انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 (/showthread.php?tid=297439)

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - *VENUS* - 14-06-2021

(14-06-2021، 18:16)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام می تونم بپرسم که چرا اینجا دعوا شده؟

برای اینکه درامای خون بچه ها نیوفته
و صفحات گ.ا بعد یک هفته بره جلو

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - shghyegh - 14-06-2021

(14-06-2021، 18:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2021، 18:16)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01 Telegh_01

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - آمین - 14-06-2021

(14-06-2021، 18:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه ممنون ولی نفهمیدم
یه هفته است انجمن فقط دعواست

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - shahid - 14-06-2021

خیلی جالبہ خییییلی جالبہ تو ھر ارسالت دارن بھت سپاس میدن ولی من چی؟
میگہ پیام خصوصی نمیام و اینجا جواب میدم تو قوانین نوشتہ بحث ممنوع بعد با رفیقاش منو لہ میکنہ
باشہ من از شما پیش ھمہ عذرخواھی میکنم و میسپارمت بہ خدا
موفق باشی

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - THEDARKNESS - 14-06-2021

حال و روز فعلی اینجا اینطوریه که یه دیوانه یه سنگیو انداخته تو چاه که 100 تا عاقلم نمیتونن درش بیارن

(14-06-2021، 18:21)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حال و روز فعلی اینجا اینطوریه که یه دیوانه یه سنگیو انداخته تو چاه که 100 تا عاقلم نمیتونن درش بیارن

سپاس از توضیح
ایشالا که حل شه

(14-06-2021، 18:20)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگہ پیام خصوصی نمیام و اینجا جواب میدم تو قوانین نوشتہ بحث ممنوع بعد با رفیقاش منو لہ میکنہ
موفق باشی

خب مگه مجبوری بحث کنی که لهت کنن سرت تو کارت خودت باشه.
هرکسیم باهاش حال نکنه تو جلو خودش تو وسط جمع که نمیاد ضایعش کنه. همه به تو حمله میکنن.
انتخاب خودت بوده. پس جای اعتراض نداری برادر جان.

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - شـــقآیــق - 14-06-2021

(14-06-2021، 18:20)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موفق باشی

خدانگهدار شما
ممنونم از سخنرانی شما

چه ترسناک
چند نفر به یک نفر؟؟

(14-06-2021، 18:25)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه ترسناک
چند نفر به یک نفر؟؟

وقتی یه سرباز بخواد علبه شاه کودتا کنه به نظرت چه اتفاقی می افته؟