انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37)
+--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38)
+--- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 (/showthread.php?tid=240721)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 - ( lιεβ ) - 13-08-2015

باشه اصن تو نیا ..

خودم میرم مُخ زنی ! ._. kaffe2

گمشو ..

بدرود ! :||

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 - Cigarettes.at.daybreak - 13-08-2015

(13-08-2015، 15:01)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 14:54)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صَفَــرُ ._.

اهـــورآ؟ تُ هفتهـ پيش مَشهــد نبودي؟ تو تـآكسي بودمـ يهـ‌پسرهـ رُ ديدمـ كُپي تُ بود .-.

ن بابا مشهد چیه ._.
احتمالا چون سیبیل داش این فکرو کردی :|

شـآيد ._.

ميخوآستمـ‌بگمـ من پيـآدهـ‌ميشمـ‌:‌|

سـآعت يهـ رُب ب يـآزدهـ شب بود -_-

پسـرهـ بـآ دوستـآش بود *_*

همشـونمـ خوب بودن *_*

وآي *_*

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 13-08-2015

(13-08-2015، 14:59)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 14:49)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 14:44)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسخه بعدیُ من میزنمـ ._. ..

غلط کردی ._.
اقا بنفشه چیکارست ._.

._.

خوب تو بزن .. (:

فرقی نداره ک ._.

منم میرم رد تایید میکنم ارسال آ رو :|
یکم اصرار کن :v

+

اسم من عارینه :|
اهورا صدام میکنن ..
شما هرچی راحتی صدا کن ..
اهورا اسم پسره اونایی ک اسم دختر میزارن فازشون معلوم نی :v
من جد در جد تهرانیم ..

(13-08-2015، 15:07)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 15:01)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 14:54)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صَفَــرُ ._.

اهـــورآ؟ تُ هفتهـ پيش مَشهــد نبودي؟ تو تـآكسي بودمـ يهـ‌پسرهـ رُ ديدمـ كُپي تُ بود .-.

ن بابا مشهد چیه ._.

شـآيد ._.

همشـونمـ خوب بودن *_*

وآي *_*

من اگه شهریور مشهد اومدم ب فاطی میگم بریم بیرون ..
توام بیا ..

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 - Silver Sun - 13-08-2015

(13-08-2015، 14:21)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر خوبهـ آدم پشت سر همـ اولیــن پاسخ رو تو گفتگو اِرسال کُنهـ ((;

علی خستم کردی حرف بزن باهام ):

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 13-08-2015

(13-08-2015، 15:06)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه اصن تو نیا ..

خودم میرم مُخ زنی ! ._.  kaffe2

گمشو ..

بدرود ! :||
:|
آها اَلان بهت جایزهـ بِدَمـ ._.
دیگه بهت فحش نمیدمـ (:
آخهـ ارزششو نداری! 
بدرود! :||

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 - Brooklyn Baby - 13-08-2015

(13-08-2015، 15:08)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 14:59)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 14:49)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 14:44)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غلط کردی ._.
اقا بنفشه چیکارست ._.

._.

خوب تو بزن .. (:

فرقی نداره ک ._.

+

اهورا صدام میکنن ..
شما هرچی راحتی صدا کن ..
من جد در جد تهرانیم ..

(13-08-2015، 15:07)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صَفَــرُ ._.

ن بابا مشهد چیه ._.

شـآيد ._.

همشـونمـ خوب بودن *_*

وآي *_*

توام بیا ..

اصلا خودم میزنم ، نمیزارم تو بزنی ((:

.-.

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 - ~ُُBön َBáŠŦ~ - 13-08-2015

(13-08-2015، 14:58)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2015، 14:55)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غـزل : نمیدونستم امضا رو غیر فعال میکنن :| اولین بارم بود که اینطوری دیدم :\
اهـورا : مرسی :|
عـارفـ, تکـسـت ُ میفرستـم D;
علی :| بـ تُخـمـ ِ چـپ کـه نیـومدی :\ از خـداتم بـود یه چی بت میگفتم (:
چَپ یا راست عزیزمـ (;؟
من وقتمو با این چیزا تلف نمیکنمـ ! ._.
حرفـای خنده دار میزنیBig Grin 

از داستـانای تو بهتره :| 

در مورد یه کار گروهیه :| به نوجوان و جوان نیاز داشتیم :| رسیدیم به یه مشت کودک :| 

توام بیا ..
اصلا خودم میزنم ، نمیزارم تو بزنی ((:
.-.

منم چـنـ روز دیگـ, میـام مشـد احتمـال 99% :|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 13-08-2015

فاز این داستانا چیه :|
شیطونه میگه خودم ی داستان بنویسم همتون رو بزارم تو جیبم -_- ..
دس ب قلمم خوبه :v
مرضی حرف نزن من باس بزنم :v

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 - Cigarettes.at.daybreak - 13-08-2015

(13-08-2015، 15:08)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غلط کردی ._.
اقا بنفشه چیکارست ._.

._.

خوب تو بزن .. (:

فرقی نداره ک ._.

+

اهورا صدام میکنن ..
شما هرچی راحتی صدا کن ..
من جد در جد تهرانیم ..

صَفَــرُ ._.

ن بابا مشهد چیه ._.

شـآيد ._.

همشـونمـ خوب بودن *_*

وآي *_*

توام بیا ..

عـآرهـ بـآ فـآطي بريمـ‌ :‌)

تُ امـ‌زود بيـآ ._.

دآنشگـآت كِي مُشخص ميشهـ؟ .-.

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 - Spell † - 13-08-2015

سلـام