انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 (/showthread.php?tid=297439)

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - آمین - 14-06-2021

(14-06-2021، 18:29)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2021، 18:19)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه ممنون ولی نفهمیدم
یه هفته است انجمن فقط دعواست

ن والا پرنده هم چن روزه پر نمیزنه

صحیح هر وقت که حرف زده شده هم اکثرا دعواست

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - Mohlek - 14-06-2021

(14-06-2021، 18:29)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2021، 18:27)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموصا دعواهاتونم مث آدم نی
نه فحشی نه چیزی ...

دستو پام بستست
میخوای من و تو با هم تو پ.خ دعوا کنیم یکم یادت بدم چیجوری سانسوری و با دست بسته فش بدی ؟ :v

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - THEDARKNESS - 14-06-2021

(14-06-2021، 18:29)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2021، 18:27)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی یه سرباز بخواد علبه شاه کودتا کنه به نظرت چه اتفاقی می افته؟

من نمیدونم دقیق چه خبره میشه شما بگی؟
ولی باید حرفای دو طرفم شنید بعد به منطقه جنگ اعزام شد

برای من فرقی نداره هرکی علیه مدیرم باشه علیه منم هست.

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - shahid - 14-06-2021

(14-06-2021، 18:23)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2021، 18:20)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی جالبہ خییییلی جالبہ تو ھر ارسالت دارن بھت سپاس میدن ولی من چی؟
میگہ پیام خصوصی نمیام و اینجا جواب میدم تو قوانین نوشتہ بحث ممنوع بعد با رفیقاش منو لہ میکنہ
باشہ من از شما پیش ھمہ عذرخواھی میکنم و میسپارمت بہ خدا
موفق باشی

خب مگه مجبوری بحث کنی که لهت کنن سرت تو کارت خودت باشه.
هرکسیم باهاش حال نکنه تو جلو خودش تو وسط جمع که نمیاد ضایعش کنه. همه به تو حمله میکنن.
انتخاب خودت بوده. پس جای اعتراض نداری برادر جان.

والا ایشون چند بار حرفی زد نخاستم دعوا شہ اصلا جوابشو ندادم
میگہ بحث و کل کل ممنوع بعد خودش بحث میکنہ
اون دفعہ فقط جواب سید حسین رو دادم ب من اخطاریہ میدہ خوب اصلا واس چی؟
چرا ی نفر نیس درستش کنہ؟
چشم قبول میکنم
ببخشید بچہ ھا

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - Prometheus - 14-06-2021

چیشده؟

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - *VENUS* - 14-06-2021

(14-06-2021، 18:29)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@shahid
حاجی کم نیار
فحش بده فقط یکم دعوا بشه حوصلمون سر رفت ناموصا :v
عامل اختشاش ؟ :V

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - THEDARKNESS - 14-06-2021

(14-06-2021، 18:28)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2021، 18:23)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب مگه مجبوری بحث کنی که لهت کنن سرت تو کارت خودت باشه.
هرکسیم باهاش حال نکنه تو جلو خودش تو وسط جمع که نمیاد ضایعش کنه. همه به تو حمله میکنن.
انتخاب خودت بوده. پس جای اعتراض نداری برادر جان.

والا جلو ی من کسی بهم نمیگه بالا چشمت ابرو :V
با این که صدها بار گفتم اگر ناراحتی یا مشکلی دارین بیایین بهم بگین (:
ولی میگم که ، موقع صحبت با خودم ، همه لال میشن
فقط نمیدونم پشت سر چه خبره
طبیعت مردم اینطوریه

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - آمین - 14-06-2021

(14-06-2021، 18:30)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2021، 18:29)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمیدونم دقیق چه خبره میشه شما بگی؟
ولی باید حرفای دو طرفم شنید بعد به منطقه جنگ اعزام شد

برای من فرقی نداره هرکی علیه مدیرم باشه علیه منم هست.

صحیح مدیرتون سلامت باشه

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - *VENUS* - 14-06-2021

(14-06-2021، 18:30)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
بهار ی حسی دارمTelegh_26تو هم ی حسی داری؟Telegh_26

من کاملا متوجه شدم چه خبره ^^
منتظر باشن که جوابشونو بگیرن ^^

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - Mohlek - 14-06-2021

(14-06-2021، 18:31)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیشده؟
خر سوار مورچه شده ها ها ها
(14-06-2021، 18:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2021، 18:29)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@shahid
حاجی کم نیار
فحش بده فقط یکم دعوا بشه حوصلمون سر رفت ناموصا :v
عامل اختشاش ؟ :V
دیقا :v
میخوام دو سه نفرو به دامان گناه آلوده کنم و تو دره های هدلناک بندازم :v