انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 (/showthread.php?tid=82603)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - T A R A - 22-01-2014

(22-01-2014، 0:23)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها بعد اگه لينکش کامل باشه چي؟؟Big Grin
چــی؟((:
(22-01-2014، 0:23)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 0:22)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 0:20)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب ریشی داره به قول معلم دینیمون فضآیل به من میگه ! Big Grin[/b]

بــا عــلی آقــا داری حــرف میــزنیــا هــوی Dodgy

مشکیله ی ! Dodgy
علی آقات ....... من هم نیس !

خوبه ! Big Grin

با من نباید کل کنی زن ! Big Grin
خــفه شــو میذارمــت تـو لیستـه ســیام عنتــر فوش کــم خــوردی آدم نشــدی>__<
(22-01-2014، 0:24)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 0:19)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 0:16)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب تو هر بخشي هم باشه قبوله o_o ??
نــه ..
بخشــه کلیپ دیه!
(22-01-2014، 0:17)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 0:15)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علـی آقــا .. >___<
))):p336

زهر مآر ! Dodgy Big Grin

زن که گریه نمیکنه ! Big Grin

عــلی آقــا دیــگه نیمیاد )):p336
|:

(22-01-2014، 0:18)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 0:15)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علـی آقــا .. >___<

عـلی کیع؟؟؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=3708
((:

مـنـم از این علی آقا هـآ موخـوامcry girl

آقــا محمد داریم آقــا احمد داریـم((:
انتــخـاب کــن((:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 22-01-2014

(22-01-2014، 0:24)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 0:19)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 0:16)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــه ..
بخشــه کلیپ دیه!
(22-01-2014، 0:17)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علـی آقــا .. >___<

زهر مآر ! Dodgy Big Grin

|:

(22-01-2014، 0:18)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علـی آقــا .. >___<

عـلی کیع؟؟؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
((:

(22-01-2014، 0:23)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 0:22)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 0:20)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکیله ی ! Dodgy

خوبه ! Big Grin

از تو که بهتره پسره|:

من اندازهی بابات ریش دارم ! Big Grin
حآلآ برو جیشتو بکن ! Big Grin
بعدش لآ لآ Big Grin

البته تا سآل اول موهام بلند بود با کش میبستم بهم میگفتن دختر ! Tongue

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 22-01-2014

هــمـین الـان مشـغول انجـآم یه کـآری بودم گ*وه خـوردن افتادم|:

خـدآیــآ توبه):

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - Mohammad 77 - 22-01-2014

يني لينکش کامل باشهBig Grin
مرتيکه مثه ادم نميگه کهBig GrinBig Grin

(22-01-2014، 0:26)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 0:23)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها بعد اگه لينکش کامل باشه چي؟؟Big Grin
چــی؟((:

مشکیله ی ! Dodgy

خوبه ! Big Grin

خــفه شــو میذارمــت تـو لیستـه ســیام عنتــر فوش کــم خــوردی آدم نشــدی>__<

نــه ..
بخشــه کلیپ دیه!

علـی آقــا .. >___<

زهر مآر ! Dodgy Big Grin

|:

علـی آقــا .. >___<

عـلی کیع؟؟؟

((:

آقــا محمد داریم آقــا احمد داریـم((:
انتــخـاب کــن((:

بآحآل تر از آقآ احمد تو هیچ انجمنی نیس ! Big Grin

نقل قول: آقــا محمد داریم آقــا احمد داریـم((:
انتــخـاب کــن((:

منو تو آمپـآس قـرآر نده|:

(22-01-2014، 0:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انتــخـاب کــن((:

تو که چشم بسته منو انتخآب میکنی !
فاطی ! Big Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - T A R A - 22-01-2014

(22-01-2014، 0:28)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینــجا پــاکته اسـتـفراغ داریــم؟؟!|:

(22-01-2014، 0:28)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ من نمـیـدونم(((:

(22-01-2014، 0:30)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 0:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انتــخـاب کــن((:

تو که چشم بسته منو انتخآب میکنی !
فاطی ! Big Grin

من با پسر زن و بچه دار کــآری ندارم|:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - Mohammad 77 - 22-01-2014

(22-01-2014، 0:30)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 0:28)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینــجا پــاکته اسـتـفراغ داریــم؟؟!|:

(22-01-2014، 0:28)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ من نمـیـدونم(((:

خيله خب مشکلش حل شد
خدارو شکر):