انجمن های تخصصی  فلش خور
- گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ (/showthread.php?tid=268963)

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - امیر‌حسین - 02-05-2018

(02-05-2018، 21:40)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2018، 20:55)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لهجه؟ نه بابا کلماتی توش هس ک منم میمونم توش :/
میگن لهجس ولی قبول ندارم ..

حتی گوگلم به کیبورداش و ویکی پدیا به سایتش زبان گیلکی اضاف کرده!

واقعاً ؟

یه چیزی ازم بپرس ببینم به گیلکی بلدم یا نه .
آرع بابا ..

چَندی مو پوست بَکَندم هَ پَرتَخاله؟ 

+طرز صحبت شرق و مرکز گیلان با غرب گیلان زمین تا آسمون فرق داره هااا لهجه هاشون تغییر میکنه طرف انزلی و طالش کلا کلمات تغییر میکنن!

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - Đęąđ.ğïřł - 02-05-2018

هیچ مترسکی را
شبیه گرگ نساختند
شبیه پلنگ یا خرس هم نساختند
به گمانم
ترسناک تر از آدمیزاد نیافته اند
مترسک سازها...!

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - Faust - 02-05-2018

(02-05-2018، 21:30)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عخی خواننده ی مورد علاقه ی خواهرم :| اونقد اهنگاشو میذاش دیگه همشو حفظ شده بودم !
بابام آهنگ دلبریتو کمش کن دوس داره انقدر قر میده باهاش .. تا یجا برسیم ۲۰ بار باید اونو گوش کنیم صداش هم انقدر زیاد میکنه هندزفری جواب نمیده :<

(02-05-2018، 21:43)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع بابا ..

+طرز صحبت شرق و مرکز گیلان با غرب گیلان زمین تا آسمون فرق داره هااا لهجه هاشون تغییر میکنه طرف انزلی و طالش کلا کلمات تغییر میکنن!

این الان مربوط به کجای شماله ؟

من رشتی بلدم ولی اینو بلد نیستم بخونم ..  
من پوست کندم پرتقالو ؟

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - pesarebaad - 02-05-2018

اومدم پیام بدم خوف کردم یه ناظم و دوتا مدیر
ادم حس میکنه الان باید خبر دار وایسه ناخونا و مو هاشم کوتاه باشن

(02-05-2018، 21:44)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2018، 21:30)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عخی خواننده ی مورد علاقه ی خواهرم :| اونقد اهنگاشو میذاش دیگه همشو حفظ شده بودم !
بابام آهنگ دلبریتو کمش کن دوس داره انقدر قر میده باهاش .. تا یجا برسیم ۲۰ بار باید اونو گوش کنیم صداش هم انقدر زیاد میکنه هندزفری جواب نمیده :<

(02-05-2018، 21:43)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع بابا ..

این الان مربوط به کجای شماله ؟

من رشتی بلدم ولی اینو بلد نیستم بخونم ..  
من پوست کندم پرتقالو ؟
شرق بیشتر ..
زیاد فرقی نمیکنه ..

میشه چقد من پرتقال پوست کندم!

:ngh:..

(02-05-2018، 22:33)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توام بیکاری ؟ :|

(02-05-2018، 22:39)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2018، 22:33)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توام بیکاری ؟ :|
نه کار دارم

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - DarkLight - 02-05-2018

(02-05-2018، 15:39)pesarebaad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2018، 15:37)یه دختر به نام لیانا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2018، 15:33)pesarebaad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2018، 15:30)یه دختر به نام لیانا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2018، 15:29)pesarebaad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه تو جمعمون عروسک خوشکل داشتیم فقط اونی که ادرس دادم کم بود وگر نه من که کاری با کسی ندارم
خداروشکر کن پ.خ نیس

یا خود خدا

اره دیگه جوجه کوچولو

باشه
ببخشید اگه باهات بد حرف زدم

چه حرفایی امروز اینجا بود:/