انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 (/showthread.php?tid=297439)

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - *VENUS* - 14-06-2021

(14-06-2021، 18:00)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2021، 16:56)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوشحالم اتفاقا
جالبه که آدما شعور و سطحی بودنشون رو دارن نشون میدن (:
مثلا همین آقا
هیچچچچ شناختی از من نداره. اصلا تا حالا مکالمه ای نداشته با من . نه کینه ای از من داره نه هیچی
بعد چجوری اینقدر راحت به خودش اجازه ی دخالت و قضاوت میده؟
ادعای دین داریم میکنه (:
@shahid من واقعا متاسفم برای شما

اول سلام
دوم اینکہ اینجا جای بحث و کل کل نیست ک بخام جوابتو بدم
سوم اینکہ من بیشعور و لاابالی شمایی کہ با شعوری چرا اینجا آبرومو میبری و بھم توھین میکنی؟
چھارم اینکہ از شما میخام اون متنی رو کہ نوشتم رو بفرستی تا بچہ ھا خودشون قضاوت کنن
پنجم اینکہ اون پیامات و اون تیکہ ای کہ بہ من انداختی یادت رفت؟
حتی عذرخواھی ھم نکردی
ششم اینکہ گوشیم دست ی بندہ خدا بود کسی ک منو تھدید کردہ اصلا اینجا نیست کہ بھش تھمت نزنید لطفا جناب مدیر
ھفتم اینکہ از ی سری ھا پرسیدم اصلا باھات حال نمیکنن فک نکن ک فقط منم ک دل خوشی ازت ندارم
فکر کنم محروم بخاطر اینکہ فقط جوابتو دادم
اولا من با شما کل کل نکردم و فقط سوال پرسیدم.
دوم من دیگه با احدی تو پ.خ راجب این قضایا صحبت نمیکنم. هر چی هست همینجا میگم
سوم حرف دهنتو بفهم .
چهارم متنت گفته بودی که چرا به ارمیتا تهمت زدم درسته؟ تو کی‌ باشی که منو قضاوت کنی‌؟ کسی که تهمت زده من نبودم . همه هم در جریانن خداروشکر
پنجم من کی به تو تیکه انداختم؟ تو اصلا کی ای ؟ اخرین مکالممون این بود که ازم یه عکس و متن خواستی منم واست فرستادم و کلی هم تشکر کردی و گفتی آبجی دستت نکنه و ..
ششم دفعه اخرت باشه بی دلیل میای حرف مفت میزنی به من
هفتم حال نمیکنن؟ خب به درک که حال نمیکنن. مگه من با همه حال میکنم؟

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - shghyegh - 14-06-2021

(14-06-2021، 18:02)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زارت..

(14-06-2021، 18:00)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ک باید عملش کنم در این حد#_#

وای توامممم
خیلی درد می‌کنه|:
مثه وقتایی ک میخواییم قد بکشیم پاها درد میگیره!
الان همونجوریم
اوه دقیقا فهمیدم چجوری
ی استامینوفن بخور
من هروقت اینجوری میشم فقط این آرومم میکنه

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - سهَ‌ند - 14-06-2021

واقعا که خیلی شولوغ میکنینا

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - شـــقآیــق - 14-06-2021

(14-06-2021، 18:09)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2021، 18:02)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زارت..

وای توامممم
خیلی درد می‌کنه|:
مثه وقتایی ک میخواییم قد بکشیم پاها درد میگیره!
الان همونجوریم
اوه دقیقا فهمیدم چجوری
ی استامینوفن بخور
من هروقت اینجوری میشم فقط این آرومم میکنه
این درده عصبیه
الان میرم میخورم خانم دکتر.
مرسی♥️♥️

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - _ƇRAƵƳ_ - 14-06-2021

دعوا شد=/

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - *VENUS* - 14-06-2021

(14-06-2021، 18:10)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعوا شد=/

من تورو مقصر چیزی نمیدونم
فقط ازت میخوام کورکورانه رفتار نکنی . باشه؟

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - شـــقآیــق - 14-06-2021

من الان عصبانیم هرکی حرف بزنه با چاقوم زخمیش می‌کنمTelegh_59

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - _ƇRAƵƳ_ - 14-06-2021

(14-06-2021، 18:11)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2021، 18:10)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعوا شد=/

من تورو مقصر چیزی نمیدونم
فقط ازت میخوام کورکورانه رفتار نکنی . باشه؟
من بدبخت که دیگه حرفی نزدم

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - سهَ‌ند - 14-06-2021

یکی هست از صبح بهم زنگ میزنه :/ من جواب نمیدم بخدا صفحه گوشیو نگاه میکنم تا دیگه زنگ نزنی :/ زنگ نزن

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - آمین - 14-06-2021

سلام می تونم بپرسم که چرا اینجا دعوا شده؟