:54)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان با کی بودی؟؟ 0.0

با خودم |:

دیگه اینو نگو افتاد؟!Smile
ای بابا بچه برو توپ بازی کن این پیرزن بازیا چیه؟Smile

|: چشم بابابزرگ !!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 01-02-2014

(01-02-2014، 17:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:59)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:56)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همونی که جلوش یه عالمه مغازه بود و |: یه شیرینی فروشی !؟ |:

فاطمه !! . . ||:

سآعت 4:30 5 بودم جلو یه شیرنی فروشی بزرگ بودم !Big Grin
ولی ببین لباس تیم داشتم یه گرم کن یکدست با کفش سفید ورزشی نایک !
از این کامل تر میخواستی ! خخخخخخ Big Grin
|: عینک میزنی؟

فاطمه |: ههه من احمدو دیدم ^_^

البته اگه بگه عینک نمیزنه همه چی بهم میخوره |: یعنی یکی دیگه بودش !! :|

میزنم ولی نع اون روز ! Big Grin
|: تو نبودی !!

خو دوستان من خیالاتی شده بودم !! |:

اون پسره هم خیلی یه تختش کم بود ^_^

نمیدونم کی بود اون بغلیش هعی الکی میخندیدن |:

من زُل زده بودم بهشون |:

بعد تا نیگام میکردن آسمون رو نیگا میکردم !! |:

نع اون روز داشتم با دوستام دعوا میکردم !
ولی جلو شیرنی فروشی میخندیدم !
دارم شک میکنم !
تو کدوم شهر ! ؟ Big Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ★MoRpHeUsS★ - 01-02-2014

(01-02-2014، 17:03)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 17:01)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با خودم |:

تو غلط میکنی!! :|
جوابی ندارم:|

|: یعنی اینکه بی مصرفم !!
نع میخواستم بگم مصرف میشی:|
بد منصرف شدم:|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ( lιεβ ) - 01-02-2014

(01-02-2014، 17:03)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 17:03)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فــاطمـــــــــه^_^

غــــــــــــــزل! ^.^
فـــــــــآطمـــــــــــــــــــــه^______________________^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - The Darkest Light - 01-02-2014

ای بابا بسه آیسان
فقط اگه میری برو خانه سالمندان با این حرفات
دیگه حتی لوازم پلاستیکی یبار مصرفن ما اینجا بی مصرف نداریم!Smile