RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - Sirvan10_a - 14-05-2020
#گریه
RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - لــــــــــⓘلی - 14-05-2020
(14-05-2020، 13:46)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 13:41)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وااااااای خداااااا
زندگی بلاخرعه نویسندع شدی؟
چقدر خوشحاااال شدممم
@m.h.sa
ووااای خدا نااارنجیی شددد
مرسی عشقِ دلم
قسمت شما بانو
بووص .. مرسیی
نویسندگی برازنده شمااس
RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - سهَند - 14-05-2020
خخخخخ
(14-05-2020، 13:47)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 13:45)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 13:43)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 13:39)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 13:37)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رها مگه تو نگفتی اینکارو بکن نظر بقیه کصبت بهت عوض میشه پس چی شده دیدی بازم عوض نشد
الان اشک تو جشمام جمع شده
نیخوام عر بزنم
شما به شدت مودیای متاسفانه !
سعی کن رفتارت ثابت باشه .. بعداً به حرفم میرسی.
باشه بابا من این همه تیکه قدیمی هارو تحمل کردم جیکم در نیومد اخرش این شد بابا من از بچگی شانس نداشتم بچه بودم دادشمو میزدن تو سرم چون طراحی بلد بود من بلد نبودم الانم مهسارو
اون کسی ک با مژهاش کف دسشویی رو تمیز میکنه و کارش خوبه ..
ما بهش میگیم کلفت .. یا کنیز و غلام
نمیدونم شما تو دهاتت ب غلام چی میگی؟!
برو روش فکر بفرما می فهمی
خودم بگم کل انجمن میریزن سرم
اون دیگ قدیمی شده .. عع پس من میگمم
میدونی خودش بفهمه چی میشههه؟؟؟
ستین عکست شبیه زیزیگولوعه ههههه
نه نه شبیه ریزغولک خخخخخ
(14-05-2020، 13:52)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 13:12)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام و عرض خسته نباشید من خوبم شما هم ایشالا که توب باشید بریم سراغ سوال ها
1 من چه جور ادمیم؟ ادم خیلی خوبی نیستی .. البته منم نیستم
2 از کدوم اخلاق بدتون میاد چرا؟ پرروو
3 از کدوم اخلاقم خوشتون میاد چرا؟ متاسفانع نداری
4 هیچ وقت بهم فش دادی؟ دلیلتو بگو؟ اره ... کارای بد میکنی باید فوششم بخوری
5 پروفایلم خوبه؟ ن
6 امضام چطور؟ ن
7 اگه عکسمو دیدی به نظرت قیافم خوبه؟ ندیدم
8 از کدوم کارم واقعا عصبی شدی؟ خودت میدونی .. اگ ندونی هم خیلی خنگـــی
9 به نظرت من نویسنده خوبی میشم؟ ابدا و اصلا
10 خواننده مورد علاقمو بگو؟ فرزاد فرخ؟؟
11 غذای مورد علاقمو بگو
12 ورزش مورد علاقمو بگو
13 تیم مورد علاقمو بگو
14 تاریخ تولدمو بگو تقلب ممنوع
15 رنگ مورد علاقه من اگه بلدی بگو
16 دلیلی که من از پرهام بدم میاد (هر کی بلد باشه جایزه داره ) چون اسکلی ) زود تند سری جایزمو بده
17 اسم ماشین مورد علاقمو بگو
18 من عصبیم به نظرت چرا؟ نظری در اون مورد ندارم ولی ی روانپزشک برو
19 شکلکی که به من میاد؟
20 اگه برام بری خواستگاری کدوم دختر انجمن رو برام میگیری ن تروخدا از من همچین چیزی نخواه گناه دارند
یه ارزوی کوچلو برام بکن کاشکی یکم بزرگشی .. عقلت زیاد شه .. ی دوس دختری .. رلی چیزی پیدا شه از دستت خلاص شیم
تمام
ممنون
ممنون بابت نظراتت خیلی خیلی ممنون
بقط دو نکته خوانندم اون نیس
دومی عکسمو دیدی پس چرا نظر ندادی
(14-05-2020، 13:57)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 13:52)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 13:12)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام و عرض خسته نباشید من خوبم شما هم ایشالا که توب باشید بریم سراغ سوال ها
1 من چه جور ادمیم؟ ادم خیلی خوبی نیستی .. البته منم نیستم
2 از کدوم اخلاق بدتون میاد چرا؟ پرروو
3 از کدوم اخلاقم خوشتون میاد چرا؟ متاسفانع نداری
4 هیچ وقت بهم فش دادی؟ دلیلتو بگو؟ اره ... کارای بد میکنی باید فوششم بخوری
5 پروفایلم خوبه؟ ن
6 امضام چطور؟ ن
7 اگه عکسمو دیدی به نظرت قیافم خوبه؟ ندیدم
8 از کدوم کارم واقعا عصبی شدی؟ خودت میدونی .. اگ ندونی هم خیلی خنگـــی
9 به نظرت من نویسنده خوبی میشم؟ ابدا و اصلا
10 خواننده مورد علاقمو بگو؟ فرزاد فرخ؟؟
11 غذای مورد علاقمو بگو
12 ورزش مورد علاقمو بگو
13 تیم مورد علاقمو بگو
14 تاریخ تولدمو بگو تقلب ممنوع
15 رنگ مورد علاقه من اگه بلدی بگو
16 دلیلی که من از پرهام بدم میاد (هر کی بلد باشه جایزه داره ) چون اسکلی ) زود تند سری جایزمو بده
17 اسم ماشین مورد علاقمو بگو
18 من عصبیم به نظرت چرا؟ نظری در اون مورد ندارم ولی ی روانپزشک برو
19 شکلکی که به من میاد؟
20 اگه برام بری خواستگاری کدوم دختر انجمن رو برام میگیری ن تروخدا از من همچین چیزی نخواه گناه دارند
یه ارزوی کوچلو برام بکن کاشکی یکم بزرگشی .. عقلت زیاد شه .. ی دوس دختری .. رلی چیزی پیدا شه از دستت خلاص شیم
تمام
ممنون
ممنون بابت نظراتت خیلی خیلی ممنون
بقط دو نکته خوانندم اون نیس
دومی عکسمو دیدی پس چرا نظر ندادی
ن ندیدمـ
عههه پس اونی ک گفتم اسکلی درست بوود؟
RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - Ɗєя_Mσηɗ - 14-05-2020
تا کجا ظلم اخه -_- امتحانامون چرا باید حضوری باشه اخه -_-
(14-05-2020، 13:58)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تا کجا ظلم اخه -_- امتحانامون چرا باید حضوری باشه اخه -_-
حضوری که خوبه
(14-05-2020، 13:54)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 13:47)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 13:45)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 13:43)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 13:39)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شما به شدت مودیای متاسفانه !
سعی کن رفتارت ثابت باشه .. بعداً به حرفم میرسی.
باشه بابا من این همه تیکه قدیمی هارو تحمل کردم جیکم در نیومد اخرش این شد بابا من از بچگی شانس نداشتم بچه بودم دادشمو میزدن تو سرم چون طراحی بلد بود من بلد نبودم الانم مهسارو
اون کسی ک با مژهاش کف دسشویی رو تمیز میکنه و کارش خوبه ..
ما بهش میگیم کلفت .. یا کنیز و غلام
نمیدونم شما تو دهاتت ب غلام چی میگی؟!
برو روش فکر بفرما می فهمی
خودم بگم کل انجمن میریزن سرم
اون دیگ قدیمی شده .. عع پس من میگمم
میدونی خودش بفهمه چی میشههه؟؟؟
امروز به اندازه کافی فش شنیدم بزار برای فردا
برو توی عکسی از خود و اتاق شخصیتان اونجا سه تا گذاشتم
اخه تگت کرده بودم
|